Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:09:52 GMT

شاخص‌های سلامت در استان سمنان مطلوب است

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۰۴۴۵

شاخص‌های سلامت در استان سمنان مطلوب است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود گفت: شاخص‌های سلامت در استان سمنان ازنظر کمی و کیفی نسبت به استان‌های دیگر بهتر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، رضا چمن عصر امروز در نشست تبیینی، خبری و اطلاع‌رسانی ذیل شورای اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی استان سمنان اظهار کرد: ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش درمانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قرار دارند و در فصل‌های بهار و تابستان بیش از ۳۰ درصد از خدمات‌رسانی این دانشگاه از زائران عبوری حرم رضوی (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عبور میلیون‌ها نفر از زائران حضرت امام رضا از مسیر جاده‌های استان سمنان گفت: ۸۰ درصد زائران امام رضا (ع) از محورهای ارتباطی استان عبور می‌کنند که این مورد اهمیت خدمات‌رسانی بهداشتی را در شاهرود و میامی دوچندان می‌کند.

چمن همچنین با اشاره به فعالیت‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود گفت: ۲۲ هزار دانشجو در شاهرود مشغول به تحصیل هستند و دو هزار دانشجو در رشته‌های پزشکی و بهداشتی در شرق استان مشغول به تحصیل هستند.

وی همچنین گفت: ۹ رشته کارشناسی، هشت رشته کارشناسی ارشد، و ۶ رشته phd در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تدریس می‌شود.

چمن بیان کرد: دانشجو در چهار رشته پزشکی، پرستاری، مامایی و دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود جذب  می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود با اشاره به موضوع کیک‌های آلوده در کشور گفت: سه کیک آلوده به قرص در شرق استان سمنان گزارش شد و اجرای طرح‌نمونه‌برداری از کیک و کلوچه‌ها ادامه دارد.

ایشان اظهار داشت: با شیوع بیماری واگیر آنفلوآنزا ۶ نفر در بیمارستان‌های شاهرود بستری شدند و بیش از ۳۰۰ آزمایش در این بخش انجام شد.

چمن گفت: شاخص‌های سلامت در استان سمنان ازنظر کمی و کیفی نسبت به استان‌های دیگر بهتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود با اشاره به وضعیت مطلوب و سیمای امیدوارکننده سلامت در سطح استان، آن را متأثر از وجود ۲ دانشگاه علوم پزشکی در استان دانست و گفت: در بحث خدمت‌رسانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود در ابعاد مختلف بسیار مطلوب است و میزان مرگ و میر کودکان زیر یک سال در شرق استان سمنان در سال گذشته ۱۱ در هزار تولد زنده بوده است.

ایشان اضافه کرد: شاخص کشوری به ازای هر هزار نفر ۱.۵ تخت بیمارستانی وجود دارد در حالی که در شرق استان این شاخص به ازای هر هزار نفر سه تخت بیمارستانی وجود دارد.

چمن همچنین عنوان کرد: بهره‌برداری جراحی قلب دانشگاه امام حسین (ع) شاهرود از دستاوردهای ممتاز دانشگاه بود که افتتاح این طرح درمانی مهم باعث شد تا ماهانه بیش از ۱۰۰ بیمار به استان‌های هم‌جوار سفر نکنند.

وی با اشاره به بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین اورژانس‌های کشور در شاهرود با پنج هزار و ۴۰۰ مترمربع با ظرفیت ۷۵ تخت، آن را از دستاوردهای ممتاز دولت در استان سمنان دانست و اضافه کرد: بین‌المللی شدن دانشگاه شاهرود در دست اجرا است و در ماه‌های گذشته متخصصانی از کشورهای اروپایی برای استفاده از تجارب این افراد از دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بازدید کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت استان سمنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات