Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه کیک‌های آلوده به قرص در سمنان محدود بود گفت: استان سمنان نسبت به دیگر استان‌ها کمترین موارد کیک آلوده به قرص را داشت. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، نوید دانائی پیش از ظهر امروز در دومین نشست تبیینی، خبری و اطلاع‌رسانی ذیل شورای اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی سمنان که در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار شد اظهار داشت: در استان سمنان نیز تعداد محدودی کیک آلوده به قرص که زیر 10 مورد بود، مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: خوشبختانه در استان سمنان موردی که منجر به مسمومیت و آسیب ناشی از این قرص‌ها باشد، وجود نداشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: اقدامات انجام‌شده در این موضوع بازدید از شرکت‌های توزیع و‌ پخش بود و بیش از 2 هزار بسته در این بازدیدها باز شد که هیچ موردی از آلوده شدن به قرص در این تعداد مشاهده نشد.

دانائی با بیان اینکه موارد آلوده به قرص خارج از شبکه رسمی توزیع شده‌اند گفت: استان سمنان نسبت به دیگر استان‌های کشور کمترین موارد آلودگی را داشته است.

وی بیان داشت: مهم‌ترین هدف عاملان این اقدام را بر هم زدن امنیت روانی مردم عنوان کرد و اظهار داشت: همواره افرادی به دنبال ایجاد تهدید امنیتی برای کشور بوده و هستند.

استاندار گلستان: قرص‌های کشف شده در کیک‌ها و کلوچه‌ها خطرناک نبود / برای موج دوم آنفلوآنزا آماده‌ایمخراسان شمالی| ماجرای مشکوک کیک‌های «قرص‌دار» این بار به شیروان رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در استان سمنان از ابتدای سال تاکنون 480 مورد موارد مشکوک ابتلاء به آنفولانزا شناسایی شد که نتیجه آن ابتلای 18 نفر از این تعداد به این بیماری بود.

دانائی با اشاره به اینکه امسال 4 نفر در استان سمنان در اثر ابتلا به آنفولانزا فوت‌شده‌اند که 2 نفر در سمنان و 2 نفر در دامغان بوده است گفت: یک نفر از این تعداد کودک و مابقی از بیماران قلبی عروقی بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در استان سمنان، 28 مورد در سال گذشته و 18 مورد نیز در سال 96 ابتلاء مثبت به بیماری آنفولانزا ثبت‌شده و گزارش‌شده است اظهار داشت: این بیماری در فصل آبان و آذر، اواخر زمستان و اوایل بهار ظهور و بروز می‌یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: کودکان و بیماران قلبی و عروقی، بیماران مبتلا به تنگی نفس و آسم و سالمندان گروه‌هایی هستند که باید در مورد آن‌ها اقدامات پیشگیرانه و کنترلی برای مبتلا نشدن به بیماری آنفولانزا انجام شود.

دانائی افزود: رعایت بهداشت فردی و تزریق هرسال واکسن آنفولانزا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری توصیه می‌شود.

وی با اشاره به فروکش کردن شیوع بیماری آنفولانزا و کاهش افراد مبتلا گفت: فرد مبتلا باید به‌طور کامل رعایت بهداشت را در مدت‌زمان درگیر شدن به بیماری آنفولانزا داشته باشند.

انتهای پیام/363/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید میعاد صالحی در نخستین جلسه ستاد ارتقای ایمنی راه‌آهن در سال ۱۴۰۳ با اشاره به آمار‌های سوانح ریلی ۱۰ سال اخیر افزود: به‌طور قطع این نتیجه شیرین و مبارک با تلاش مضاعف و افزایش دقت عمل کارکنان عملیاتی در مناطق مختلف از یک‌سو و اقدامات مهم زیرساختی از سوی دیگر عملی شده است.
رئيس هیئت مدیره راه آهن ادامه‌داد: یکی از اقدامات شاخص سال گذشته، اصلاح وضعیت ترمز هشت‌هزار واگن باری بود که به اذعان متخصصان امر و همچنین نیرو‌های عملیاتی، یک اتفاق بزرگ و به تعبیری یک انقلاب در حوزه ایمنی و ناوگان بود.
وی یادآور شد: اینکه بخشی از واگن‌های شبکه، سال‌های طولانی بدون ترمز و با شیربسته در شبکه ریلی سیر می‌کردند به روال مرسوم تبدیل شده و حتی قوانین سیر و حرکت بر این اساس وضع شده بود و به درستی هم عمل نمی‌شد و به کابوسی برای لکوموتیورانان تبدیل شده بود.
صالحی بیان‌داشت: این اتفاق که در نگاه نخست غیرممکن می‌نمود، در سال گذشته با پیگیری و تلاش مستمر و اختصاص هزینه‌های لازم انجام شد و دیگر شاهد این موضوع نخواهیم بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت ارتقای سطح معیشتی همکاران بیان داشت: آیین نامه کیلومتراژ سال‌ها بر اساس یک مبلغ مشخص و ثابت بود که از سال ۱۴۰۱ با اصلاح آیین نامه کیلومتراژ این مبلغ با فرمولی به احکام اشخاص وابسته شد و با افزایش سنواتی به صورت خودکار افزایش می‌یابد که امسال هم پرسنل مشمول کیلومتراژ افزایش سنواتی را در مبلغ کیلومتراژ دریافت کردند.
صالحی تاکید کرد: باید برای مشکلات مشاغل عملیاتی از جمله دوری از خانواده و شب کاری تدابیر مناسبی اندیشیده شود. ارتقای سطح خدمات رفاهی از یک سو و برنامه ریزی برای حضور بیشتر این افراد در کنار خانواده از جمله این موارد است.
وی اضافه‌کرد: موضوع ارتقای سطح معیشت کارکنان نیز حتما نقش مهمی در ایمنی ایفا می‌کند که برای این منظور گام‌هایی برداشته شده است و برنامه‌هایی برای ادامه این روند داریم.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • واکنش منفی وزارت ورزش نسبت به تغییر نام استقلال؛ این موارد باید رسما به ما اعلام شود!
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان