Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه " تایمز او ایندیا" روز سه شنبه در گزارشی نوشت،صندوق بین المللی پول در گزارش سالانه خود اعلام کرد:کاهش مصرف، سرمایه گذاری و کاهش درآمد مالیاتی در میان دیگر عوامل بر پیشرفت یکی از سریع ترین اقتصاد های در حال رشد جهان تاثیر گذاشته است.

رانیل سالگادو  رییس بخش هند و اقیانوسیه در صندوق بین المللی پول گفت: پس از خارج کردن میلیون ها نفر از فقر، هند اکنون با یک رکود اقتصادی بزرگ روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به رکود کنونی اقتصادی و بازگشت هند به مسیر رشد اقتصادی بالا نیازمند سیاست گذاری های فوری است.

گیتا گانیپات اقتصاد دان ارشد صندوق بین المللی پول هفته گذشته اعلام کرد که هند به سوی رکود اقتصادی پیش می رود و صندوق بین المللی پول در گزارش "چشم انداز اقتصادی جهان" که ماه آینده منتشر خواهد شد، تخمین  رشد اقتصادی هند را به شکل قابل توجهی کاهش خواهد داد.

صندوق بین المللی پول در ماه اکتبر رشد اقتصادی هند در سال ۲۰۱۹ را با یک واحد کاهش حدود ۶.۱ درصد پیش بینی کرده بود. این سازمان همچنین اعلام کرده بود که رشد اقتصادی هند در سال ۲۰۲۰ حدود ۷ درصد خواهد بود.

این درحالی است که بانک مرکزی هند نیز رشد اقتصادی هند در سال جاری را از ۶.۱ درصد به ۵ درصد کاهش داده است.

در دوره جولای تا سپتامبر سال جاری رشد اقتصادی هند به کمترین نرخ رشد خود در شش سال گذشته رسید. با توجه به داده های دولتی، این رشد اقتصادی در دوره یاد شده ۴.۵ درصد بوده است درحالی که رشد اقتصادی هند در دوره مشابه سال گذشته ۷ درصد اعلام شده بود.

تاثیر رکود اقتصادی سبب کاهش نرخ رشد در اکثر بخش های اقتصادی هند در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ شده است. تولید خودرو در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ حدود ۳۷ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت. صنعت خودرو سازی هند تعداد زیادی از افراد را مشغول به کار کرده است. همچنین در نیمه دوم سال ۲۰۱۹، رشد مسافران قطارها در هند با یک نرخ منفی ۲.۱ درصد روبرو شد.

بحران اقتصاد کلان  هند از سال گذشته در بخش مالی آغاز شد و به بحران نقدینگی منجر شد و بدین ترتیب سرمایه گذاری ها را به خطر انداخت. عامل دیگری که باعث کندی اقتصادی هند شده است، افت شدید رشد مصرف و جنگ تجاری است که آمریکا به هند تحمیل کرده است.

اکثر اقتصاددانان طرح های مبارزه با پول سیاه  و اصلاحات مالیاتی مانند جی اس تی (GST) را  عامل اصلی بروز بحران نقدینگی در هند دانسته اند. این دو طرح، استفاده از روش های سنتی نقدی برای تجارت  در بخش غیر رسمی اقتصادی را تغییر داد. بخش غیر رسمی  ۹۰ درصد از اقتصاد هند را تشکیل می دهد. از آنجا که مسیرهای اعتباری غیررسمی مسدود  شد، میزان مصرف شاهد افت شدید بود و در نتیجه بر سرمایه گذاریهای خصوصی تأثیر گذاشت.

برچسب‌ها هند رکود اقتصادی رشد اقتصادی اقتصاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند رکود اقتصادی رشد اقتصادی اقتصاد هند رکود اقتصادی رشد اقتصادی اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۵۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند

به گزارش ورزش سه، صندوق سرمایه گذاری عمومی در سال 2023 از باشگاه‌های لیگ روشن برای جذب گروهی از مهم‌ترین بازیکنان بین‌المللی مثل کریستیانو رونالدو، نیمار، کریم بنزما فرانسوی و ... حمایت کرد.

یک منبع به روزنامه سعودی الشرق الاوسط توضیح داد که کمیته جذب بازیکن در لیگ حرفه‌ای عربستان در دوره اخیر جلساتی را با باشگاه‌ها برگزار کرده است تا بازیکنانی را که می‌خواهند در فصل نقل و انتقالات تابستانی به فوتبال این کشور منتقل شوند، مشخص کند.

این منبع در ادامه گفت پیش بینی می‌شود هفته آینده جلسه دیگری بین کمیته و باشگاه‌ها برگزار شود. برنامه برای حضور بازیکنان بزرگ بین‌المللی در راستای برنامه‌ توسعه مسابقات فوتبال در عربستان سعودی است تا لیگ این کشور به یکی از 10 لیگ مهم جهان تبدیل شود.

اما صندوق سرمایه‌گذاری عربستان بر چه اساسی از باشگاه‌ها حمایت می‌کند؟ این منبع اشاره کرد که حمایت‌های صندوق از باشگاه‌ها با توجه به جایگاه آنها در جدول لیگ عربستان صورت می‌گیرد.

در واقع باشگاه‌هایی که موقعیت‌های بالاتری دارند (به عنوان مثال الهلال و النصر در فصل جاری)، ممکن است حمایت بیشتری دریافت کنند، و تیم مقابل تیم‌هایی که در رده‌های پایین‌تر هستند، حمایت کمتری داشته باشند.

این استاندارد به منظور ایجاد انگیزه در باشگاه‌ها برای ارائه بهترین سطوح و دستیابی به نتایج بهتر است که باعث افزایش قدرت و جذابیت مسابقات لیگ عربستان می‌شود.

انمار الحائلی، رئیس باشگاه الاتحاد، اخیراً در اظهارات تلویزیونی تایید کرد که حمایتی که از باشگاه‌ها انجام می‌شود، به یک اندازه نیست. من اطلاع دقیقی ندارم و نمی‌خواهم در این مورد اظهار نظر کنم، اما باید جزئیات بیشتری در این زمینه به ما ارائه شود.

وی همچنین گفت: باید جدولی ارائه شود که نشان دهد هر باشگاه چه چیزی دریافت می‌کند، چون ممکن است خطایی رخ بدهد و از برخی باشگاه‌ها بیشتر از سایر باشگاه‌ها حمایت شود.

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد