Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@02:09:42 GMT

در مورد آسم در بارداری بیشتر بدانیم

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۴۵۶۳

در مورد آسم در بارداری بیشتر بدانیم

اگر آسم دارید دلیل نمی‌شود نتوانید یک بارداری بی‌دردسر و سالم داشته باشید؛ اما باید آسم‌تان را کنترل کنید. تقریباً یک‌سوم زنان بارداری که آسم دارند، علائمشان طی بارداری بهتر می‌شود، یک‌سوم علائم‌شان تشدید شده و یک‌سوم نیز علائم آسم‌شان تغییری نمی‌کند.

اگر آسم‌تان در دوران بارداری به خوبی کنترل نشود، چه می‌شود؟

اگر آسم‌تان کنترل نشود، سطح اکسیژن در خونتان ممکن است افت کند و این یعنی نوزاد شما که از خونتان اکسیژن می‌گیرد، اکسیژن کافی دریافت نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
کنترل بیماری آسم، ریسک عوارض و مشکلات بارداری را نیز کاهش می‌دهد؛ مانند زایمان زودهنگام، کم وزنی نوزاد هنگام تولد و پره اکلامپسی.

آیا می‌توانید حین بارداری از اسپری‌تان استفاده کنید؟

اگر آسم‌تان را حین بارداری به خوبی کنترل نکنید، خیلی بیشتر ممکن است به خودتان و جنین‌تان آسیب بزنید؛ اما اگر دارو‌های مناسبی را استفاده کنید، این احتمال بسیار کمتر خواهد شد.

مصرف اسپری استنشاقی در بارداری اشکالی ندارد. دارو‌های کوتاه اثر که در اسپری‌های روزانه‌تان وجود دارند، مانند سالبوتامول، لوالبوترول، پیربوترول و ایپراتروپیوم همگی برای مادر و جنین بی‌ضرر هستند. ضمناً کنترل آسم، ریسک حملات آسم را کاهش داده و به ریه‌هایتان کمک می‌کند عملکرد بهتری داشته باشند. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که از پزشکتان بخواهید بررسی کند شدت علائمتان تا چه اندازه است و چه درمانی برای شمای باردار مناسب‌تر می‌باشد.

چگونه می‌توانید از تأثیر آسم بر جنین‌تان کم کنید؟

کنترل بیماری آسم، کلید یک بارداری موفق برای شماست. برای کاهش تأثیرات بیماری آسم بر جنین‌تان:. برنامه‌ای برای آسم‌تان داشته باشید: با مشورت و کمک پزشکتان، داروی مناسب را پیدا و انتخاب کنید.. عوامل برانگیزاننده‌ی علائمتان را بشناسید: لیستی از هر آنچه که علائم آسم‌تان را فعال می‌کند تهیه کرده و همیشه با خود داشته باشید و راه‌هایی پیدا کنید که از این عوامل دور بمانید.. از پزشک زنان و زایمان و پزشک آسم‌تان بخواهید با هم همکاری کنند.

آیا بارداری می‌تواند آسم را بدتر کند؟

بارداری ممکن است آسم‌تان را بدتر کند؛ اما هنوز جواب دقیقی برای این سؤال وجود ندارد. اصلاً ممکن است آسم شما همان‌طور بماند یا بهتر هم بشود. به طور کلی، اگر علائم آسم‌تان شدید باشد، احتمال اینکه طی بارداری کمی شدیدتر هم بشود وجود دارد. از طرفی دیگر، اگر قبلاً سابقه‌ی بارداری داشته‌اید و علائم آسم‌تان بدتر نشده بود، پس احتمالاً طی بارداری بعدی‌تان نیز بدتر نخواهد شد. آسم تقریباً هرگز نمی‌تواند مانعی برای بارداری‌تان باشد؛ اما اگر آسم شدیدی دارید، حتماً قبل از باردار شدن با پزشکتان مشورت کنید. اگر آسم‌تان مرتبط با آلرژی است، از آلرژن‌ها اجتناب کنید. این پرهیز می‌تواند به معنی دوری کردن از پشم و موی حیوانات، مایت‌های خاک، حشرات، گرده‌های گیاهان، آلاینده‌ها و کپک و قارچ‌های فضای بسته باشد.

آیا وقتی باردار هستید می‌توانید واکسن آنفلوانزا یا واکسن آلرژی بزنید؟

اگر باردار هستید حتماً به پزشک آلرژی‌تان این موضوع را اطلاع دهید. شما نباید واکسن‌های آلرژی دریافت کنید؛ اما اگر در حال حاضر واکسینه شده‌اید، پزشکتان احتمالاً آن‌ها را ادامه می‌دهد و شما را از جهت هرگونه عارضه و مشکلی تحت نظر می‌گیرد.

واکسن آنفلوانزا نیز برای زنان باردار و افرادی که آسم دارد توصیه می‌شود، زیرا این گروه‌ها در معرض عوارض شدیدتری از آنفلوانزا هستند که شامل مرگ نیز می‌شود. زنان باردار باید فقط واکسن تزریقی آنفلوانزا را دریافت کنند، نه فُرم استنشاقی از طریقی بینی آن را!

آیا می‌توانید طی زایمان و شیردهی داروی آسم‌تان را مصرف کنید؟

به طور کلی، درمان آسم در زمان بارداری، وضع حمل و شیردهی ایرادی ندارد. با پزشکتان صحبت کنید تا مطمئن شوید داروی آسم‌تان بی‌ضرر بوده و می‌توانید در این شرایط آن‌ها را مصرف کنید.

آیا فرزندتان نیز دچار آسم خواهد شد؟

فاکتور‌های متعددی می‌تواند احتمال ابتلای فرد به آسم را بیشتر کنند از جمله اینکه پدر، مادر، خواهر و یا برادر دچار آسم باشند و یا مادر حین بارداری سیگار بکشد. اگر در مورد سلامتی جنین‌تان نگران هستید حتماً در این مورد با پزشکتان گفتگو کنید.

چه باید بکنید اگر باردار هستید و دچار یک حمله‌ی شدید آسم شُدید؟

اگر آسم دارید و باردار هستید، باید نسبت به علائم خود دقت بیشتری داشته باشید. یادتان باشد که ممکن است علائم آسم‌تان بدتر شود. شاید حمله‌ای داشته باشید که شدیدتر از حملاتی است که قبلاً تجربه کرده‌اید. پس روی علائم گذشته‌تان تکیه نکنید و ببینید اکنون چگونه‌اید. اگر احساس گرفتگی در سینه دارید یا به سختی می‌توانید نفس بکشید، به نزدیک‌ترین اورژانس مراجعه کنید. در آنجا به شما اکسیژن می‌رسانند و دارو‌هایی هستند که می‌توانند نجاتتان دهند و ضرری هم برای شما و جنین‌تان ندارند.

آیا دارویی وجود دارد که حین بارداری نباید از آن استفاده کنید؟

دارو‌های زیر نباید حین بارداری یا در مراحل خاصی از بارداری مصرف شوند، مگر اینکه وجود یک بیماری خطرناک، نیاز به مصرفشان را ایجاد کند:. سولفونامید‌ها در اوایل بارداری بی‌ضررند؛ اما مصرف آن‌ها در سه ماهه سوم بارداری سبب یرقان در نوزاد می‌شود.. تتراسایکلین‌ها در هر مرحله‌ای از بارداری ممکن است سبب ناهنجاری‌های اسکلتی و دندانی شوند.



منبع: تبیان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری آسم در بارداری آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق