Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: نگرش معرفت دینی در جامعه نیازمند نهادینه‌سازی بوده و بصیرت ملت ایران برای دشمنان تبدیل به کابوس شده است. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام نجات فیاضی ظهر امروز در نشست با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: دشمنان قسم خورده ملت ایران اسلامی در طول چهل سال با ترفندها و نقشه‌های مختلف درصدد تضعیف نظام مقدس انقلاب اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که فرصت‌های انقلاب اسلامی باید مغتنم شمرده شود بیان کرد: اگر قدردان ارزش‌های انقلاب اسلامی نباشیم و بسترهای ارزشمند را از دست دهیم بدون شک فرصت دشمن برای نفوذ به باورها و اعتقادات مردمی نیز تقویت می‌شود و بسترهای انقلاب از آن دشمن می‌شود.

فرمانده سپاه اردبیل: حماسه 9 دی تجلی‌گر بصیرت‌ و فرصت‌شناسی ملت ایران اسلامی استنماینده ولی‌فقیه در کردستان: یوم‌الله 9 دی نباید فراموش شودنماینده ولی فقیه در استان ایلام| 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با امام (ره) است

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل اظهار کرد: هیمنه انقلاب اسلامی برای دشمن هولناک است و بصیرت ملت ایران همراه با ایستادگی در مقابل استکبار یک کابوس بزرگ برای آنان است که این موضوع به‌عنوان یک اولویت اساسی و مهم باید مورد توجه همگان واقع شود.

فیاضی تصریح کرد: در حال حاضر با وضعیت و شرایط موجود نگرش معرفت دینی در جامعه نیازمند نهادینه‌سازی است و باید با تفکر انقلابی عمل کرد و در این زمینه نیاز به ارائه مبانی تربیتی مبحثی و گفتمان داریم تا بتوانیم خروجی و نتایج مثمرثمر خود را به‌طور شایسته به‌دست آوریم.

وی با اشاره به حماسه 9 دی نیز اظهار کرد: دشمنان در هر لحظه به‌دنبال ایجاد فتنه در کشور ایران اسلامی هستند و با راه‌اندازی برنامه‌های مختلف در فضاهای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای سعی دارند تا نظام مقدس اسلامی ایران را خدشه‌دار کرده و انقلاب و اهداف مقدس آن را منحرف کنند.

انتهای پیام/132/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟