Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید شاه آبادی در مراسم رونمایی از تفاهم نامه همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم و رادیو سلامت با اشاره به نقش موثر این همکاری در ارتقاء سلامت جسمی و روانی دانشجویان ، تاکید کرد: مسئولیت گام دوم انقلاب بر دوش جوانان به ویژه دانشجویان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم رونمایی از تفاهم نامه همکاری میان معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رادیو سلامت با موضوع ترویج سبک زندگی سالم و توانمندسازی دانشجویان برای مراقبت از سلامت خود، خانواده و اجتماع با حضور حمید شاه آبادی، معاونت صدای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم، محمد هادی عسکری ،مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نریمان ، مدیر کل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر و اسرافیلیان مشاور امور بانوان وزارت علوم در معاونت صدای جمهوری اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از انعقاد این تفاهم نامه گسترش ارتباط میان رادیو به ویژه رادیو سلامت و وزارت علوم و به دنبال آن ارتقا نشاط و سلامت در میان دانشجویان جوان کشور عنوان شد.

این اقدام در راستای بیانیه مقام معظم رهبری درخصوص گام دوم انقلاب انجام شد تا جوانان به عنوان مخاطبان اصلی این بیانیه در مسیر ارتقا و سازندگی کشور نقش موثری را بیش از پیش ایفا کنند.

حمید شاه آبادی، معاون صدای ملی  با بیان اینکه حوزه دانشگاهی از اهمیت بسیاری در مسایل کلان کشوربرخوردار است،گفت: امکان و ظرفیتی که رادیو می‌تواند در زمینه ی دانشگاه ها فراهم کند بسیار زیاد است.  

وی تصریح کرد: عملکرد ما باید به گونه‌ای باشد که تنها معطوف به وضعیت فعلی دانشجو نباشد و او در دوران میانسالی نیز نسبت به دوران جوانی خود و فعالیت هایش، رضایت داشته باشد.

شاه آبادی با اشاره به بیانیه ی گام دوم انقلاب و چهل سال اول انقلاب،اظهار داشت: با بررسی اقدامات انجام شده در این چهل سال می‌توان دریافت که مسئولیت گام دوم انقلاب بر دوش جوانان است و این نسل باید به مطالبات خود و مردم توجه ویژه ای داشته باشند که در این خصوص، زندگی اجتماعی در الویت امور قرار دارد.

معاون صدای رسانه ی ملی، افزود: رسانه برای تبیین اهداف و محور‌هایی که در تحقق زندگی اسلامی و ایرانی دیده شده است ،تلاش می‌کند.ولی آن چیزی که از رادیو مطالبه می‌شود، همان هدف گذاری و اقدامانی است که در رادیو همواره در حال انجام است، اما مسئولین هم باید در کنار رسانه باشند.

معاون صدای سازمان جمهوری اسلامی در پایان بیان کرد: امیدواریم این کار با همکاری همه شبکه‌های رادیویی به ویژه شبکه سلامت محقق شود. جای جای بیانیه گام دوم انقلاب برای آحاد ملت مسئولیت زاست. باید تلاش کنیم آنچه برای جامعه ترسیم شده است را به تحقق برسانیم و امیدواریم این امر با همت مسئولین محقق شود.

**سلامت اجتماعی مستلزم شناختی صحیح است

 غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات طی سخنانی،بیان داشت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب توصیه هایی را برای نسل جوان و بخصوص  دانشجویان دارند. یکی از این بخش ها ، بحث سبک زندگی اسلامی و توجه به داشتن زندگی سالم است. زندگی ای که بتواند آنچه را در حوزه سلامت اجتماعی مد نظر است ، محقق کند .خوشبختانه در چهار چوب هم افزایی مجموعه ی دستگا ه ها ،شاهد همکاری دو مجموعه معاونت صدا و معاونت فرهنگی وزارت علوم، هستیم.

وی افزود:بحث سلامت اجتماعی به عنوان داشته ای بسیار مهم چه در سطح فردی و چه در سطح فرا فردی برای  جامعه ما از اهمیت فزاینده ای برخوردار است.

غفاری اظهار داشت:در ذیل بحث های اجتماعی تمامی نگاه ها معطوف به سلامت جسمانی است.در صورتی که سلامت فراتر از بعد جسمانی است.

سلامت روانی – معنوی و سلامت اجتماعی مستلزم آن است که به درستی شناخته شوند.در این راستا دانشگاه ها با توجه به ماموریتی که در حوزه آموزش و پژوهش دارند می توانند در قالب برنامه های آموزشی و با ایجاد مهارت ، این توانایی را به وجود آورند. 
امروز دانشجو به مهارت هایی فراتر از مهارت های فنی مربوط به رشته  تحصیلی خود احتیاج دارد و این موضوع می تواند پیوند و اتصال فرد را با جامعه فراهم سازد. 
وی در خاتمه گفت:امیدواریم حاصل این تفاهم نامه به غنای فکری دانشجویان بیانجامد و شاهد رونق و شکوفایی سبکی از زندگی سالم باشیم. 

**ضرورت ایجاد امید و فضای نشاط آور 

عسکری مدیر فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و تحقیقات نیز، گفت: با توجه به فضایی که در دانشگاه ها وجود دارد و ضرورت ایجاد امید و فضای نشاط آور ،همچنین وجود تشکل های دانشجویی ما به دنبال اجتماعی سازی دانشگاه ها هستیم تا بتوانیم ظرفیت دانشگاه اجتماعی را به مرحله ی بالفعل برسانیم.

وی افزود:دانشگاه اجتماعی، نسبت به فضای پیرامون خود تحلیل دارد و نمی تواند بی تفاوت باشد .نقطه تمایز دانشگاه و دانشجو از جایی شروع می شود که نگاه متفکرانه نسبت به مسایل در ذهن او شکل می گیرد و می خواهد مشکلات کشور حل شود. 
عسکری در پایان با اشاره به ظرفیت های موجود،گفت: 4 هزار انجمن علمی دانشجویی و 5 هزار نشریه دانشجویی آماده است تا در کنار تشکل های دانشجویی برای ترویج سبک زندگی سالم  فعالیت کنند.

** ترویج سبک زندگی سالم زمینه ساز ارتقای سطح سلامت در جامعه

صدیقه اعتماد سعید ،مدیر رادیو سلامت با اشاره به همکاری حوزه فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رادیو سلامت  گفت:  امیدواریم در راستای ترویج سبک زندگی سالم به ویژه در میان دانشجویان قدم های موثری برداریم و دستاوردهای این تفاهم نامه ، زمینه ساز ارتقاء سطح سلامت در جامعه باشد. 
وی ادامه داد: یکی از دغدغه های امروز در کشور بحث آینده نظام جمهوری اسلامی ایران و بیانیه گام دوم انقلاب است که در بهمن سال گذشته توسط مقام معظم رهبری انشاء شد و رویکرد اصلی آن بحث جوانان است که در این راستا به همت معاونت صدا و وزارت علوم بر آن شدیم  تا به منظور افزایش نشاط اجتماعی و امیدواری در میان جوانان تفاهم نامه ی را برای ترویح سبک زندگی سالم امضا کنیم و امیدواریم بتوانیم در این امر مشارکت حداکثری جامعه را داشته باشیم.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت علوم سلامت دانشجویان رادیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۵۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟

به گزارش خبرنگار مهر با شکل‌گیری حکومت جدید در عراق پس از سقوط صدام حسین در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی، روابط دو کشور همسایه ایران و عراق در همه ابعاد به‌خصوص اقتصادی و فرهنگی ارتقا یافت؛ به گونه‌ای که در سال‌های اخیر تجارت دو کشور به بیش از ۱۰ میلیارد دلار و تبادل زائر و گردشگر نیز به حدود سالانه ۹ میلیون نفر رسیده است. این در حالی است که زیرساخت‌های ارتباطی مناسب به‌خصوص در حوزه مسیر ریلی میان دو کشور وجود ندارد.

وجود مسیر ریلی که از نظر میزان حمل مسافر، بار و هزینه‌های نقل‌وانتقال نسبت به سایر مسیرها برتری دارد، می‌تواند روابط سطح بالای اقتصادی و فرهنگی کنونی را ارتقا دهد. اهمیت ایجاد خط ریلی در اوایل دهه ۹۰ شمسی با افزایش تبادلات اقتصادی و گردشگری بین دو کشور نمود پیدا کرد. در میان مسیرهای ریلی که می‌تواند میان دو کشور احداث شود خط ریلی شلمچه-بصره در اولویت قرار دارد؛ زیرا این مسیر برای تکمیل به هزینه و نیز عملیات عمرانی کمتری نیازمند است. در حال حاضر خط ریلی شلمچه-بصره تنها نیازمند حدود ۳۲ کیلومتر عملیات عمرانی و ریل‌گذاری است که از این مسافت حدود ۱۶ کیلومتر نیز نیاز به مین‌روبی دارد.

توافق‌های پی‌درپی و بی‌نتیجه

در سال ۹۰ در زمان تصدی دولت دهم یک تفاهم‌نامه برای احداث خط ریلی مذکور میان دو کشور منعقد شد. این تفاهم‌نامه به دلایلی از جمله پایبند نبودن طرفین به مفاد تفاه و نیز بحران داعش در عراق به مرحله اجرا نرسید. با تغییر دولت در ایران و روی کار آمدن دولت دوازدهم به دلیل اهمیت پروژه مذکور، اجرای آن مجدداً در دستور کار قرار گرفت و در سال ۹۳ یک تفاهم‌نامه جدید میان دو دولت به امضا رسید. بااین‌حال به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی دولت عراق این تفاهم نیز حاصلی نداشت. در سال‌های ۹۶ و ۹۹ نیز تفاهم‌نامه‌هایی میان دو طرف شکل گرفت که هیچ‌کدام نتایجی درپی نداشت و نتوانست طلسم راه‌اندازی این خط ریلی را بشکند.

پس از این ناکامی‌ها دولت سیزدهم تلاش کرد با برطرف‌کردن موانع، این پروژه ملی و بر زمین‌مانده را اجرا کند. از همین رو با سفر وزیر وقت راه و شهرسازی در دی‌ماه ۱۴۰۰ به عراق یک توافق جدید میان طرفین شکل گرفت. وزیر وقت راه و شهرسازی پس از این توافق اعلام کرد: «طلسم سال‌ها تفاهم‌نامه و مذاکره شکسته شد و این توافقنامه دارای یک زمان‌بندی مشخص است و یکی از بندهای آن این است که طی یک ماه آینده عملاً عملیات اجرایی شروع خواهد شد. توافق کلی به این شیوه است که شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی و شرکت راه‌آهن عراق به طور مشترک این پروژه را اجرا می‌کنند و ظرف ۲ ماه شرکت مشترک تشکیل خواهد شد.» در نهایت پس از حدود ۲ سال در شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور ایران و شیاع‌السودانی، نخست‌وزیر عراق، سنگ بنای احداث این خط ریلی گذاشته شد. مطابق وعده مسئولان مقرر شده تا این پروژه در طی ۱۸ ماه به بهره‌برداری برسد. با این وجود باگذشت حدود ۹ ماه از زمان تعیین شده، بررسی‌ها حکایت از آن دارد که عملیات‌های عمرانی از جمله مین‌روبی و حتی انجام مطالعات کافی برای احداث پل بر روی اروند نیز متوقف است. حال باید دید آیا دولت سیزدهم می‌تواند با اجرای این پروژه در زمان باقی مانده طلسم بهره‌برداری از آن را بشکند؟

کد خبر 6093884 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث