Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد دولت در دفع آب‌های سطحی شهرهای خوزستان گفت: مسئولان وزارت کشور در خوزستان آیین‌نامه‌های خودشان را هم زیر پا می‌گذارند.

علی ساری در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به مشکلات خوزستان اظهار کرد: دولت و شهرداری‌ها باید قبل از بروز مشکلات آب‌های سطحی و فاضلات در خوزستان کارهایی انجام می‌داند که این کار را نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متأسفانه منصوبان وزارت کشور در خوزستان حتی آیین‌نامه‌های خودشان را هم زیر پا می‌گذارند، افزود: به دلیل اینکه شهر فاقد سیستم دفع آب‌های سطحی است و تمام روان‌آب‌ها به ناچار از سیستم فاضلاب دفع می‌شوند در حالی که سیستم فاضلاب‌ها برای این موارد در نظر گرفته نشده و ظرفیتش را ندارد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه حدود نیمی از محدوده شهری اساساً فاقد سیستم دفع فاضلاب است، گفت: شهرهایی مانند حمیدیه و کارون اصلاً سیستم فاضلاب شهری ندارند و بخش‌های زیادی از شهر اهواز هم فاقد سیستم دفع فاضلاب است.

ساری اضافه کرد: بخش‌هایی هم که دارای سیستم دفع فاضلاب است بسیار فرسوده و در حال ریزش و این اتفاق دائماً در حال تکرار است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه مسئولان دولت جاهایی که سیستم فاضلاب ندارد به سیستم سنتی روی آورده و آب‌های سطحی را با پمپ‌های دستی خارج می‌کنند و به دلیل حجم زیاد روان‌آب‌ها سبب تأخیر در خدمت‌رسانی آسیب فراوانی به مردم و خانه‌های آنان وارد می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در خصوص جبران خسارات در این مناطق بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده که مبلغی در حد 25 میلیارد تومان تخصیص خواهد داد که رقم بسیار ناچیزی است.

وی افزود: خانه‌های مردم بسیار آسیب دیده و تا یک متر داخل خانه‌های مردم زیر آب بود و خودروهای آنان در پارکینگ‌ها کامل زیر آب رفته بود و متأسفانه گستردگی و پراکندگی مناطقی که دچار آبگرفتگی بودند زیاد است.

ساری گفت: اهواز، کارون، خرمشهر، بخش‌های آبادان در گسترده زیادی دچار مشکل شدند که با این مبلغی که دولت درنظر گرفته قطعاً نمی‌توان کار زیادی برای خسارات مردم انجام داد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دولت امسال بودجه در نظر گرفته را به صورت ارزی در اختیار بانک‌های عامل قرار دهد تا تحت تأثیر نوسانات ارزش آن کاهش نیابد. همچنین نظارت بر پروژه‌ها از سوی وزارت نیرو صورت گیرد، چرا که اگر وزارتخانه در این زمینه مسئولیت نپذیرد همان اتفاقی که برای ردیف ریزگردها در سازمان محیط زیست، وزارت کشاورزی و استانداری خوزستان افتاد بار دیگر تکرار خواهد شد.

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: علی ساری سیل اهواز نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی آب های سطحی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند که از دیروز آغاز شده بود با ارائه مقالات برگزیده و برگزاری پنل‌های تخصصی به کار خود پایان داد.
سجاد خوشه چین دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند گفت: در حاشیه این همایش ، دو تفاهم نامه امضا شد که اولی با هدف شناسایی و برنامه ریزی برای رفع مشکلات سازمان انرژی اتمی و اقدامات فناورانه، آزمایشگاهی، دانشی، پژوهشی و علمی بین دکتر علی نوروزی، معاون سازمان انرژی اتمی و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.
از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه ایجاد ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و فرصت مطالعات دانشگاهی برای خبرگان صنعتی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی و راه اندازی دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی نیروی انسانی است.
خوشه چین افزود: همچنین تفاهم نامه دیگری بین دکتر محمد حسن زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.

گسترش همکاری‌ها و استفاده بهینه از منابع و امکانات،  تبادل تجربیات علمی و پژوهشی  و برگزاری دوره‌های آموزشی از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه است.

به گفته دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۵۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: از این میان، ۳۳ مقاله به صورت پوستری و ۲۰ مقاله به صورت ارائه حضوری و مجازی و ۴ مقاله در دو پنل تخصصی ارائه شد.
دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان به مدت ۲ روز به میزبانی مرکز آموزش عالی لارستان برگزار شد.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در فاصله ۳۴۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است