Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران سید حمایت میرزاده در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن بیان این مطلب که برای دوره یازدهم مجلس ثبت نام نکرده است، گفت: مشکلات مربوط به افزایش قیمت بنزین چیزی نیست که بتوان آن را فراموش کرد. مجلس باید بی تدبیری را در کنار عدم امکان اقدام فراتر از قانون اساسی، در فضای غیر سیاسی و کارشناسی تحلیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قانون شکن نمی‌تواند قانونگذار مناسبی باشد، اظهار کرد: از تمام نامزدهای دوره یازدهم مجلس می‌خواهم که برای حضور در جایگاه قانونگذار قانون شکنی نکنند. نمونه این قانون شکنی در وعده‌های انتخاباتی مشاهده می‌شود که راجع به استخدام، راه و صنایع و معادن اظهارنظرهایی می‌شود که هیچ ارتباطی با وظایف نمایندگی ندارد.

نماینده مردم گرمی در مجلس ضمن تشکر از تهیه میثاق نامه انتخاباتی تاکید این میثاق نامه را به منافع ملی دانست و اظهار کرد: همراه نشدن مجلس دهم با استانی شدن انتخابات، ضایعه‌ای بر گفت‌وگوی ملی بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن دفاع از شیوه علمی اداره کردن جامعه گفت: همه دنیا قبول دارد که یا باید کشور را دیمی اداره کرد و یا علمی. بافته‌های ذهنی، دیمی اداره کردن است. یافته‌های علمی اما کشور را رشد می‌دهد و این همان چیزی است که دنیای کفر به آن عمل می‌کند. ما نیز از قرآن الهام گرفته‌ایم و برای کشور قانون اساسی نوشته‌ایم. فکر می‌کنم اگر همین امروز آتش بس وضع قوانین را اعلام کنیم باز هم دیر کرده‌ایم. افتخار همین مجلس دهم برنامه ششم توسعه است. کسانی که می‌خواهند مجلس را نقد کنند قانون برنامه ششم را نقد کنند.

وی در انتقاد از منتقدان مجلس دهم گفت: منتقدان مجلس یک صفحه بنویسند و بگویند که مجلس کجا خطا کرده است. یک مقدار انصاف داشته باشند. بدون استناد علمی نمی‌شود حرف زد. مجلس کدام کار را باید می‌کرد که نکرد.

نماینده مردم گرمی در مجلس مسئله کشور را نارضایتی عمومی عنوان کرد و گفت: ناراحتی، ناامیدی و بی اعتمادی از نتایج این نارضایتی است. ریشه مشکلات و این مسئله مهم کشور کمبود نیست بلکه تبعیض است. تبعیضی که بر اساس قانون اساسی می‌توانستیم آن را مدیریت کنیم و نکردیم همه به این نکته که مشکل تبعیض است اذعان دارند. همه معتقدند که اگر در کشور نیست، برای هیچ کس نباشد و اگر هست، برای همه باشد.

وی با اشاره به سند برنامه ششم توسعه گفت: برای رفع این تبعیض یک کار می‌توان انجام داد و آن به برنامه ششم توسعه مربوط است. ما این سند را پنج ساله نوشته‌ایم. سه سال آن تمام شده است. مرکز پژوهش‌های مجلس باید اعلام کند که تا پایان سال ۹۸ چند درصد از این سند محقق می‌شود. در واقع باید ۶۰ درصد آن اعمال شود. اگر ۶۰ درصد تحقق پیدا نکند، دستگاه‌های مقصر به مجلس معرفی می‌شود. ۴۰ درصد باقی می‌ماند که ۲۰ درصد اول آن به لایحه بودجه سال ۹۹ و ۲۰ درصد دوم آن به بودجه سال ۱۴۰۰ مربوط می‌شود پس بودجه فعلی باید ۲۰ درصد برنامه ششم توسعه را محقق کند.

وی در پایان نطق خود خطاب به نمایندگان فعال در کمیسیون تلفیق گفت: بررسی کنید و ببینید که آیا بودجه ۹۹ می‌تواند ۲۰ درصد سند برنامه ششم را محقق کند یا خیر؟ اگر این کار را انجام ندهیم بر خلاف برنامه عمل کرده‌ایم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: میرزاده مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۴۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون سیاسی فرماندار مشهد گفت: برای برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۴ درصد شعب اخذ رای مشهد در مساجد، ۵۷ درصد در مدارس و بقیه نیز در ادارات و دانشگاه‌ها و فرهنگسرا‌ها جانمایی شده اند.

مهدی ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات در روز ۱۱ اسفند ماه در هزار و ۸۱۰ شعبه اخذ رای برگزار شد که در روز ۲۱ اردیبهشت ماه و دور دوم انتخابات مجلس این کارزار سیاسی در هزار و ۲۰ شعبه برگزار می‌شود، نزدیک به ۶۰ شعبه اخذ رای از این تعداد سیار است.

معاون سیاسی فرماندار مشهد ادامه داد: در دور اول انتخابات، رقابت مجلس خبرگان رهبری نیز همزمان انجام می‌شد و از طرفی با شمار رای دهندگان زائر و مسافر در مشهد نیز مواجه بودیم.

به گفته وی، در دور دوم فقط جمعیت زیر پوشش حوزه انتخابیه مشهد و کلات که در مرحله اول رای داده اند و یا اصلا رای نداده اند قادر به شرکت در انتخابات هستند، لذا با محدود شدن جمعیت رای دهندگان در مرحله دوم روبرو هستیم.

ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات مجلس در خراسان رضوی با ۴۸۹ داوطلب برگزار شد، اکنون این رقابت بین ۲ داوطلب انجام می‌شود، لذا در دور دوم انتخابات حدود ۸۰۰ شعبه اخذ رای در مشهد در مقایسه با دور نخست کاهش یافته و در حقیقت شعبی که کمتر از ۳۰۰ رای داشته اند در دور دوم حذف و یا با دیگر شعب ادغام شده اند.

بر اساس اعلام فرماندار مشهد شمار واجدین شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است.

تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی در دور نخست انتخابات مجلس مشخص شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات روز ۲۱ اردیبهشت ماه در دور دوم انتخابات برگزیده شود.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • دفاع «بانکی» از قانون جوانی جمعیت/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن