Web Analytics Made Easy - Statcounter

چمنی گفت: افزایش قیمت بنزین، مهم‌ترین شاخصی است که در تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده مورد بررسی قرار می‌گیرد. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، ناصر چمنی، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در گفت وگو با میزان اظهار کرد: جلسه کارشناسی کمیته دستمزد دوشنبه این هفته پس از گذشت حدود یک ماه با نمایندگانی از دولت، کارگران و کارفرمایان تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نتایج جلسه کارشناسی کمیته دستمزد، یک روز بعد یعنی در روز سه شنبه ( 98/10/05) در جلسه شورای عالی کار بررسی می‌شود و احتمالا با تشکیل چند جلسه نرخ نهایی دستمزد کارگران اعلام می‌شود.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران بیان کرد: تصمیم برای میزان حقوق یا دستمزد کارگران در سال 99 نسبت به سال‌های گذشته، کار پیچیده‌ تری است چراکه امسال اتفاقاتی نظیر افزایش قیمت بنزین رخ داد و برای تعیین نرخ نهایی باید تمام شاخص‌ها و موارد را بررسی کنیم.

چمنی ادامه داد: با افزایش قیمت بنزین، تمام بررسی‌هایی که کمیته دستمزد برای حقوق سال آینده‌ کارگران انجام داده بود از بین رفت و این کمیته پس از افزایش نرخ بنزین، از نو شروع به این بررسی‌ها کرده تا نتایج آن را در جلسات دستمزد و شورا اعلام کند.

وی تصریح کرد: وظیفه شورای عالی کار این است که طبق قوانین و آیین نامه‌ ها، میزان دستمزد گروه کارگران را با توجه به شاخص‌هایی که در سال جاری مشخص شده است، برای سال آینده بررسی و اعلام کند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار مطرح کرد: افزایش قیمت بنزین، مهم‌ترین شاخصی است که در تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نرخ نهایی دستمزد‌ها تاثیر بسزایی خواهد داشت.

چمنی گفت: خوشبختانه در جلسات کارشناسی کمیته دستمزد کسانی تصمیم گیرنده هستند که خود تاثیر افزایش قیمت بنزین بر سبد معیشتی را احساس می‌کنند و قدرت خرید آن‌ها نیز نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده است.

وی اظهار کرد: نمایندگانی که در جلسه کارشناسی کمیته دستمزد حضور دارند، هر کدام حق این را دارند که نسبت به نرخ‌های پیشنهادی اظهار نظر و انتقاد کنند تا یک رقم معقولی برای سال آینده اعلام شود.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران یادآوری کرد: محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه افزایش 15 درصدی را برای دستمزد سال آینده کارگران پیش بینی کرده است، در حالیکه این رقم بسیار کم است و نمی‌تواند افزایش قیمت‌ها را برای جامعه کارگری جبران کند، اگر این عدد به 30 درصد هم برسد باز هم نمی‌تواند قدرت خرید کارگران را به قیمت کالا‌های بازار برساند.

چمنی در پایان گفت:  جامعه کارگری کشور حدود 42 میلیون نفر است، امیدواریم در این جلسات نرخ‌هایی را تعیین کنیم که در نهایت شرمنده این افراد نباشیم.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین حبیبی، عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، از تحویل دادخواست ابطال بخشنامه مزد خبر داد.

او یه ایلنا گفت: (۱۰ اردیبهشت)، دادخواست خود را جهت ابطال بخشنامه دستمزد غیر قانونی سال ۱۴۰۳ به شماره ۲۷۶۷۱۶ شورای‌عالی کار که اعضای کارگری آن‌را امضاء نکرده‌اند، از طریق دفاتر خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری تحویل دادم.

حبیبی افزود: امیدوارم دیوان عدالت اداری مصلحت اندیشی را کنار کذشته و وفق مواد ۱ و۱۰ قانون دیوان عدالت اداری ضمن ابطال بخشنامه ۲۷۶۷۱۶ رایی شایسته مبتنی بر عدالت صادر کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901201

دیگر خبرها

  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟