Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده قربانیان سقوط بوئینگ 737 در اتیوپی می‌گویند چند روز پس ازاین حادثه با سیل نمایندگان مؤسسات حقوقی آمریکا برای گرفتن وکالت آنها علیه بوئینگ مواجه شدند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، خانواده قربانیان حادثه سقوط هواپیمای بوئینگ 737 خطوط هوایی اتیوپی می‌گویند چند روز پس از این اتفاق با تعداد زیادی از افراد طی تماس تلفنی یا مراجعه حضوری خود را نماینده مؤسسات حقوقی آمریکایی معرفی می‌کردند، روبرو می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هواپیما در روز 10 مارس سال جاری در اتیوپی سقوط کرد و در این حادثه 157 نفر جتان خود را از دست دادند.

خانواده‌ها می‌گویند این اشخاص بدون دعوت در مراسم ختم حاضر می‌شده و یا زمانی که تمام فامیل جمع بودند به خانه قربانیان مراجعه می‌کردند.

این اشخاص در زمان مراجعه بروشور خود را ارائه می‌داده و یا حتی برای یک بار ملاقات با همسر یکی از قربانیان پیشنهاد پول کرده بودند.

اقوام قربانیان می‌گفتند این افراد پیشنهاد مشاوره می‌کرده یا یکی از آنها اقدام به ایجاد گروه‌هایی در حمایت عاطفی از خانواده‌ها کرده است بدون اینکه اعلام کنند با مؤسسات حقوقی در ارتباط هستند.

این مؤسسات تلاش می‌کنند تا با جلب رضایت خانواده قربانیان وکالت آنها را در دعوی قضایی علیه بوئینگ به دست گیرند.

از نظر قوانین داخلی آمریکا این گونه مراجعات به خانواده قربانی و شکات تا حدودی غیرقانونی محسوب می‌شود.

تا روز پنجشنبه 113 مورد شکایت از بوئینگ به نمایندگی از خانواده 112 قربانی در دادگاه فدرال شیکاکو مطرح شده است.

بیش از 36 مؤسسه حقوقی وکالت این قربانیان را بر عهده گرفته اما هنوز زمان دادگاه مشخص نشده است.

بوئینگ اعلام کرده که با مقامات قضایی و هوانوردی در راستای تحقیقات درباره علل سانحه همکاری کامل دارند.

تا کنون تحقیقات نشان می‌دهد که بوئینگ در ارائه اطلاعات کافی به خلبانان برای جلوگیری از سقوط هواپیماهای 737 مکس در اندونزی و اتیوپی اهمال کرده اما این شرکت هنوز تخلف خود را قبول نکرده است.

از زمان سقوط بوئینگ‌های 737 تمام این هواپیماها در سراسر جهان زمین‌گیر شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده ماهی آمریکا آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • (ویدئو) ماجرای بارش شگفت‌انگیز ماهی از آسمان یاسوج چه بود؟
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • مدیریت عجیب آمریکایی‌ها؛ بیرمنگام به دسته سوم انگلیس سقوط کرد