Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@21:27:21 GMT

پشیمانی یک زن که با جراحی مرد شد!

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۲۱۴۶

به گزارش ایلنا، زنی که در سنِ ۴۴ سالگی تصمیم گرفت تغییر جنسیت دهد و تبدیل به مرد شود، می‌گوید از این تصمیم «عمیقاً پشیمان» است و می‌خواهد «دوباره تغییر جنسیت» دهد و مانند یک زن زندگی کند.

این زنِ انگلیسی که دِبی نام دارد می‌گوید احساس می‌کند بدنش را طی اعمالِ جراحی تغییر جنسیت «مُثله» کرده است. دِبی که زن متولد شده بود، بعد از تماشای یک قسمت از یک برنامه تلویزیونی که در دهه ۹۰ میلادی از تلویزیون پخش می‌شد، تصمیم گرفت تغییر جنسیت دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه تلویزیونی با نام «کیلروی» مجری با زنانی که مرد شده بودند، مصاحبه می‌کرد.
 
وی می‌گوید: «من آن شب اتفاقی تلویزیون را روشن کردم؛ مجری داشت با زنانی که مرد شده بودند صحبت می‌کرد. این لحظه برای من همچون «لحظۀ یافتم» بود. با خودم فکر کردم این منم. این کاری است که می‌خواهم انجامش دهم.»
 
دبی که می‌گوید در دوران کودکی به او تعرض شده است، از آن پس شروع به مصرفِ داروی هورمونیِ تستوسترون کرد و تصاویرِ سه سال بعد او روندِ تغییر یافتن او به یک مرد را نشان می‌دهد. حالا دبی در دهۀ ششم زندگی می‌گوید آن موقع فکر می‌کرده با مرد شدن می‌تواند فردی متفاوت شود. «فکر می‌کردم جهان مرا بهتر می‌پذیرد.»
 
دبی تحتِ عمل‌های جراحی قرار می‌گیرد تا بطور کامل تبدیل به یک مرد شود. جراحان با استفاده از پوستِ دستِ دِبی برایش آلت مردانه نیز می‌سازند. دِبی که بعد از مرد شدن نامِ «لی» را برمی‌گزیند، ۱۷ سال به عنوان مرد زندگی می‌کند و در طی این مدت مصرف تستوسترون را ادامه می‌دهد، بطوریکه ریشِ کاملِ مردانه روی صورتش ظاهر می‌شود.
 
وی که از این تصمیم خود پشیمان شده است در حال طی کردنِ مسیری معکوس برای تبدیل شدن به یک زن است. وی می‌گوید آن لحظه‌ای که به این نتیجه رسید که دیگر نمی‌خواهد به عنوانِ یک مردِ ترنس زندگی کند «بسیار افسرده شد.» وی می‌گوید: «این تصمیم اشتباه بود و هرگز نباید اتفاق می‌افتاد.»
 
وی اضافه می‌کند: «اما چه کاری می‌توانی بکنی؟ چطور می‌خواهی تمام این فرایند را دوباره طی کنی؟ من دیگر مویی ندارم و به جایش ریش دارم. من تمام بدنم را مثله کرده‌ام، چه کار می‌شود کرد تا به همانِ دبیِ سابق برگردم؟»
 
وی باور دارد تصمیمش به تغییر جنسیت ناشی از تجربه تعرضِ جنسی در کودکی بوده و امیدوار است بتواند به کمک استروژن دوباره زن شود.
 
وی می‌گوید: «فکر کنم باید از چوب جادویی استفاده کنم، اما امیدوارم به کمک مصرفِ استروژن دوباره موهایم رشد کند و از شر ریش و مویی که بر بدنم روییده خلاص شوم.»

منبع: رکنا

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پوست جراحی جهان دبی عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود؛ به طور مثال، فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • درخواست برخی فعالان فراری برای بازگشت به ایران
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی