Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران کارخانه قند یاسوج در نامه‌‌ای به رئیس قوه قضائیه، خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، کارگران کارخانه قند یاسوج در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه، با اشاره به رای بدوی ابطال پرونده واگذاری غیرقانونی این کارخانه، خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است:  

«احترامآ همان گونه که مستحضرید رای بدوی ابطال پرونده واگذاری غیرقانونی شرکت فرآورده های غذائی و قند یاسوج ( کارخانه قند یاسوج ) در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۱۶  در شعبه یک دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بویراحمد در حمایت از حفظ بیت المال مسلمین و جلوگیری از تضییع حقوق سهامداران و کارگران مظلوم اخراج شده از بدو واگذاری تاکنون آن واحد صنعتی و تولیدی صادر گردیده و زمینه شادی و خوشحالی مردم انقلابی منطقه علی الخصوص خانواده های کارگران آن مجموعه را فراهم نموده بود.

علی‌هذا به رغم گذشت چند ماه از مهلت مقرر قانونی جهت اعتراض و رسیدگی به رای بدوی صادره و ارجاع آن به دادگاه تجدید نظر، متاسفانه تاکنون رای قطعی صادر نگردیده و پرونده مذکور همچنان مسکوت و در هاله‌ای از ابهام قرار داشته و موجبات یآس و ناامیدی اقشار مختلف استان و خصوصا کارگران کارخانه قند را فراهم نموده است.

لهذا اینجانبان امضاء کنندگان ذیل به نمایندگی از تمامی کارگران سهامدار و اخراجی از آن مقام محترم خواهشمندیم در جهت تسریع در رسیدگی و شفاف سازی و صدور رای قطعی پرونده مذکور دستورات لازم را صادر فرموده تا مردم انقلابی و همیشه در صحنه این خطه شهیدپرور با برقراری عدالت شرعی و قانونی و احقاق حقوق از دست رفته کارگران سهامدار و با سابقه ی اخراج شده از دیماه ۱۳۹۵ ( زمان واگذاری به بخش خصوصی ) تاکنون که در آستانه بازنشستگی قرار داشتند و همچنین بازنشستگانی که  علیرغم گذشت چندین سال از بازنشستگی هنوز مطالبات حقوق و مزایا و حق سنوات خود را دریافت ننموده‌اند عهد و پیمان خود را با نظام مقدس جمهوری اسلامی مستحکم‌تر کنند.

لازم است استحضار برسد کارگران کارخانه قند یاسوج که خود همچنان سهامدار کارخانه مذکور میباشند و قبل از واگذاری ( ۸۳/۲۴ %  ) سهام کارخانه به بخش خصوصی در منازل سازمانی کارخانه به تعداد ۱۲۰ واحد سکونت داشتند بلافاصله پس از واگذاری خریدار جدید سهام به بدترین شکل ممکن و با اجیر کردن تعدادی افراد چماقدار و با زور و ارعاب منازل سازمانی مذکور را از کارگران ذی سهم گرفته و تخلیه نموده و در ادامه و علیرغم پلمپ شدن واحدهای صنعتی و اداری و مسکونی با حکم دستگاه قضائی به دلیل ایرادت قانونی وارد شده بر معامله به صورت غیرقانونی منازل مذکور را در قالب رهن و اجاره به اشخاص ثالث و غیرمرتبط با کارخانه واگذار نموده و از این راه برای خود کسب درآمد غیر قانونی می‌نماید».

انتهای پیام/2571/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیسی کارگران یاسوج اخراج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد

روزکارگر بهانه‌ای برای سخن گفتن درباره کارگر است، اما چالش‌های کارگران صرفا به این یک روز خلاصه نمی‌شود و هر لحظه با چالش‌هایی از جنس بحران معیشت، ایمنی کار، مسکن و... مواجه هستند. دولت رئیسی نیز در میان دولت‌های دیگر، شرایط سخت تری برای کارگران از نظر دستمزدی ایجاد کرده است.

به گزارش انتخاب؛ ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به «انتخاب» گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است.

امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلم | طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی: خیلی موفق بودید؟ | فیلم
  • ۳۰۰۰کیلوگرم چوب قاچاق از یک کامیون در یاسوج کشف شد
  • (ویدئو) طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم در یاسوج