Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@05:27:30 GMT

هند واردات نفت خام خود را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۱۹۲۵

هند واردات نفت خام خود را کاهش داد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، واردات نفت خام هند از آمریکای لاتین درماه نوامبر به پایین‌ترین سطح در ۲۰ ماه گذشته رسید.

بر اساس داده‌های منابع حمل و نقل دریایی و بخش صنایع، هند در ماه نوامبر روزانه چهار میلیون و ۲۸۰ هزار بشکه نفت خام وارد کرد که شش درصد نسبت به ماه قبل آن (اکتبر) کاهش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کاهش (واردات نفت) به علت کسری بودجه هند است، اما احتمال می‌رود کاهش واردات نفت همچنین نشانه کندی رشد اقتصادی دهلی نو باشد.

هند در ماه گذشته پیش بینی هایش برای رشد تقاضای سوخت در سال مالی جاری را به ۱/۳ درصد تغییر داد که کمترین افزایش طی شش سال است. هند سومین کشور بزرگ وارد کننده نفت در جهان است.

داده‌ها حاکی از این است که همزمان با تلاش پالایشگاه‌های هند برای خرید نفت خام سنگین مشابه از کشور‌های منطقه غرب آسیا با هدف کاهش هزینه‌های حمل و نقل، سهم آمریکای لاتین از واردات نفت هند در ماه نوامبر به پایین‌ترین سطح خود در ۲۰ ماه گذشته رسید.

بر اساس این داده‌ها، هند در ماه نوامبر گذشته روزانه ۳۹ هزار و ۴۰۰ بشکه نفت خام از آمریکای لاتین وارد کرد که ۹.۱ درصد از کل واردات نفت این کشور را تشکیل می‌دهد و در مقایسه با ماه اکتبر ۱۲ درصد کاهش داشت. واردات نفت هند از آمریکا، کانادا و آفریقا نیز کاهش یافت. اما واردات نفت خام هند در ماه نوامبر و در مقیاس سالانه ۱.۲ درصد افزایش داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات نفت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • سه پهپاد «ام‌کیو ۹ ریپر» آمریکا از ماه نوامبر در یمن ساقط شده‌اند
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار