Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان طرح ملی دانش آموزی نجات آب و گسترش سواد آبی در استان هرمزگان به میزبانی شهرستان میناب در مدرسه نمونه دولتی جوادالائمه(ع) افتتاح شد.

طرح ملی دانش آموزی نجات آب و گسترش سواد آبی در استان هرمزگان به میزبانی شهرستان میناب در مدرسه جوادالائمه(ع) با حضور مدیرکل آب منطقه ای هرمزگان، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با شرکت ۳۰۰ دانش آموز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشارکت ۲۵ هزار دانش آموز هرمزگانی در طرح ملی داناب
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش هرمزگان، گفت: ۲۲ هزار دانش آموز متوسطه اول و ۳۳۰۰ نفر از دانش آموزان پایه یازدهم در طرح ملی داناب در هرمزگان مشارکت دارند.

محمد قویدل با بیان اینکه دومین روز از برگزاری کنگره ۱۵۰۰ شهید هرمزگان نیز بنام شهدای دانش آموز نامگذاری شده است، اضافه کرد: برنامه ملی داناب در راستای افزایش سواد آبی دانش آموزان استان هرمزگان در شهرستان میناب در حال اجراست.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان می توانند با ارائه مقاله، داستان، شعر، کلیپ و طراحی در بخش مسابقه این طرح تا پایان بهمن ماه با موضوع نجات آب و گسترش سواد آبی شرکت کنند.

برگزاری طرح ملی داناب در هرمزگان با رویکرد علمی و فرهنگی با مشاوره جهاد دانشگاهی
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی هرمزگان نیز در این مراسم، گفت: طرح ملی داناب در مقاطع تحصیلی هفتم، هشتم، نهم و یازدهم با محوریت انسان و محیط زیست در حال برگزاری است.

حمید یاسی پور طهرانی،افزود:این طرح برای دانش آموزان در دشت های میناب، جناح، کهورستان، شمیل و رودان در حال اجراست.

وی، تصریح کرد: این طرح در شش بخش آموزشی، مشارکتی، ارتباطی، رسانه، انگیزشی، ارزیابی و ارزشیابی اجرا می شود.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان هرمزگان از تمام توان و ظرفیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رسانه ای خود برای اجرای موفق این طرح استفاده می کند.

یاسی پور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی بعنوان یک مجموعه علمی و تخصصی مشاوره طرح ملی داناب را در هرمزگان بر عهده دارد امسال این رویداد با یک رویکرد علمی و فرهنگی ویژه این طرح برگزار شده است.

اجرای طرح داناب با هدف فرهنگ سازی و بالابردن آگاهی عمومی دانش آموزان در مدیریت مصرف آب
 مدیرعامل آب منطقه ای هرمزگان گفت: هدف از اجرای طرح ملی داناب فرهنگ سازی و بالابردن آگاهی عمومی آینده سازان کشور در زمینه مشارکت در مدیریت مصرف آب، نهادینه کردن فرهنگ مصرف آب، فرهنگ استفاده از محیط زیست و آشنایی آحاد جامعه نسبت به موضوع آب و محیط زیست است.

هوشنگ ملایی افزود: یکسری ظرفیت ها در هرمزگان وجود دارد که باید آن را به فعل در بیاوریم و مستلزم آن نیز مشارکت دانش آموزان را می طلبد.

وی تصریح کرد: در بخش کشاورزی راندمان مصرف آبی بالاست و باید در آبیاری این بخش تجدیدنظر صورت گیرد.

ملایی خاطرنشان کرد: در بخش صنعت نیز دچار پرمصرفی آب هستیم به گونه ای که ۳۵ درصد مصرف ما نسبت به جهان در این بخش بیشتر است.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم دانش آموزان از سد استقلال میناب بازدید کردند و قرار است مراسم پایانی طرح ملی داناب در استان هرمزگان نیمه دوم اسفندماه در بندرعباس برگزار می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح داناب استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند

مراسم افتتاح ایستگاه‌های هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی و مانیتورینگ زمین‌های کشاورزی در بخشی از باغات پسته شهرستان زرند،  درمجموعه کشاورزی ارجمند واقع در روستای خیرآباد برگزار شد.

به گفته سید رضا حسینی نژاد فرماندار زرند در سنوات گذشته متاسفانه به علت سرمازدگی محصول پسته این شهرستان کشاورزان زرندی خسارت‌های زیادی را متحمل شده اند که با راه اندازی این ایستگاه‌ها نقش بسزایی در به حداقل رساندن خسارت محصولات باغی و زراعی دارد.

وی اعتبار هزینه شده برای راه‌اندازی این ۱۰ ایستگاه هواشناسی را حدود ۱۱ میلیارد ریال عنوان کرد. 


رضا محمدی مدیر جهاد کشاورزی زرند هم  با بیان اینکه  این ایستگاه‌های هوشمند تولید شرکت دانش‌بنیان کاوشگران آب می‌باشد گفت: این دستگاهها با دارا بودن سنسورهای متعدد، امکان گزارش لحظه‌ای دما و میزان باران و شرایط آب و هوایی منطقه از جمله شدت بارش و نیز پیش‌بینی خطرات احتمالی و ارائه پیشنهادات مدیریتی موثر برای محصول در شرایط مختلف را فراهم می‌کنند.
 محمدي راه‌اندازی این ایستگاه‌های هواشناسی و مانیتورینگ هوشمند را اقدامی موثر برای پیش‌بینی سرماهای شدید و جلوگیری از سرمازدگی پسته دانست.

وی بیان کرد: متاسفانه سال گذشته در شهرستان زرند سرمازدگی بیش از چهار هزار میلیارد تومان به پسته‌کاران زرندی خسارت وارد که امیدواریم با ورود این ایستگاه‌های هواشناسی به نقاط حساس شهرستان، بتوانیم با مانیتورینگ لحظه‌ای و پیش‌بینی‌های ارائه شده توسط این سامانه، شاهد حذف و به حداقل رساندن خسارات ناشی از آب و هوا در باغات پسته شهرستان باشیم.

 قاسمی با بیان اینکه خوشبختانه حرکت‌های خوبی در جهت کاهش خطرات طبیعی از جمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده اظهار کرد: برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم. 

وی  بهره‌وری بالاتر و اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک های بخش کشاورزی را از مزایای استفاده از طرح های دانش بنیان دانست. 

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی نیز با بیان اینکه خوشبختانه به همت فرماندارو حمایت های وی و پیگیری های جهاد کشاورزی و استفاده از شرکت های دانش بنیانی که به خوبی می توانند نقایص دانشی را پوشش بدهند اظهار داشت: با پیگیری این دستندرکاران این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده که به فال نیک می گیریم و امیدواریم در همه عرصه های کشاورزی بتوانیم دانش را نفوذ داده و بهره وری را بهبود ببخشیم.و

وی در خصوص مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان از جمله استمهال وام‌ها با توجه به سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی در این سال ها قول مساعدت و پیگیری داد.معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص  راه‌اندازی این ایستگاه‌های هواشناسی و مانیتورینگ هوشمند را اقدامی موثر برای پیش‌بینی سرما‌های شدید و جلوگیری از سرمازدگی پسته دانست و بیان داشت: متاسفانه سال گذشته در شهرستان زرند سرمازدگی بیش از ۴ هزار میلیارد تومان به پسته‌کاران زرندی خسارت وارد که امیدواریم با ورود این ایستگاه‌های هواشناسی به نقاط حساس شهرستان، بتوانیم با مانیتورینگ لحظه‌ای و پیش‌بینی‌های ارائه شده توسط این سامانه، شاهد حذف و به حداقل رساندن خسارات ناشی از آب و هوا در باغات پسته شهرستان باشیم.

 قاسمی با بیان اینکه خوشبختانه حرکت‌های خوبی در جهت کاهش خطرات طبیعی از جمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده اظهار داشت: برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم. 

 

وی  بهره‌وری بالاتر و اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک‌های بخش کشاورزی را از مزایای استفاده از طرح‌های دانش بنیان دانست. 

 

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه خوشبختانه به همت فرماندارو حمایت‌های ایشان و پیگیری‌های جهاد کشاورزی و استفاده از شرکت‌های دانش بنیانی که به خوبی می‌توانند نقایص دانشی را پوشش بدهند اظهار داشت: با پیگیری این دستندرکاران این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده که به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم در همه عرصه‌های کشاورزی بتوانیم دانش را نفوذ بدهیم و بهره وری را بهبود ببخشیم.

وی در خصوص مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان از جمله استمهال وام‌ها با توجه به سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی در این سال‌ها قول مساعدت و پیگیری داد.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص غرامت‌های صندوق بیمه کشاورزی خواستار تسریع در روند پرداخت‌ها شد.

 

وی همچنین درخصوص قطعی برق و تعرفه‌ها نیز قول پیگیری از طریق وزارت نیرو داد.

در حاشیه این مراسم از غرفه محصولات غذایی صندوق خرد زنان روستایی بازدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • دانش آموزان، هدف دشمن در جنگ نرم هستند
  • ۱۲ طرح با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۲ طرح عمرانی و صنعتی زندان‌های هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • رئیس سازمان زندان‌ها از زندان میناب بازدید کرد
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟