Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری گفت: در طرح ملی مسکن با فرمول مشارکتی، دولت زمین رایگان و امکانات لازم را در اختیار مشارکت‌کننده و توسعه‌گر قرار می‌دهد و با تسهیل در فرایند صدور مجوزها، به تسریع در اجرا کمک می‌کند تا در مدت زمان کمتری واحد‌های مسکونی ساخته شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه شورای عالی مسکن، بازآفرینی و اصلاح بافت‌های فرسوده شهر‌ها و روستا‌ها را اولویت دولت در طرح ملی مسکن برشمرد و تاکید کرد: ساخت مسکن باید توسط مردم و با مشارکت بخش خصوصی انجام گیرد و دولت باید در تسهیل این کار کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهوری در این جلسه که با حضور اعضا برگزار شد، بر وظیفه دولت مبنی بر واگذاری زمین رایگان به سازندگان در طرح ملی مسکن با مشارکت توسعه گران و انبوه‌سازان تاکید کرد.

روحانی با اشاره به مزیت‌های ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده گفت: بافت فرسوده در واقع مجموعه‌ای است که به صورت قانونی در گذشته ساخته شده و زیرساخت‌های لازم را دارد و ما می‌توانیم با بازسازی و اصلاح این بافت، واحد‌های مسکونی مناسب ساخته و در اختیار متقاضیان نیازمند مسکن قرار دهیم.

روحانی درمورد ساخت واحد‌های مسکونی طرح ملی مسکن در حاشیه شهر‌ها نیز تاکید کرد: این اقدام باید با هدف حل پایدار و قطعی موضوع حاشیه نشینی انجام شود به گونه‌ای که دیگر به هیچ وجه شاهد شکل گیری موضوعی به اسم حاشیه نشینی نباشیم.

در این جلسه شورای عالی مسکن که به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، بعد از ارائه گزارش وزارت راه و شهرسازی درخصوص روند اجرای طرح ملی مسکن، ثبت نام‌ها و اقدامات انجام شده در این زمینه، مواردی برای پیشرفت این طرح ملی به تصویب رسید.

بر اساس این مصوبه شورای عالی مسکن، دستگاه‌های اجرایی که در داخل شهر‌ها دارای زمین هستند مکلف شدند با کمک و همراهی وزارت اقتصاد، اراضی خود را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند تا در پروژه‌های مسکن مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین در این جلسه تصویب شد که اراضی منابع طبیعی در حریم شهر‌ها براساس قانون از سوی وزارت جهاد کشاورزی به وزارت راه و شهرسازی واگذار شود.

اعضای شورای عالی مسکن همچنین تاکید کردند مکان‌های در نظر گرفته شده برای ساخت مسکن در طرح ملی باید دارای تاسیسات زیربنایی باشد، همچنین وزارت کشور نیز در زمینه صدور پروانه ساخت و ارائه مجوز‌های مرتبط، تاکیدات لازم را به شهرداری‌ها داشته باشد و بانک‌ها نیز براساس الگو و سهمیه تعیین شده از سوی بانک مرکزی، در ارائه تسهیلات خرید مسکن به خریداران همکاری نمایند.

در این جلسه اقدامات بنیاد مسکن در حل و فصل مشکلات اسکان و ترمیم و بازسازی خانه‌های مناطق سیل‌زده و زلزله‌زده تشریح شد و رئیس جمهور بر ضرورت تلاش بیش از پیش برای رفع مشکل مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده تأکید کرد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رئیس جمهوری روحانی شورای عالی مسکن زمین دولتی بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند

ایسنا/مازندران سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه، در حال حاضر در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب هستیم، گفت: ساخت مسکن محرومان مازندران باید خیلی جدی گرفته شود، چراکه این مقوله سبب رضایت مردم از نظام می‌شود.

احمد توکلی ۸ اردیبهشت در جلسه شورای مسکن که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کمبود زمین در این استان چالش اساسی در اجرای دقیق تعهدات ساخت خانه در قالب طرح نهضت ملی مسکن در این استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اکنون پس از گذشت ۲ سال کمتر از ۱۰ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۰ درصد در مسکن حمایتی عملیاتی شده است.

این‌ مسئول تصریح کرد: تعهد مازندران در ساخت مسکن خود مالکی ۳۱۰۷ واحد است که در این بخش عقب ماندگی ۳۵ درصدی به نسبت زمان برش دو ساله اجرا وجود دارد.

معاون استاندار مازندران بیان کرد: تا کنون ساخت ۱۱ هزار واحد در نهضت ملی مسکن مازندران در بخش خود مالکی قرارداد منعقد شد که پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۷۰ درصدی دارد.

توکلی وضعیت ساخت مسکن روستایی در نهضت ملی مسکن مازندران را مطلوب توصیف کرد و توضیح داد: تا کنون از تعهد ساخت ۴۰ هزار واحد مسکن وعملیات ساخت ۱۷ هزار واحد شروع شده است که عمده این واحدها پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد دارد.

وی تعهد مازندران در نهضت ملی مسکن در بخش باز آفرینی شهری را ۲۳ هزار و ۲۵۵ واحد اعلام کرد و گفت: در این بخش نیز تا کنون برای ۱۰ هزار و ۲۹۰ واحد پروانه ساخت صادر شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران بر لزوم افرایش ساخت واحدهای مسکونی روستایی مازندران در تعداد طبقات با هدف استفاده بهینه از زمین تاکید کرد و گفت: در حال حاضر طبق مقررات ساخت مسکن در روستاها فقط تا چهار طبقه مجاز است که این می‌تواند تا ۱۵ طبقه قابل افزایش باشد.

این مسئول با توضیح این نکته که تا ۹۰ درصد زمین‌های مازندران به عنوان زمین‌های درجه یک و ۲ کشاورزی محسوب می‌شود که طبق مقررات طرح نهضت ملی مسکن محدودیت تامین زمین را در استان بوجود می‌آورد، گفت: باید با اصلاح قوانین مشکلات ساخت مسکن محرومان با تامین زمین حل و فصل شود.

توکلی با اشاره به موضوع حبس زمین در مازندران که می‌تواند در قالب اجرای طرح مولد سازی مورد توجه دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد، اظهارکرد: بررسی ها نشان می‌دهد که حدود ۱۰هزار میلیارد ریال برای زیر ساخت‌های نهضت ملی مسکن مازندران نیاز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان