Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@03:27:45 GMT

دولت از پژوهش های کاربردی حمایت کند

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۳۳۱۸

دولت از پژوهش های کاربردی حمایت کند

فرجی گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان عهده دار حل مشکلات کابردی کشاورزی استان است.

«ابولفضل فرجی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان یکی از مراکز تحقیقاتی کشور به شمار می رود که نزدیک به 60 سال سابقه کارهای تحقیقاتی و آموزشی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان با بیان اینکه این مرکز عهده دار حل مشکلات کابردی کشاورزی استان است، افزود: مرکز تحقیقات در بخش های مختلف از جمله بذر، نهال، آبخیزداری، خاک و آب و فنی و مهندسی، دامی و گیاهپزشکی فعالیت دارد.

 

فرجی به سایت تولید خوراک دام با استفاده از اقلام داخلی اشاره کرد و گفت: 50 درصد خوراک دام سویا و ذرت به کشور وارد می شود و توانستیم از اقلام داخلی استفاده و بخشی از خوراک دام را تامین کنیم.

 

وی افزود: در ماه بیش از 50 تن خوراک دام در استان تولید کردیم و در تلاش هستیم که در سطح استان آن را تسری دهیم و یکی از موضوعاتی که در بحث خوراک دام می توانیم از آن بهر ببریم کنجاله سویا است.

 

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تاکید کرد: معرفی ارقام بذر و تامین بذر مورد نیاز برای کشاورزان یکی از کارهای مهم این مرکز تحقیقات است و در گندم ارقام معراج و کلاته و در باقلا ارقام فیض، شادان را تولید کردیم و رقم مهتا نخستین رقم بدون تانن است که پس از 32 سال در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تولید شد.

 

فرجی با بیان اینکه برای بذرهای داخلی هیبرید دولت یارانه پرداخت می کند و هزینه زیادی به دوش دولت می گذارد، خاطرنشان کرد: در مرکز تحقیقات 70 نفر پژوهشگر وجود دارد که 40 نفر آنها اعضای هیئت علمی هستند و فعالیت تحقیقاتی در حوزه مختلف و فعالیت های ترویجی و آموزشی را انجام می دهند.

 

وی متذکر شد: مرکز تحقیقات به واسطه جایگاهی که دارد با بهره برداران ارتباط مستقیم دارد و بسیاری از تحقیقات آن عملیاتی می شود، تمام بذرهایی که کشاورزان استفاده می کنند بر اساس فعالیت مرکز تحقیقات بدست آمده است.

 

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان ابراز داشت: 12 سال طول کشیده تا بذری مثل معراج در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان حاصل شود و 5 سال برای تولید انبوه آن زمان می برد، آرزوی هر محقق این است که یافته هایش عملیاتی شود و از پژوهش حمایت بیشتری شود.

 

فرجی تاکید کرد: معمولا بودجه پژوهشی صرف هزینه های دیگر می شود و اعتقاد داریم به سهم پژوهش های کاربردی توجه شود.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد شب یلدا کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر انتخابات طرح ملی فهما نماز جمعه تولید بذر فرجی مرکز تحقیقات محصولات کشاورزی کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۳۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان

با دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان، شهرک ویلایی در حال ساخت در منطقه معروف به "باغ سرهنگ" در جنگل توسکستان تخریب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، محمود اسپانلو اظهارداشت: با وجود هشدارهای چندباره از سوی متولیان مبنی بر غیرقانونی بودن ساخت و ساز در منطقه معروف به " باغ سرهنگ" در دل جنگل توسکستان شهرستان گرگان تعدادی از افراد بی توجه به هشدارها،  زمین های این منطقه را تفکیک و در حال تبدیل به یک شهرک ویلایی بودند.

وی ادامه داد: 22  بنا و سازه غیرمجاز در راستای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری زمین های کشاورزی و باغی ، در این منطقه تخریب و از تغییر کاربری 40 هزار مترمربع زمین جلوگیری شد.

وی ادامه داد: 7 ساختمان هم که رای  آنها در دادگاه قطعی شده بود در همین منطقه تخریب و اعاده به وضع سابق شد. مالک یکی از این ویلاها، بخشی از جنگل را هم فنس کشی و به زمین خود اضافه کرد بود و روی درختان کهنسال انجیلی و افرا ، خانه درختی ساخته بود.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: در منطقه گرمابدشت جنگل توسکستان هم حکم قطعی قلع و قمع  2 ویلای ساخته شده در اراضی منابع طبیعی این منطقه اجرا شد.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: همان‌گونه که بارها تاکید کرده بودیم با ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری زمین های کشاورزی و ایجاد شهرک های ویلایی در مناطق جنگلی قاطعانه برخورد می‌کنیم.

اسپانلو با تاکید بر این که اصل ممنوعیت ساخت و ساز در زمین های کشارزی یک اصل غیر قابل خدشه است گفت: امور اراضی و جهادکشاورزی به سازندگان بنا در این منطقه بارها اخطار داده بودند اما افراد بی توجه به این اخطارها ساخت و ساز کردند و مال خود را هدر دادند.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: برخی افراد  با گرفتن مجوزهای گردشگری مانند  بومگردی و گلخانه به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و حاشیه جنگل‌ها و دور زدن قانون  اقدام می‌کنند.

 دادستان مرکزاستان گلستان از رسیدگی به 15 پرونده ترک فعل برای مدیران سابق و برخی مدیران فعلی دستگاه های مرتبط در حوزه اراضی کشاورزی و ملی در مرحله دادسرا و دادگاه  خبر داد و گفت: این پرونده ها برای مدیرانی است که در انجام وظایف خود کوتاهی کردند و به موقع تخلفات را  اعلام گزارش نکردند و یا چشم پوشیدند که خیلی از اینها مشمول قانون مرور زمان و سبب خُرد شدن اراضی کشاورزی  شده است.

دادستان درباره برخی ساخت و سازهای داخل اراضی جنگلی و مرتعی  هم گفت: اگر مسجل شود که ملک ملی است و یا  با کوتاهی ماموران  و بدون استعلام از منابع طبیعی و یا از طریق تخلف در ادارات مربوطه سند هم صادر شده باشد ، منابع طبیعی باید برای ابطال  این سندها دادخواست دهد.

انتهای پیام/581

 

دیگر خبرها

  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴