Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بهفر، مدیرکل اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در افتتاحیه دومین همایش و نمایشگاه بین المللی فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، شوینده، سلولزی و صنایع وابسته اظهار کرد: صنعت آرایشی و بهداشتی رو به رشد است و میانگین رشد آن از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳ حدود ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد تخمین زده شده است.

او ادامه داد: عناوین ارگانیک، طبیعی، گیاهی و حلال امروز در صنعت آرایشی رشد بسیار داشته است و می‌تواند سرعت رشد صنعت کازمتیک یا آرایشی بهداشتی را چند برابر کند.

بهفر با اشاره به افزایش مصرف محصولات آرایشی، بهداشتی در ایران و جهان تصریح کرد: تغییر سبک زندگی و به دنبال آن افزایش مصرف فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی می‌تواند فرصتی برای اشتغال زایی باشد.  ایران می‌تواند قطب تولید محصولات آرایشی، بهداشتی در منطقه باشد او با اشاره به پتانسیل بالای صنعت آرایشی و بهداشتی کشور برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های خاورمیانه، گفت: خوشبختانه میزان تولید و صادرات در ۲ سال گذشته روند رو به رشدی داشته است.

بهفر گفت: با توجه به تجربه جدید در حوزه صنعت کازمتیک، شرکت‌های بزرگ در این حوزه سالانه ۸۰ ماده اولیه جدید تولید و ۲۵ درصد فرآورده‌های خود را با فرمول بازنویسی و طراحی جدید وارد بازار می‌کنند. باید توجه داشت که تنوع در فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی یک بحث جدی است. از همه دست اندرکاران می‌خواهم به تولید و بازنویسی فرمول طراحی جدید و به منظور وارد کردن مواد اولیه جدید تحقیقات و اقداماتی داشته باشند تا بتوانیم در صنعت کازمتیک در منطقه خودنمایی و رشد کنیم.

مدیرکل اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: باید امور را برون سپاری کنیم تا شاهد تسهیلاتی برای واردات ماده اولیه و صادرات آن باشیم. ایجاد رویکرد "محدودیت در واردات" به جای "ممنوعیت واردات" می‌تواند در این حوزه کمک کننده باشد موضوعی که در جلسات با ستاد مبارزه با قاچاق کالا مطرح شده است. یکی از موضوعاتی که باعث پر رنگ شدن قاچاق می‌شود؛ نبود شبکه‌های توزیع آرایشی و بهداشتی است البته بر طرف کردن برخی موازی کاری‌ها، به رشد این صنعت کمک کننده خواهد بود.

او افزود: همراهی با تولیدکنندگان دانش بنیان و استارتاپ‌ها و به کارگیری جوانان در صنعت کازمتیک به رشد این صنعت کمک می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو واردات لوازم آرایشی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان

ایسنا/اصفهان مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کشف و ضبط بیش از ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق از یک واحد صنفی عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

الهام تاجر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارزش این میزان کالای غیرمجاز بیش از یک میلیارد ریال بود که واحد صنفی متخلف به دستور مقام قضایی تعطیل شده و پس از تکمیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی خواهد شد.

وی ضمن هشدار به خطر استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، تصریح کرد: مواد غیرمجاز و به ویژه فلزات سنگین که در این گونه محصولات به کار می‌رود، بسیار خطرناک و حتی سرطان‌زا بوده و در بلندمدت آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری به پوست وارد می‌کنند.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تأکید کرد: شهروندان هنگام خرید کالاهای سلامت‌محور به نشان غذا و دارو و تاریخ مصرف بر روی برچسب دقت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۴۷۰۲۱۲ گزارش کنند.

تاجر با تأکید بر لزوم آگاهی مردم از اهمیت شناسایی اصالت کالاهای سلامت‌محور مصرفی، افزود: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و اطلاع رسانی به موقع، به سمتی برویم که آگاهی مردم در مورد محصولات قاچاق و غیرمجاز افزایش پیدا کند و از آثار سوء آن مطلع شوند.

وی گفت: شهروندان توجه داشته باشند که اصالت کد بهداشتی درج شده روی محصولات را با مراجعه به نشانی fdacrm.ir راستی آزمایی کنند تا برای سلامتی آنها مشکل ایجاد نشود.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: با هدف حفظ سلامت شهروندان، بازرسی از اصناف در گشت مشترک با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو، نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن شهرستان کاشان به صورت ادواری انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری