Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خرم‌آباد گفت: سالانه شاهد تعرض و تخریب سرانه اراضی کشاورزی لرستان هستیم که بایستی متولیان امر با برنامه‌ریزی‌های مختلف از این موضوع جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، جعفر طولابی صبح امروز ور جلسه صیانت از تغییر کاربری‌های اراضی زراعی لرستان، با تاکید بر اهمیت حفظ منابع‌طبیعی، اظهار کرد: حفظ اراضی کاربری اراضی کشاورزی در جهت استفاده و بهره‌برداری صحیح از منابع‌طبیعی بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در خصوص حفظ اراضی دچار مشکلاتی هستیم، همچنان‌که سالانه از سرانه اراضی کشاورزی از نظر تعرض و تخریب کاسته می‌شود، که این موضوع تهدید جدی برای تامین امنیت غذایی است.

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه عوامل مختلفی در جهت تخریب منابع طبیعی به ویژه تعرض به اراضی کشاورزی وجود دارد، افزود: بخشی از این عوامل همچون خشکسالی، طبیعی بوده و برخی همانند توسعه صنایع و جوامع بشری که عامل انسانی هستند موجب بروز مشکلات در زمینه تغییر کاربری اراضی می‌شوند.

طولابی بر فرهنگ‌سازی و ارتقای سطح آموزش و اطلاعات عمومی مردم مناطق روستایی تاکید و تصریح کرد: نیاز است این موضوع همواره در دستور کار متولیان حوزه کشاورزی قرار گیرد. 

وی بیان داشت: سازمان جهادکشاورزی استان بایستی با گشت‌های سیار و کنترل و مراقبت و همچنین بازرسی‌های مستمر‌، تخلف‌های تخریب اراضی را شناسایی و به مراجع قضایی جهت برخوردهای قانونی معرفی کند.

فرماندار خرم‌آباد، تعامل بین همه دستگاه‌های ذیربط همچون جهادکشاورزی، منابع‌طبیعی، مراجع قضائی، محیط‌زیست و دهیاران را در صیانت از اراضی کشاورزی بسیار مهم خواند و گفت: همچنین متولیان امر بایستی مالکین اراضی بلااستفاده را شناسایی و تعیین‌تکلیف کنند.

انتهای پیام/85018

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی لرستان کاربری اراضی تخریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند