Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حوزه‌های علمیه ــ نایب رئیس جمعیت علمای الجزایر با بیان اینکه جهان اسلام باید به سمت تمدن برود و دنیای غرب هم باید به سمت انسانیت حرکت کند، اظهار کرد: اگر دنیای غرب که آمیخته به علم و قدرت است، به سمت اخلاق و انسانیت حرکت نکند کار دنیا سامان نمی‌گیرد.

به  گزارش ایکنا، عمار طالبی از نزدیکان مالک بن نبی از متفکران بزرگ الجزایر و نایب رئیس جمعیت علمای الجزایر در افتتاحیه همایش بین‌المللی «گفت‌وگوهای فرهنگی در چشم‌انداز تمدنی ایران و جهان عرب» که امروز، دوم دی‌ماه، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد، گفت: امت اسلامی در دوره کنونی، متشتت و متفرق هستند و بخشی با برخی دیگر مقاتله و درگیری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس جمعیت علمای الجزایر در این سخنان کوتاه خود به عربی تاکید کرد: موضوع این همایش گفت‌وگو است و شرط گفت‌گو صداقت و صراحت است.

وی با اشاره به وضعیت افتراق و اختلاف در جهان امروز اسلام، جایگاه عنصر حکمت و پیامدهای آن در رواج گفت‌وگو و در ایجاد توحید و وحدت در میان امت اسلام را ضروری خواند.

طالبی اظهار کرد: جهان اسلام باید به سمت تمدن برود و دنیای غرب هم باید به سمت انسانیت حرکت کند. اگر ما به سمت علم و تمدن حرکت نکنیم از وضعیت ضعف در نمی‌آییم و اگر دنیای غرب که آمیخته به علم و قدرت است به سمت اخلاق و انسانیت حرکت نکند، کار دنیا سامان نمی‌گیرد.

گفت‌وگو میان اندیشمندان اسلامی دشوار شده است

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله بابایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دبیر علمی این همایش گفت: طی دو سال گذشته پیش‌نشست‌ها و جلسات زیادی برای برپایی این نشست‎ها صورت گرفته است تا امروز شاهد برپایی این همایش باشیم.

وی افزود: گفت‌وگوهای ما با اندیشمندان جهان عرب در فضا و جو کنونی، دشواری‌های زیادی دارد؛ همچنین ارتباطات علمی را دشوار کرده است، زیرا این اندیشمندان با موانع زیادی در کشورهای خود روبرو هستند.

بابایی با طرح این سؤال که فرصت‌های تمدنی مسلمین در جهان کنونی کجاست و حرکت باید از کجا شروع شود، تصریح کرد: یکی از سؤالات مهمی که در این همایش به دنبال آن هستیم این است که مشکل اصلی در راه حرکت‌های تمدنی مسلمین چیست؟ و امیدواریم با پاسخ به این سؤالات گامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا قم گفت و گوهای فرهنگی چشم انداز تمدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۳۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت و همگرایی جامعه اهل سنت و تشیع است که این مهم در آینده هم تقویت خواهد شد.

احسان کامرانی امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع و معارفه مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به نقش وحدت در ایجاد تمدن نوین اسلامی، عنوان کرد: استان هرمزگان از دیرباز تاکنون شاهد وحدت بی‌نظیری میان برادران اهل سنت و تشیع است‌.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تمدن نوین اسلامی را افتخاری برای مسلمانان دانست و اظهار کرد: مسلمانان تا قرن ششم و هفتم در جهان سرآمد و دارای تمدن نوینی بودند که ریشه اصلی آن موفقیت وحدت بود.

وی تاکید کرد: وحدت فقط این نیست که بر زبان جاری شود بلکه این جلسات و همایش‌ها و مناظراتی که برگزار می‌شود را می‌توان در راستای تقویت وحدت خلاصه کرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است