Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@17:11:37 GMT

ترامپ باعث گسترش نفوذ منطقه‌ای ایران شد

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۲۶۷۶

ترامپ باعث گسترش نفوذ منطقه‌ای ایران شد

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: اخیراً مقاله‌ای به قلم «دواگ بندو» عضو ارشد انستیتوی کاتو و دستیار ویژه رئیس جمهور رونالد ریگان با عنوان «تراژدی دونالد ترامپ: شکست‌های پی در پی ریاست جمهوری وی» در سایت تحلیلی نشنال اینترست منتشر شده است.

ترجمه متن کامل مقاله در ادامه آمده است.

کره شمالی یکی از معدود موضوعاتی بود که رئیس جمهور «دونالد ترامپ» ظاهراً به سخنان و هشدارهای سلف خود «باراک اوباما» در مورد آن گوش فرا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود، ترامپ در ابتدا تنش‌ها بین دو کشور را تشدید نموده و باعث ترس وقوع جنگ بین دو کشور با صدور اعلامیه‌های آتش و خشم شد. سپس او نقش سیاستمداری حرفه‌ای را بازی کرد و به سمت دیپلماسی چرخید و با رهبر عالی کره شمالی «کیم جونگ اون» در سنگاپور دیدار کرد.

اما اکنون این استراتژی با شکست مواجه شده است. کره شمالی اعلام کرده خلع سلاح هسته‌ای دیگر گزینه روی میز نیست. در واقع، معدود افرادی غیر از رئیس جمهور ظاهراً بر این باور بودند که کیم آماده خلع سلاح هسته‌ای و تغییر نظام سیاسی خود است. اکنون این سیاست ترامپ رسماً با شکست مواجه شده و دولت وی هیچ برنامه‌ای برای مقابله با پیونگ یانگ ندارد بنابراین پیونگ یانگ مجدداً شروع به تهدید و توهین کرده است. دموکرات‌ها مطمئناً دولت را به دلیل ساده لوحی و بی کفایتی محکوم می‌کنند. برنامه تحریم‌های بیشتر، لفاظی‌های شدیدتر، استقرار نیروی نظامی بیشتر و برنامه‌های جدید جنگ جهت مقابله با پیونگ یانگ مطمئناً دوباره در نظر گرفته خواهد شد.

اکنون نشست قهرمانانه ترامپ با کیم اون که فرصتی چشمگیر برای شکست چندین دهه بن بست مهلک بین دو کشور بود، به عنوان یک شکست محکوم می‌شود. اگر رئیس جمهور موفقیت‌های زیادی به دست آورده بود – جنگ‌ها پایان می‌یافت، صلح حاصل می‌شد، اختلافات برطرف می‌شد و روابط تقویت می‌شد، این شکست اهمیت زیادی نداشت. اما باید گفت سابقه عملکرد ترامپ به عنوان رئیس جمهور نشان دهنده سلسله‌ای بی وقفه از وعده‌های عملی نشده، فرصت‌های از بین رفته، اصول نقض شده و اهداف رها شده است.

هیچ رابطه‌ای مهمتر از روابط بین ایالات متحده امریکا و جمهوری خلق چین نیست اما متأسفانه جنگ تجاری ترامپ به ضرر هر دو کشور تمام می‌شود. فراتر از اقتصاد، روابط دو کشو به شدت رو به زوال است. اختلاف نظرها و تقابل‌ها در مورد همه چیز، از ژئوپلیتیک گرفته تا حقوق بشر، دو کشور را از هم جدا کرده و دولت فاقد هرگونه استراتژی مؤثر برای تأثیرگذاری مثبت بر رفتار چین است. توجه متمرکز رئیس جمهور به تجارت باعث شده او در هیچ جایی راهبردی منسجم نداشته باشد.

شاید برجسته‌ترین و بحث برانگیزترین قول رئیس جمهور در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ بهبود روابط با روسیه بود. با این حال، با وجود روابط شخصی ظاهراً مثبت، دولت ترامپ تحریم‌های بیشتری را علیه مسکو اعمال کرده، کمک‌های ضد روسی به اوکراین را افزایش داده، بودجه و سربازان بیشتری به ناتو اختصاص داده و دیپلمات‌های روسی بیشتری نسبت به دولت اوباما به مسکو بازگردانده است.

از همه بدتر، واشنگتن هیچ کوشش جدی برای حل مشکلات با روسیه در مورد اوکراین نداشته است. به جای تعدیل و به حداقل رساندن اصطکاک دو طرفه، دولت امروز باعث شده روسیه بیش از گذشته با چین علیه واشنگتن همکاری کند و اهداف آمریکا را در خاورمیانه، آفریقا و حتی آمریکای لاتین به چالش کشد.

گرچه ترامپ قول داده است جنگ‌های بی پایان آمریکا را متوقف کند – پرسنل ارتش ایالات متحده امریکا درست به میزانی که وی وارد کاخ سفید شد خارج از کشور در حال خدمت هستند. وی تعداد سربازان را در افغانستان افزایش داده و جنگ افغانستان بیش از هجده سال است که ادامه دارد.

دولت به استقرار غیرقانونی نیروهای امریکایی در سوریه ادامه می‌دهد و نیروهای جدیدی برای مصادره میادین نفتی سوریه به این کشور اعزام نموده که حرکتی فاقد اقتدار داخلی بوده و قوانین بین المللی را نقض می‌کند.

دولت سعودی فاسد، بی کفایت، سرکوبگر، بی پروا وابسته به ایالات متحده امریکا و از متحدین نزدیک آن است. رئیس جمهور ترامپ استقرار پرسنل ارتش آمریکا در سوریه را افزایش داده و پرسنل ارتش آمریکا را به محافظ شاهزاده‌های سعودی تبدیل کرده است.

سیاست فشار حداکثری ترامپ در همه جا با شکست مواجه شده است. همانطور که قبلاً اشاره شد، کره شمالی با وجود فشارهای مالی ناشی از تحریم‌های ایالات متحده امریکا، تمایلی به خلع سلاح نشان نداد. کره شمالی آسیب می بیند اما دولت آن مانند واشنگتن امنیت را در درجه اول قرار می‌دهد. روسیه دیگر حاضر نیست کریمه را که قبلاً بخشی از روسیه بود، تسلیم کند. چندین دولت اروپایی نیز با سیاست‌های ایالات متحده امریکا مخالف هستند، زیرا آنها برای روشن شدن یا از بین بردن تحریم‌های فعلی فشار می‌آورند.

قبل از ریاست جموری ترامپ، روابط با ایران تا این حد متشنج نبود و برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام فعالیت‌های هسته‌ای ایران را به شدت محدود می‌کرد و کشور را تحت یک نظارت نظارتی قرار می‌داد. اکنون تهران مجدداً برنامه هسته‌ای خود را فعال کرده، فعالیت‌های منطقه‌ای خود را گسترش داده و توانایی خود را در منطقه نشان داده است. باید گفت متحدین خلیج فارس امریکا اکنون نسبت به گذشته بیشتر مایل به معامله با ایران هستند.

علاوه بر این، دولت ترامپ تا حد زیادی امید به اصلاحات در کوبا را نابود کرده است. مدتی به نظر می‌رسید ونزوئلا در اولویت دولت قرار دارد. طبق معمول ترامپ تحریم‌های اقتصادی را علیه این کشور اعمال کرد، این بار بر روی افرادی که اقتصادشان اساساً فروپاشیده بود. واشنگتن تهدید به اعمال تحریم‌های بیشتر و حمله نظامی به ونزوئلا کرده اما تاکنون فایده‌ای نداشته است.

تاکنون انتقادهای رئیس جمهور نسبت به اتحادهای آمریکا به هیچ وجه کارساز نبوده است. نفرت رئیس جمهور از تجارت آزاد واقعی و خرید کالاهای ارزان و با کیفیت از خارج از کشور باعث ایجاد مسائل زیادی با متحدان نزدیک واشنگتن از جمله کانادا، مکزیک، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و چندین کشور اروپایی شده است.

فقط می‌توان گفت روابط واشنگتن با اسرائیل به طور قابل ملاحظه‌ای بهبود یافته است و این نشان دهنده کنار گذاشتن هرگونه تلاش جدی توسط رئیس جمهور برای ایجاد صلح عادلانه و واقعی بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها است.

ما اکنون شاهد عملکرد فوق العاده بد دونالد ترامپ در طی سه سال ریاست جمهوری وی هستیم. ممکن است از اکنون تا ۳ نوامبر ۲۰۲۰ اتفاق خوبی رخ دهد. با این حال، اکثر مسائل احتمالاً بدتر می‌شوند. با توجه به آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی، تجدید تلاش‌های روسیه برای نفوذ در انتخابات کشورهای غربی، افزایش اصطکاک تجاری ایالات متحده امریکا و اروپا، فشار بیشتر ایالات متحده بر ایران و پاسخ‌های تهران باید گفت هیچ کدام از این مسائل به زودی حل نخواهند شد.

سرانجام باید گفت علی رغم شخصیت بسیار متفاوت دونالد ترامپ، نتایج عملکرد او تفاوت چندانی با نتایج عملکرد باراک اوباما و دیگر دموکراتهای پیشرو ندارد.

کد خبر 4805319

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی سوریه لبنان ترکیه فلسطین ایران روسیه لیبی دونالد ترامپ عربستان سعودی انگلیس افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد

همشهری آنلاین- فرناز محمدزاده: دولت سیزدهم و مدیریت ششم شهر تهران از همان روزهای آغاز، اصل کار خود را برخلاف ادوار قبل بر همکاری و همراهی همه‌جانبه قرار داده‌اند و این همکاری‌ها تا جایی پیش رفت که توانست نتایج خوبی برای شهروندان تهرانی به همراه داشته باشد. از سوی دیگر حضور شهردار تهران در جلسات هیأت دولت، منجر به اقدامات خوبی ازجمله به نتیجه‌رساندن قرارداد واگن‌های چینی، کمک در پرداخت ارز ناوگان برقی تهران، نوسازی بافت فرسوده و... شد. این درحالی است که در دوره‌های گذشته دولت نقش خود را برای رفع برخی از مشکلات پایتخت ایفا نمی‌کرد و اما در دوره فعلی مدیریت شهر، نقش دولت سیزدهم بیش از هر زمان دیگری پررنگ شده است.

حال شاهد هستیم سفرهای استانی رئیس‌جمهور به ایستگاه تهران رسیده و جنوب پایتخت، روز پنجشنبه میزبان سیدابراهیم رئیسی بود. او در نخستین برنامه از سلسله بازدیدهای خود از مناطق تهران، پیگیر مشکلات مردم مناطق ۱۷ و ۱۸ شد. رئیس‌جمهور با حضور در آستان امامزاده حسن(ع) در میان شهروندان جنوب پایتخت قرار گرفت و قول رفع موضوعاتی چون نوسازی بافت فرسوده و رفع کمبود سرانه درمانی را داد. در ادامه نیز جلسه رئیس‌جمهور و شهردار تهران، به همراه سایر مدیران دولتی و شهری در مسجد ابوذر برگزار و پس از شنیدن گزارش مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی برای تسریع در رفع این مشکلات صادر شد که این اقدام نشان از همکاری دوجانبه و مثبت مدیریت شهری و دولت دارد.

برنامه‌ریزی برای نوسازی بافت فرسوده

ابراهیم رئیسی در سخنرانی خود در آستان امامزاده حسن(ع) از افتتاح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منطقه ۱۷ خبر داد و گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی لیست شده و بحث افتتاح و بهره‌برداری آنها را زمانبندی کردیم. رئیس‌جمهور پیرامون بافت فرسوده، تصریح کرد: بافت فرسوده از مسائل مهمی است که برای همکاری مردم در امر نوسازی باید بسته‌های تشویقی قرار داد. در جلسه‌ای با همکاری شهرداری تهران این مسئله را بررسی کردیم و نسبت به حل آن برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته است.

او در جمع مردم جنوب تهران به موضوع تنش‌ آبی اشاره کرد و افزود: رفع تنش آبی ۱۰هزار روستا از ضرورت‌هایی است که آغاز شده و نیمی از مقدار هدف‌گذاری شده، انجام شده است. در تهران نیز خاموشی‌های زیادی داشتیم که در مجموع ۲۲هزار مگاوات کسری و ناترازی برق را شامل شد. اما درحال‌حاضر، با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده و مابقی نیز به سرعت در حال پیگیری است.

نوسازی بافت فرسوده در حریم راه‌آهن

همزمان با این جلسه، وزیر راه‌وشهرسازی از خط راه‌آهن در منطقه ۱۷شهری تهران بازدید کرد. مهرداد بذرپاش، با بیان اینکه خط راه‌آهن این منطقه در سال‌های گذشته به‌دلیل تامین آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، گفت: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تأکید قرار گرفت. ازجمله این موضوعات، تامین ایمنی، تهویه مناسب، روشنایی کافی و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران از تونل هنگام وقوع بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد. او در ادامه با اشاره به اینکه در توافق شرکت راه‌آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود، افزود: در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی‌، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده‌رو شد که هم‌اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده‌روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف‌نظرهایی درخصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: درخصوص حریم‌های مسیر راه‌آهن باید تصمیم‌گیری شود. در حریم ۱۷‌متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود. وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷متر در محدوده ۳۰متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم‌اکنون منتظر تأیید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد. او با بیان اینکه درصورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰متری از حریم ۱۷متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی پیدا می‌کنند، گفت: این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه‌آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت‌وساز خواهند یافت.
۱۳هزار پلاک در منطقه‌۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد.

پیگیری آخرین وضعیت فاز دوم بزرگراه بروجردی توسط وزیر کشور

همزمان وزیر کشور نیز با حضور در منطقه ۱۸ از پروژه‌های مهم این منطقه بازدید کرد. احمد وحیدی در جریان جزئیات آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی، رفع معارضان و عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی قرار گرفت، همچنین از ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها در منطقه ۱۸ دیدن کرد. پروژه‌های عمرانی سازمان نوسازی علاوه بر تولید مسکن، بازآفرینی و تبدیل تهدیدات شهری به فرصت‌هاست و در همین راستا باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س)، بازآفرینی طبقه فوقانی تونل قطار راه‌آهن تهران-تبریز است که از سالیان متمادی موجب انفصال شمال و جنوب این خط آهن شده بود و اینک با احداث پروژه‌های مورد نیاز اهالی ضمن ایجاد پیوستگی شهری موجب توزیع عادلانه امکانات شهری در مناطق ١٧ و ١٨ تهران خواهد شد.

انتقال بازار شادآباد از منطقه ۱۸با تأکید وزیر کشور

محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ به خبرنگار همشهری در جریان بازدید رئیس جمهور و وزرا از منطقه، اظهار کرد: طی بازدیدی که رئیس‌جمهور از مناطق جنوب غرب تهران داشت، از بیمارستان یافت‌آباد دیدن شد که در راستای توسعه بیمارستان نیز مصوبات خوبی انجام گرفت که تأثیر خوبی در روند افزایش سرانه بهداشتی منطقه خواهد داشت چراکه در منطقه ۱۸ دچار عقب‌ماندگی جدی هستیم. همچنین با وزیر کشور بازدیدی از فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی داشتیم که برای رفع معارضان تاسیساتی دستوراتی دادند که می‌تواند ساخت این پروژه را تسریع کند. همچنین از بازار آهن شادآباد بازدید شد. این بازار مشکلات زیست‌محیطی، امنیتی و اجتماعی زیادی را برای منطقه ۱۸داشته و یک لکه‌ای است که دور تا دور آن را بافت مسکونی گرفته و مشکلات زیادی ایجاد کرده است. در همین راستا وزیر کشور به استاندار دستور داده تا برای جابه‌جایی بازار آهن کمک کنند و طرحی را برای انتقال بازار آهن ارائه دهند. همچنین برای ساماندهی بازار آهن دستور داده شد تا با مشارکت استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران این اقدام انجام و وضع فعلی ساماندهی شود. پروژه بعدی که با وزیر کشور دیدن شد باغ‌راه حضرت زهرا(س) بود که درخصوص توسعه روند کار دستوراتی دادند تا این باغ‌راه ۹کیلومتری که ۶کیلومتر آن در منطقه ۱۸ است، به‌زودی افتتاح شود.

خسروی بیان کرد: درخصوص حریم نیز صحبت‌هایی با وزیر کشور و استاندار شد هرچند که طی تصمیمات اخیری که استاندار تهران در راستای صیانت از حریم تهران داشتند، بخشی از مشکلات ما حل و در واقع صیانت از حریم به تهران واگذار شده، اما برای حل وضعیت فعلی حریم تهران با سایر شهرستان‌ها، از طریق وزارت راه و شهرسازی اقداماتی انجام خواهد شد. همچنین موضوع حریم راه‌آهن تهران و تبریز نیز در مسجد ابوذر بحث شد که وزیر راه هم گفتند که این مشکل به‌زودی حل خواهد شد.

افزایش سرانه‌های درمانی منطقه ۱۷ به دستور رئیسی

همچنین رضا سیفی، شهردار منطقه ۱۷ به خبرنگار همشهری تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب و جدید دولت در کنار سفرهای استانی، برنامه‎ریزی برای حضور رئیس‌جمهور در مناطق ۲۲گانه شهر تهران است که الگوی جدید برای خدمت بهتر به مردم را ارائه دادند. اهمیت شهر تهران به‌عنوان پایتخت مشخص است، برهمین اساس نخستین حضور رئیس‌جمهور، در مناطق جنوبی تهران بود و متناسب با مسائل و موضوعاتی که مناطق ۱۷ و ۱۸درگیر هستند موضوعاتی مطرح شد.

او افزود: منطقه ۱۷همواره دارای مسائل مختلفی بوده که حل برخی از آن نیاز به همراهی فراتر از شهرداری تهران دارد و نیاز بود رئیس‌جمهور و وزرا در منطقه حضور داشته باشند تا این مشکلات و مسائلی که سال‌هاست مردم این منطقه با آن درگیرند، حل شود. یکی از موضوعات مهمی که در جلسه مطرح شد بحث خط آهن تهران- اهواز بود که حدود ۷کیلومتر از مسیر خط راه‌آهن از بافت مسکونی عبور می‌کند و مزاحمت‌هایی را برای شهروندان داشته که شهرداری بارها این موضوع را پیگیری کرده بود اما به سرانجامی نمی‌رسید. در این بازدید رئیس‌جمهور به وزیر راه‌وشهرسازی تأکید کرد که این موضوع در اسرع وقت حل شود، در همین راستا مقرر شد شهردار تهران با وزیر راه و معاون اجرایی رئیس‌جمهور نسبت به رفع این موضوع اقدام کند. موضوع دیگر مربوط به کمبود سرانه‌های درمانی و بهداشتی در منطقه است و در بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان ضیاییان چند موضوع، توسعه فضای بیمارستان و تجهیز آن که درخواست کارکنان بود، مطرح شد. مقرر شد تا وزارت بهداشت با کمک شهرداری تهران منازل اطراف بیمارستان را تملک کند و برای توسعه بیمارستان اقدام شود.

سیفی بیان کرد: همچنین بودجه‌ای حدود ۴۰۰میلیارد تومان برای افزایش سرانه‌های درمانی منطقه ۱۷ و ۱۸ درنظر گرفته شد. شهردار تهران نیز پیشنهاد داد کارگروهی از وزیران بهداشت، دفاع و کشور به همراه شهرداری تهران تشکیل شود و درباره کارخانه وزارت دفاع که سال‌هاست در منطقه ۱۷ بی‌استفاده مانده به‌منظور تاسیس بیمارستان جدید تصمیم‌گیری شود. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه ۱۷ را درگیر کرده وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را صادر کرد. تمامی تصمیم‌هایی که در جلسه مسجد ابوذر با حضور رئیس‌جمهور گرفته شد به هیأت وزیران برای پیگیری سریع‌تر داده شد و رئیس‌جمهور تأکید داشتند که تمامی مشکلات مردم در زمان کوتاه حل شود.

کد خبر 847361 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهردارى تهران منطقه ۱۷ منطقه ۱۸

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان