Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرس آمادگی جسمانی داوری فیفا می‌گوید در حال حاضر تاکید فیفا بر این است که داوران بیش‌تر تمرینات عملی در زمین داشته باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، امباکه مادمبا، درباره برگزاری دوره کلاس‌های آموزش داوری توسط فیفا عنوان کرد: این کلاس در راستای دانش‌افزایی داوران در سراسر دنیا برگزار می‌شود و امروز این دوره را در ایران به عنوان یکی از قطب‌های فوتبال آسیا برگزار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرس داوری فیفا با اشاره به این که ایران داوران جوان خوبی دارد، گفت: ایران داوران جوان خوبی دارد. امیدوارم بتوانیم سطح قضاوت آن‌ها را به استانداردهای بین‌المللی برسانیم. معتقدم شما از پشتوانه بسیار قوی برخوردار هستید. از طرف جیوانی اینفانتنیو، رییس فدراسیون جهانی فوتبال به خاطر برگزاری این دوره در کشور ایران تشکر می‌کنم.

مادمبا اضافه کرد: این دوره‌ها می‌تواند تاثیر به‌سزایی در روند آمادگی جسمانی داوران داشته باشد. ما در این کلاس‌ها روی تمرینات قدرتی و سرعتی داوران کار می‌کنیم. به آن‌ها می‌گوییم در کدام نقطه ضعف دارند. همین‌طور در کدام نقطه قوت دارند. آن‌ها با تمرینات مستمر باید نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را پوشش دهند. هم‌چنین روز گذشته  در تمرینات عملی کار با وزنه را در ساختمان پک انجام دادیم. معتقدم برای توسعه و بهبود آمادگی جسمانی، داوران باید تلاش مضاعفی داشته باشند.

مدرس فیفا در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تاکید فیفا بر این است که داوران بیش‌تر خارج از کلاس کار کنند و تمرینات عملی در زمین داشته باشند. امیدوارم در این زمان باقیمانده بتوانیم تمرینات عملی بیش‌تری روی داوران داشته باشیم تا ارزیابی صحیحی از نحوه جابه‌جایی، جای‌گیری و آمادگی جسمانی آن‌ها در زمین بازی داشته باشیم.

 این دوره تا روز چهارشنبه ۴ دی‌ماه  ادامه دارد و داوران ایرانی زیر نظر والنتین ایوانف از روسیه و امباکه مادمبا از سنگال که مدرسان فیفا هستند، آموزش‌های لازم را می‌بینند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داوری فوتبال کمیته داوران فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی

به گزارش مبلغ، خلاصه ای از یادداشت احمد مسجدجامعی درباره نوه آیت الله مدرس را در زیر می خوانید:

« در سال‌هایی که محصل مدرسۀ علوی بودم، آقای علی مدرسی، نوۀ دختری مرحوم آیت‌الله سید حسن مدرس، نمایندۀ علمای نجف در مجلس شورای ملی و بعدها نمایندۀ مردم اصفهان و تهران در همان مجلس، معلم انشای ما بود.

صورت و قامت بلند او با تصاویر جدش شباهت داشت و در رفتار او تفاوتی آشکار با دیگر آموزگاران دیده می‌شد. به روال آن سال‌ها، بیشتر معلمان با کت و شلوار و کراوات و صورت اصلاح‌شده سر کلاس حاضر می‌شدند. دفتر معلمان در کنار اتاق مدیریت بود.

اتاق مشدی محمد، خدمتگزار مدرسه نیز در گوشۀ حیاط قرار داشت که هم برای معلمان چای می‌برد و هم غذای دانش‌آموزان را گرم می‌کرد. در زنگ تفریح، آقای مدرسی کنار پنجرۀ بستۀ آن اتاق و روبه‌روی پرچم برافراشتۀ ایران می‌ایستاد و ازآنجاکه قدی بلند داشت، پای چپش را تا می‌کرد و کف کفشش را به دیوار پشت‌ سر تکیه می‌داد.

دیگر معلمانی که در حیاط کنار او می‌ایستادند، آقایان فیض دبیر علوم اجتماعی، حاج‌فرج (سروش امروزی) داروساز و معلم شیمی و مهندس مجمریان دبیر جبر و مثلثات بودند. آقای مدرسی در مدرسه و هنرستان بزرگ صادق اسبق، رضاشاه سابق و امام جعفر صادق(ع) کنونی، روبه‌روی ایستگاه قدیم ماشین دودی در خیابان «گار ماشین» دیروز و ری امروز با آن بنای رفیع و زیبای قاجاری که خوشبختانه تخریب نشده‌است؛ نیز تدریس می‌کرد؛ البته نه انشا، بلکه علوم فنی و مهندسی و من یک‌بار، به محوطۀ هفت‌هکتاری آنجا که با صدها درخت چنار تناور و بناهای کارگاهی و کلاس‌ها و تالارهای و زمین‌های متعدد ورزشی و غیرورزشی به دست مهندسان اتریشی ساخته شده بود، رفتم و در تهرانگردی سال‌های اخیر دوباره ازآنجا دیدار داشتم….

آقای مدرسی در سال‌های مدرسه، کتاب‌هایی هم برای مطالعه به ما می‌داد؛ ازجمله «بازیگران عصر طلایی» ابراهیم خواجه‌نوری که آن وقت‌ها در بازار نبود و خودش هم دربارۀ مرحوم مدرس کتابی مفصل نوشته بود با عنوان «قهرمان ملی ایران». آقای مدرسی می‌گفت که جدش طبعی لطیف داشت

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901611

دیگر خبرها

  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • اوایل انقلاب بسیاری از مشاغل مهم در اختیار معلمان بود
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی
  • آمادگی برای دور دوم انتخابات/ پیش بینی ۲۸۷ شعبه اخذ رای
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود