Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما گفت: در این دانشگاه نیازمندی‌های تحقیقاتی مراکز مختلف کشور را دریافت کرده و به ارائه راه حل پرداخته‌ایم.

علی رجب زاده طهماسبی، معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه پژوهش مهمترین محور ارتباط دانشگاه با صنعت است؛ گفت: به همین منظور ما نیازمند پژوهش‌‎‌های عمیق‌تر و کاربردی‌تر برای حل مسائل روز رسانه هستیم به طوری که پژوهش را در جایگاه رفیعی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رجب زاده طهماسبی ادامه داد: امروزه پژوهش حلقه واسطه بین دانشگاه و صنعت است. حال اینکه به چه میزان بتوانیم از این پژوهش استفاده کنیم بحث محوری ما خواهد بود. همه مسائل جامعه باید بر پایه پژوهش محوری و مسئله محوری در جهت رفع احتیاجات حوزه‌های تخصصی از جمله رسانه ملی باشد.

وی تصریح کرد: دانشگاه صدا و سیما با استفاده از ظرفیت‌های علمی اساتید و دانشجویان و اعطای تسهیلات از جمله چاپ کتاب به صورت تالیف و ترجمه از حرکت‌های پژوهشی در جهت ارتباط دانشگاه و صنعت و استفاده از پژوهش محوری به عنوان سرمایه‌ای برای دانشگاه حمایت می‌کند.   رجب زاده طهماسبی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه صدا و سیما سعی کرده است انتظاراتی که سازمان از دانشگاه دارد را تاحدودی برآورده کند. ارتباط دانشگاه با تمام مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی موجب شده است ترازعلمی این دانشگاه ارتقاء یابد. در همین راستا نیازمندی‌های تحقیقاتی مراکز مختلف را دریافت کرده‌ایم و به ارائه راه حل پرداخته‌ایم. از این طریق به دنبال مرجعیت رسانه هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صدا و سیما ارتباط دانشگاه و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی