Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوذری بابیان اینکه پیروزی انقلاب نقطه آغاز و حرکت تجدید حیات علمی و سوادآموزی به رهبری امام راحل بود، گفت: امروز یکی از محصولات دنیا فروش علوم ازجمله دانش نانو و فناوری است، ما نیز باوجود جوانان تحصیل‌کرده باید به سمت تولید علم حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام صبح امروز (2 دی) در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی این شهر، اظهار کرد: اگر نگاهی به مراحل رشد علمی در دویست سال اخیر بیاندازیم، می‌بینیم که علم در نظام جهانی به‌شدت در حال گسترش و رشد بوده ا و این رشد علمی تاریخ بشر را متحول کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«محمد نوذری» با اشاره به اینکه در تاریخ معاصر کشورهای توسعه‌یافته به‌شدت و سرعت به سمت علمی شدن، صنعتی شدن و احیای علمی حرکت کرده‌اند، افزود: در دوران گذشته، هرجایی که دین مبین اسلام راه می‌یافت، اندیشه علمی ایرانی را به همراه خود داشت، ولی در سده‌های اخیر به ویژه در دوره قاجاریه، کشور به دلایل مختلف ازجمله بی‌کفایتی حاکمان، دچار یک جمود علمی شده بود.

 

وی تصریح کرد: در این زمان، بی‌خبری و جمود علمی و فکری در ایران حکم‌فرما شده بود، در دوران قاجاریه، کشورهای اروپایی و دنیای غرب، فاصله علمی خود را به‌شدت با کشورهای دیگر افزایش دادند، راز اینکه امروز بتوانیم با اطراف خود ارتباط برقرار کنیم این است که باید بخوانیم، بنویسم و بدانیم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام گفت: در دوره قاجاریه کسانی ازجمله قایم مقام فراهانی و امیرکبیر آمدند که در زمینه‌های گسترش علم و سواد، کارهای انجام دهند اما به دلیل خفقان سیاسی اجازه کار به آن‌ها داده نشد، در دوران پهلوی نیز کارهایی ابتر و ضعیف انجام شد که بیشتر نوعی وابستگی به دنیای غرب و غرب‌زدگی بود.

 

نوذری با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب نقطه آغاز و حرکت تجدید حیات علمی و سوادآموزی به رهبری امام راحل بود، اظهار کرد: شعار این حرکت، «ایران را مدرسه کنیم» بود که آغاز حرکت عمیقی بود که با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران آغاز و حرکت و جهش بزرگی برای توسعه کشور بود.

 

وی بیان کرد: امروز ما در عصر پنجم انقلاب، گفتمان و‌ گام دوم انقلاب هستیم، امروز در بحث ساختار علمی و دانشگاهی باید به این سمت برویم که جامعه ما، کاملاً علمی شود، به سمت تولید علم حرکت کنیم و به تولید دانش نه ازلحاظ کمی بلکه ازنظر کیفی سازی حرکت کنیم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام تصریح کرد: امروز یکی از محصولات دنیا فروش علوم ازجمله دانش نانو و فناوری است و ما نیز باوجود جوانان علاقه‌مند و تحصیل‌کرده باید به سمت تولید علم و دانش حرکت کنیم.

 

نوذری در ادامه گفت: در برخی از روستاهای استان، تعداد بی‌سوادها کمتر از شهرهاست که از این منظر، باید توجه ویژه‌ای به مناطق حاشیه شهرها شود، در حال حاضر دو مرکز تسهیل گری اجتماعی در ایلام راه‌اندازی شده است که لازم است نهضت سوادآموزی با این دفاتر تسهیل گری در راستای شناسایی و آموزش بی‌سوادان مناطق حاشیه شهرها، ارتباط داشته باشند و به نظر می‌رسد باید از این ظرفیت در راستای ریشه‌کنی بی‌سوادی در مناطق حاشیه شهرها استفاده گردد.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شب یلدا انتخابات شب یلدا نماز جمعه وحدت حوزه و دانشگاه روزنامه رشد علمی نهضت سوادآموزی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم مسعود بختیاری، در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار کنسرو در سال 1403 اظهار داشت: از گذشته تولیدکنندگان صنایع غذایی برای تأمین سرمایه در گردش وابسته به شبکه بانکی‌ بوده‌اند اما با توجه به این‌که ساختار فعلی شبکه بانکی کشور انقباضی است و زمزمه‌هایی نیز مبنی بر افزایش نرخ سود وجود دارد، باید اذعان کرد که صنایع برای تامین مالی و سرمایه در گردش وضعیت مناسبی ندارند.

وی افزود: به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مشکلاتی برای تامین مواد اولیه ازجمله تون ماهیان وجود دارد؛ که در این شرایط لازم است وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت شرایط ثبت سفارش‌ها مواد اولیه را تسهیل کنند.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به مشکل ریزش سرمایه‌های انسانی در صنایع گفت: نیروی انسانی جدید از نظر انگیزه، توان و دلبستگی به کار با نسل قبل تفاوت دارد و دچار فرسودگی نیروی انسانی در صنایع شده‌ایم.

وی با بیان اینکه تامین انرژی نیز یکی از چالش‌های صنایع غذایی از جمله صنعت کنسرو است، تصریح کرد: خاموشی دستگاه‌های خط تولید به‌دلیل قطعی برق صدمات جبران‌ناپذیری به صنایع کنسرو کشور تحمیل کرده است و در صورت تکرار در سال جدید به مشکلات صنایع می افزاید.

بختیاری با بیان اینکه برای جهش تولید باید زیرساخت‌ها مهیا شود؛ اظهار داشت: صنایع با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند که برای تحقق جهش تولید نیازمند رفع این مشکلات هستیم.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی محیط کسب و کار گفت:  دستگاه‌های متعددی مانند سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت جهادکشاورزی، وزارت صمت، سازمان حمایت، سازمان محیط‌زیست، وزارت کار، سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی به استناد یک یا چند ماده قانونی خود را در تصمیم‌گیری‌ها برای صنعت غذا دخیل می‌دانند و ناهماهنگی و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

بختیاری با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد.

عدم امکان رقابت تولید کنندگان با واسطه‌ها در صاردات کنسرو!

وی گفت: با توجه به افزایش حقوق و دستمزد که صورت  گرفته در سال جاری به نظر می‌رسد چند ماهی تاب‌آوری و اقشار کارمند و کارگر بتوانند قدرت خرید متناسبی داشته باشند ولی با توجه به تورم ممکن است با رکود مواجه شویم و در بازار بین‌المللی نیز مشکلاتی از جمله تحریم خود ساخته رفع تعهد ارزی وجود دارد.

وی اظهار داشت: برخی ازصنایع اعلام می کنند که محصول آنها توسط واسطه ها به خارج از کشور قاچاق و در آنجا به فروش می رسد و ارز آن با نرخ آزاد و گران تر به بازار بر می‌گردد که این شرایط  خود تولید کننده محصول نمی‌توانند با واسطه‌ها برای صادرات رقابت داشته باشد.

وی افزود: برخی از صنایع نیز برای صادرات محصولات خود را به صورت ریالی به فروش می رسانند که آنها نیز مشکلاتی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات خود به کشور دارند.

بختیاری گفت: ارز حاصل از صادرات حتما به کشور باید باز گردد اما صنایع در این شرایط مشکلاتی برای تحقق این امر دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • دو عملیات «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» بیانگر تغییر موازنه قدرت است
  • امروز با درایت رهبر،آموزش و پرورش به مساله اول کشور تبدیل شده است
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد