Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@23:42:19 GMT

محافظت از گیاهان، محافظت از زندگی است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۵۶۹۵

محافظت از گیاهان، محافظت از زندگی است

نامگذاری سال 2020 به عنوان سال بهداشت گیاهی، فرصتی برای ارتقاء آگاهی جهانی در مورد چگونگی حفاظت از بهداشت گیاهان است و می تواند به پایان گرسنگی، کاهش فقر، حفاظت از محیط زیست و رونق توسعه اقتصادی کمک کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2020 را سال بین المللی بهداشت گیاهی (IYPH) اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سال، یک بار برای همیشه فرصتی برای ارتقاء آگاهی جهانی در مورد چگونگی حفاظت از بهداشت گیاهان در طول زندگی است و می تواند به پایان گرسنگی، کاهش فقر، حفاظت از محیط زیست و رونق توسعه اقتصادی کمک کند.

گیاهان منبع هوایی که تنفس می کنیم و اغلب غذاهایی که می خوریم، هستند اما با این وجود ما توجه کافی به سلامت آنها نداریم. این امر می تواند نتایج مخربی داشته باشد.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) تخمین می زند که سالانه 40 درصد از محصولات غذایی به خاطر آفات و بیماری های گیاهی از دست می روند. این امر منجر به این می شود که میلیون ها نفر غذای کافی برای خوردن نداشته باشند و آسیب جدی به کشاورزی که منبع اصلی درآمد جوامع فقیر روستایی است، برسد.

بهداشت گیاهی به طور فزاینده ای مورد تهدید قرار دارد. تغییرات اقلیمی و فعالیت های انسانی باعث تغییر اکوسیستم ها شده، تنوع زیستی را کاهش می دهد و زمینه جدیدی را برای رشد آفات ایجاد می کند. در عین حال، سفر و تجارت بین المللی در یک دهه گذشته 3 برابر شده است و می تواند به سرعت آفات و بیماری ها را در سراسر جهان گسترش دهد و خسارت های فراوانی به گیاهان بومی و محیط زیست وارد کند.

محافظت از گیاهان در برابر آفات و بیماری ها بسیار مقرون به صرفه تر از رویارویی با موارد اضطراری بهداشتی گیاهان است.

از بین بردن آفات و بیماری های گیاهی معمولا پس از ایجاد آنها غیر ممکن، وقت گیر و گران است. پیشگیری از تأثیر مخرب آفات و بیماری ها بر کشاورزی، معیشت و امنیت غذایی بسیار حیاتی است و ما در این خصوص نقش مهمی ایفا می کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد