Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساماندهی صنایع چوبی و مبلمان مرند یکی از ضرورت‌های این شهرستان است چرا که این خطه یکی از قطب‌های تولید مبل در کشور به شمار می‌رود. ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مرند، جلسه شورای راهبردی صنایع چوبی و مبلمان شهرستان مرند، با حضور داود گرشاسبی معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه مرند، شکرانی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری و دیگر اعضای این شورای راهبردی در محل شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه بودجه برنامه‌های عملیاتی خوشه صنایع چوبی و مبلمان شهرستان مرند به مبلغ یک میلیارد و 970 میلیون ریال مصوب شد؛ با عملیاتی شدن این بودجه و مصوبه، گام مؤثری در توسعه صنعت مبل شهرستان مرند برداشته خواهد شد و خبر امیدبخشی برای 10 هزار فعال این صنعت در شهرستان مرند به شمار می‌رود.

شهرستان مرند دارای کارگاه‌های متعدد مبل‌سازی است و در حدود 10 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق فعالیت در این بخش امرار معاش می‌کنند؛ اما در کنار ناشناخته ماندن صنعت مبل‌سازی در مرند، طرح انتقال کارگاه‌‌های داخل شهر و روستاهای شهرستان به شهرک تخصصی دغدغه‌ای برای فعالان این صنعت تبدیل شده بود اما با تصویب خوشه صنایع چوبی و مبلمان این شهرستان، این دغدغه فعالان مبل برطرف شد.

«مبل‌های شکسته»رابرت‌هلوی!بزرگترین فروشگاه آن‌لاین مبل

پیش از این، جهاد کشاورزی شهرستان مرند قصد جریمه مبل سازان و تخریب کارگاه‌ها را داشت، از طرفی بحث‌هایی مبنی بر انتقال کارگاه‌ها به مکان جدید مطرح شد که گلایه فعالان این صنعت را به دنبال داشت، چرا که آنها خواستار ساماندهی کارگاه‌های کنونی مبل سازی بودند.

حال خبر می‌رسد، خوشه صنعتی شهرک مبل مرند واقع در اردکلو در جوار شهر مرند به تأیید دادستان عمومی و انقلاب استان آذربایجان شرقی رسیده که براساس این حکم، نهادها و ادارات مرتبط از این پس، موظف هستند خدمات عمومی را به فعالین این حوزه در این منطقه ارائه دهند.

شهرک مبل سازی مرند چشم به راه سرمایه گذاران

مبل سازان مرندی برای تولید مبل‌های با کیفیت بالا، چوب لازم خود را از استان گیلان تامین و خریداری می‌کنند، روزانه در هر یک از این کارگاه‌های فعال، دو تا سه دست مبل با کیفیت مناسب و مشتری پسند تولید می‌‌شود که علاوه بر شهرستان مرند و آذربایجان شرقی، مشتریانی از استان‌‌های غربی و جنوبی کشور هم خریدار این مبل‌ها هستند.

با متمرکز شدن واحد‌های تولید مبل سازی در یک شهرک، مبل سازان با خیال آسوده و اطمینان خاطر می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند، اما تاکنون هیچ سرمایه گذاری برای حمایت از آنان و عرضه مستقیم مبل‌‌‌های تولیدی مرند، قدم پیش نگذاشته است.

البته ناگفته نماند، سال گذشته یک هیئت اقتصادی از سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی با سفر به مرند، از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی، تجاری و بازرگانی این شهرستان بازدید کردند و یکی از صنایعی که مورد بازدید قرار گرفت، کارگاه‌های مبل سازی بود؛ اما تاکنون نتیجه ای از این سفر به صورت رسمی اعلام نشده است.

حدود 3 هزار نفر به صورت مستقیم و 7 تا 8 هزار نفر غیر مستقیم در صنعت مبل سازی این شهرستان فعالیت دارند، اما هنوز خبری از احداث شهرک ویژه مبل در این شهرستان نیست.

با توجه به قرار گرفتن شهرستان مرند در جاده ترانزیتی اوراسیا و نزدیکی به تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی، احداث این شهرک، می‌تواند موجب رونق اقتصادی این منطقه شده و ظرفیت‌های اشتغال زایی مرند را افزایش دهد.

انتهای پیام /116/ش

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد

سیدفرهاد ناصری‌نیا  در نشست مدیران عضو شورای هماهنگی، تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید با نماینده ولی فقیه در لرستان، اظهار کرد: هر پیشرفتی در هر حوزه داریم قطعاً دست کارگر در آن پیداست و براساس قانون، در بیشتر کارگروه‌ها، یک نماینده از کارگر و کارفرما حضور دارد.

وی ادامه داد: در قوانین ما جایگاه و منزلت کارگر دیده شده و تمام هدف این بوده است که مشکلات کارگران با همفکری خودشان حل شود.

او گفت: نگاه ما در وزارت تعاون سه‌جانبه است و اعتقاد ما در قوانین این است که کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی بیان کرد: جامعه کارگری در کشور ۱۴ هزار شهید و در لرستان ۲۰۴ شهید دارد که در حال تآلیف کتاب مربوط به آن هستیم و تلاش داریم تا قبل از کنگره شهدای کارگر، این کتاب چاپ شود.

ناصری‌نیا اظهار کرد: در این هفته، تجلیل از نخبگان کارگری را داریم و دیدار با زنان کارگر نمونه، بازدید‌ها و همایش‌هایی هم داریم که اگر به برطرف شدن مشکلات کارگری منجر نشود، ابتر خواهد ماند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در استان با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ نفر کارگر داریم، افزود: در حوزه اشتغال‌زایی یکی از مشکلات ما نبود بازار فروش بود که پیشنهاد ما ایجاد یک بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی است. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • شمار شهرک های ثبت نشده در نوشهر بالا است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار