Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بی‌سابقه بوده است که امیدوارم این تخریب‌ها هدف‌مند و با انگیزه‌های شخصی نبوده  باشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری انا، محمدرضا عارف در نشست مشترک شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هیئت رئیسه این فراکسیون با اظهار خشنودی از برگزاری این جلسه بر ضرورت تداوم اینگونه جلسات برای هم اندیشی و همفکری در درون خانواده اصلاحات تأکید کرد و گفت: بهتر بود جلسات همفکری بین فراکسیون امید و نهادهای اصلاح طلبی همچون شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بیشتر برگزار می شد تا از نظرات و پیشنهادهای همفکرانمان بهتر استفاده می کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی دوستان اصلاح طلب به جای تعامل و همفکری در جلسات، در فضای مجازی و رسانه ها مطالب خود را مطرح می‌کنند که مطمئنا این روش وحدت و یگپارچگی جریان اصلاح طلب را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

رئیس فراکسیون امید مجلس فراکسیون متبوع خود را منشعب از لیست امید در جریان انتخابات مجلس دانست و گفت: تشکیل لیست امید بر اساس رویکرد ائتلافی و راهبرد سلبی یعنی ائتلاف با حامیان دولت و آن هم ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه صورت گرفت تا در مجلس دهم افراد تند و افراطی حضور پیدا نکنند.

وی  ادامه داد: در مجلس دهم به دنبال تشکیل فراکسیونی با نام فراکسیون اصلاحات بودیم اما برخی پیشنهاد نام امید را برای فراکسیون مطرح کردند که در نهایت نام امید برای  فراکسیون انتخاب شد. در اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید که در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد عده ای زیرکانه تعداد اعضای جلسه را به صورت انحرافی و برای اینکه مبنایی شود برای وزن این فراکسیون مطرح کردند و همان عدد هم بعدها مبنایی برای متهم کردن فراکسیون امید به ناکارآمدی شد در حالی که ما در مجلس اکثریت نبودیم.

عارف با برشمردن راهبردهای 3گانه فراکسیون امید گفت: حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی فراکسیون امید، اعتقاد جدی به خِرد جمعی و پایندی به شعار امید و آرامش از راهبردهای فراکسیون امید بود که  از زمان تشکیل مجلس دهم تاکنون تلاش کردیم بر اساس این 3 راهبرد فعالیت کنیم.

وی با بیان اینکه در فراکسیون امید هیچ کس برای خود حق ویژه قائل نیست، تصریح کرد: یکی از موفقیت‌های فراکسیون امید انسجام خوب است، اگرچه همواره با عضوگیری از فراکسیون امید تلاش شد در بین ما شکاف ایجاد کنند اما موفق نشدند.

عارف  با بیان اینکه جهت‌گیری فراکسیون امید، نتیجه گرایی است، به تعداد جلسات ارکان مختلف فراکسیون امید اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار موجود یکی از منظم ترین فراکسیون های مجالس دهگانه از حیث برگزاری منظم ارکان مختلف اعم از هیئت رئیسه، شورای مرکزی و مجمع عمومی، فراکسیون امید است و تاکنون 305 جلسه ارکان مختلف فراکسیون امید برگزار شده است.

وی با اشاره به تاثیرگذاری اعضای فراکسیون امید در شوراهای تخصصی از جمله شورای نظارت بر انتخابات شوراها،کمیسیون ماده 10 احزاب، هیئت نظارت بر مطبوعات  و شورای پول و اعتبار، خاطرنشان کرد: در طرح‌ها و لوایح مهم تصمیمات فراکسیون عمدتا نتیجه بخش بود مانند طرح عفو عمومی، طرح کاهش مجازات اعدام متهمان قاچاقچان مواد مخدر، طرح کاهش محکومیت مجازات حبس تعزیری، اصلاح قانون جرم سیاسی، تشدید مجازات اسیدپاشی، اخذ تابعیت ایرانی برای فرزندان حاصل از مادر ایرانی و پدر خارجی و همینطور طرح تشکیل اجتماعات اعتراضی.

رئیس فراکسیون امید همچنین عدم تعامل و ارتباط نزدیک نخبگان و احزاب اصلاح طلب با فراکسیون امید را یکی از مهمترین چالش‌های این فراکسیون دانست و تاکید کرد: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بی سابقه بوده است که امیدوارم این تخریب‌ها هدف‌مند و با انگیزه‌های شخصی نبوده  باشد.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: محمدرضا عارف جریان اصلاحات فراکسیون امید رئیس فراکسیون امید مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل ابوترابی، از رایزنی های نامزدهای ریاست مجلس با منتخبان مجلس دوازدهم خبر داد و گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.

بنابر گزارش ایرنا، نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدارهای فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان برای نامزدی ریاست مجلس آینده را اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به اینکه این توانمندی را برای بر عهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند.

ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نائب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است.

وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899200

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد