Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس واترپلوی ایران گفت: چند واترپلوئیست را می‌شناسم که اخیراً به رشته قایقرانی رفته‌اند.

داوود سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد عملکرد تیم ملی واترپلوی جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان اظهار داشت: در زمان حضور مالارا در تیم ملی جوانان یا در زمانی که من هدایت این تیم را برعهده داشتم به ترتیب عناوین دهم و دوازدهم را کسب کردیم و در سایر ادوار ایران در جایگاه‌های هفدهم تا بیستم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از مسابقات شاید ایران تمام مسابقات را باخته باشد، اما اختلاف گل این تیم با تیم‌هایی همچون ایتالیا، مونته‌نگرو، برزیل و ... با توجه به شرایط خوب و منطقی بود.

کارشناس واترپلوی ایران خاطرنشان کرد: گل زدن به چنین تیم‌هایی واقعاً سخت است. ضمن اینکه کمبود امکانات و بودجه در ایران را هم باید مدنظر داشت. ما حتی زمان کافی برای آماده‌سازی نداشتیم. اگر تیم‌های سطح اول جهان را کنا بگذاریم و بخواهیم شرایط‌مان را با تیم‌های آسیایی مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که آنها برای حضور در مسابقات جهانی حداقل یک سال در اردو بودند و بازی‌های تدارکاتی زیادی داشتند.

وی ادامه داد: ژاپنی‌ها چند لژیونر در لیگ ایتالیا دارند. مسئولان ورزش ژاپن هزینه کرده‌اند تا این نفرات به ایتالیا بروند. همچنین از نظر سخت‌افزاری هم شرایط ما با آنها قابل مقایسه نیست. جوانان ایران تنها 2 ماه اردو داشتند و این مدت برای حضور در مسابقات جهانی خنده‌دار است. زمانی که مالارا دهم شد، تیم ایران یک سال در اردو بود. در دوره‌ای که من با تیم ایران دوازدهم شدم، 8 ماه اردو داشتیم، اما امسال شرایط متفاوت بود و ملی‌پوشان تنها 2 ماه در اردو بودند.

سرمربی تیم واترپلوی نفت امیدیه با اشاره به حواشی ایجاد شده در بازی ایران و کویت، خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که در بازی آخر مقابل کویت افتاد واقعاً دور از اخلاق و زشت بود. کاری به این ندارم که جایگاه ایران مشخص نیست و در رده نوزدهم یا بیستم قرار خواهیم گرفت، اما معتقدم که رای باید به سود ایران صادر شود تا از حقانیت ملی‌پوشان دفاع شود.

سلطانی اظهار داشت: بازیکنان ایرانی در رده سنی 19 تا 22 سال دچار خلا می‌شوند. اگر رده جوانان باشند، امکانات کافی نخواهد داشت و اگر به رده بزرگسالان بروند، کار سختی برای اثبات خود دارند. واترپلوی ایران در لیگ زیر 17 سال دو رده برتر و دسته اول را دارد. در مجموع حدود 50 تیم تا رده زیر 17 سال داریم. ایران از نظر بازیکن و نیروی انسانی شرایط بسیار خوبی دارد و می‌دانم که برخی کشورهای اروپایی آرزوی داشتن این تعداد واترپلوئیست را دارند.

وی گفت: متاسفانه ما از نظر امکانات و بودجه با تیم‌های برتر دنیا فاصله داریم، اما با این جوانان ایران با اختلاف کمی مغلوب حریفان خود در رقابت‌های جهانی شدند. گاهی شرایط وجود دارد که در فاصله کوتاه، بازیکنان دفع می‌شوند و برای درس، زندگی و... واترپلو را کنار می‌گذارند. گاهی هم تغییر رشته می‌دهند؛ چند واترپلوئیست را می‌شناسم که اخیراً به رشته قایقرانی رفته‌اند، چون امکانات خوبی در این فدراسیون وجود دارد.

کارشناس واترپلوی ایران عنوان کرد: ایران در مسابقات آسیایی اندونزی عنوان سوم را به دست آورد، اما 4-5 بازیکن آن تیم به دلیل مشکلات مالی، واترپلو را کنار گذاشتند. مگر می‌شود ورزشکاری پس از کسب مدال آسیایی آن رشته را ترک کند؟ در رشته‌ای همچون والیبال، ورزشکاران تامین و حمایت می‌شوند و در نهایت پیشرفت می‌کنند. اگر تیم ملی جوانان ایران حداقل 6 ماه اردوی تدارکاتی و چند بازی دوستانه داشت، قطعاً به مصر و برزیل نمی‌باخت.

سلطانی افزود: متاسفانه بازیکنان جوان ایران با دیدن شرایط ظاهری حریفان از نظر روحی دچار افت شدند. حریفان ایران تا دندان مسلح بوده و بهترین امکانات را در اختیار داشتند و در مقابل کادر فنی ما نیمی از انرژی خود را صرف این کرد که بتواند بازیکنان جوان ایران را از نظر روحی در شرایط خوبی نگه دارد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: قهرمانی جهان عملکرد ورزشی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز از کمبود امکانات وزنه‌برداری و چالش‌های پیش‌روی این رشته ورزشی می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار ورزشی تسنیم سقز، بانوان کردستانی در چند سال اخیر علی‌رغم مشکلات مالی و نبود امکانات و حمایت مسئولان در رشته وزنه‌برداری عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشته‌اند و فعالان این رشته امیدوار به تکرار نتایج خوب خود در سطح کشوری و بین‌المللی هستند.

مرضیه محمودی بانو سقزی که از وزنه‌برداران نام آشنا در سطح استان و کشور به شمار می‌رود چند صباحی است که به مربیگری روی آورده و به بانوان سقزی خدمت‌رسانی می‌کند.

مرضیه محمودی وزنه‌برداری سقزی درباره نحوه شروع این رشته ورزشی در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: به واسطه اینکه مرحوم پدرم محسن محمودی از بنیانگذاران وزنه‌برداری سقز و رئیس هیئت و مربی شهرستان بودند همچنین برادرم مظهر محمودی از قهرمانان این رشته بوده‌اند به ورزش وزنه‌برداری علاقه‌مند شدم و با شروع فعالیت وزنه‌برداری بانوان در ایران من نیز به عنوان اولین بانوی سقز در سال 1397 وزنه‌برداری را شروع کردم و چندین دوره در مسابقات استانی و کشوری شرکت کردم که حاصل آن 6 مدال طلای استان و یک مدال نقره کشوری است.

وی افزود: به واسطه نبود مربی خانم در شهرستان سقز بنده مجبور شدم در حین تمرینات شخصی خود مربیگری را نیز برعهده بگیرم و به همین خاطر مشکلات زیادی را تحمل کردم و جنگ نابرابری با حریفان خود داشتم و  از سال 1401 مربیگری را شروع کردم و در خدمت علاقه‌مندان این رشته در شهرستان سقز هستم.

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز وضعیت این رشته را در سطح استان مناسب توصیف کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت وزنه‌برداری کردستان به واسطه مربی کاربلد استان خانم عبدالملکی بسیار عالی بوده و تیم استان کردستان چندین دوره در مسابقات کشوری به مقام قهرمانی رسیده و چندین چهره به تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف معرفی کردند که خوشبختانه توانسته‌اند مقام‌های بین‌المللی کسب کنند همچنین شهرستان سقز نیز علاقه‌مندان زیادی به این رشته دارد که به امید خدا در آینده از این افراد بیشتر خواهیم شنید.

وی از نبود زیرساخت‌های لازم انتقاد کرد و اذعان داشت: متأسفانه علی‌رغم وجود علاقه‌مندان زیاد و پتانسیل مناسب ورزشکاران، به دلیل نبود  فضای ورزشی مناسب و امکانات محدود برای این رشته ورزشی در این شهرستان نتوانسته‌ایم آنچنان باید و شاید در میادین ملی کسب افتخار کنیم و با وجود پیگیری‌های رئیس هیئت این شهرستان باز هم پاسخ مناسبی از مسئولان دریافت نکرده‌ایم و در حال حاضر در سالنی به مساحت 50 متر و با امکانات فرسوده مشغول به تمرین هستیم که فقط تایم صبح‌ها در اختیار بانوان است.

محمودی تصریح کرد: از مسئولان خواهشمندیم به این رشته ورزشی اهمیت بیشتری بدهند چراکه وزنه‌برداری ورزشی المپیکی و ورزش دوم مملکت بوده و همیشه از رشته‌های پر مدال و پر افتخار برای کشور عزیزمان بوده لذا باید توجه بیشتری به این رشته ورزشی شود چون واقعاً نوجوانانی که در حال حاضر در شهرستان سقز فعالیت می‌کنند پتانسیل بسیار بالایی دارند و در صورت وجود فضای ورزشی مناسب می‌توانند برای استان و کشورمان افتخارآفرینی کنند.

این مربی پرافتخار کردستانی اظهار کرد: هدف اصلی ما توسعه این ورزش در این شهرستان بوده تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن این ورزش را به جامعه معرفی و در سطح ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کنیم اما همه این حرف‌ها زمانی می‌تواند نتیجه داشته باشد که ما حمایت مسئولان را پشت سر خود داشته باشیم و ورزشکاران بدون هیچ دغدغه‌ای فقط به فکر تمرین و حضور موفق در مسابقات باشند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور
  • سلطانی نخستین نشان ایران را قطعی کرد
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند
  • معرفی تنیسورهای برتر مسابقات تور جهانی تنیس جوانان
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • بوکس جوانان و امید آسیا؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران