Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی‌اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در آیین انعقاد این تفاهم‌نامه، گفت: در تعاریف ارائه شده از بافت فرسوده، تمرکز روی کاهش آسیب‌پذیری در برابر زلزله است، اما هر چند تهدید زلزله از نظر تهدیدات بالقوه جدی باشد، موضوع آتش‌سوزی و حریق تهدیدی بالفعل است که به صورت مصنوع و روزمره با آن سر و کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: میانگین تراکم جمعیتی در بافت‌های فرسوده پایتخت ۳ برابر متوسط شهر است و وقوع هر مخاطره‌ای چه طبیعی و چه مصنوعی در این بافت‌ها، تعداد بیشتری از شهروندان را درگیر خواهد کرد، لذا ضروری است با اولویت ویژه‌ای به این مهم پرداخته شود.

علی‌اکبری با بیان این که موضوع نوسازی بافت‌های فرسوده حتی در کشورهایی که از یکپارچه‌ترین ساختارهای مدیریت شهری بهره‌مند هستند، موضوعی فرابخشی تلقی می‌شود که نیاز به همکاری بین دستگاه‌های ذی‌نقش دارد، یادآور شد: برای این که این کار بصوت سیستماتیک اتفاق بیفتد و نهادینه شود، ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران راه‌اندازی شده که در ۶ ماه گذشته جلسات آن بصورت مستمر با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد برگزار می‌شود.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با اشاره به این که در بسیاری از معابری که در جریان نوسازی تعریض شده‌اند، تیرهای چراغ برق در وسط و آکس گذر قرار گرفته‌اند و امکان دسترسی و امدادرسانی را محدود کرده‌اند، از جابجایی ۲۰۰ تیر چراغ برق و نصب حدود ۷۰ شیر هیدرانت در ۶ ماه گذشته با استفاده از ظرفیت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران خبر داد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که دوران مداخلات سخت‌افزاری در بافت‌های شهری به سر رسیده، بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین و روش‌های نرم‌افزاری در ارتقای ایمنی و کاهش خطرپذیری در بافت‌های فرسوده تأکید کرد و گفت: ضروری است در برخی از محلات فرسوده که امکان نوسازی، تعریض معابر و ... در آنها مهیا نیست، با حفظ وضعیت موجود به دنبال راهکارهای ارتقای ایمنی باشیم.

بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده میان سازمان نوسازی شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، ایجاد بانک اطلاعاتی مشترک و هوشمندسازی نظام مدیریت جامع اطلاعات در حوزه ایمنی و توسعه محله‌ای، همکاری در تهیه و ترویج بسته‌های آموزشی به منظور افزایش آگاهی‌های عمومی شهروندان در خصوص ایمنی، همکاری در تدوین برنامه عملیاتی ایمنی و مدیریت بحران در محله‌های دارای بافت تاریخی، تولید و انتقال دانش کاربردی و اجرایی برای ارتقای ایمنی و کاهش آسیب‌پذیری در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد از جمله مهمترین محورهای همکاری مشترک این دو سازمان خواهد بود.

کد خبر 472890 برچسب‌ها بافت‌ فرسوده شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد

محمدهادی محمدی معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد گفت: براساس بند "د" تبصره "۵" بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، به شهرداری‌ها مجوز داده شد تا اوراق مشارکت برای احداث خطوط ریلی، خرید اتوبوس و بازسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی (ع) و احیا و بازسازی بافت فرسوده شهری منتشر کنند

او افزود: خوشبختانه توانستیم از ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان یا به عبارتی بالغ بر ۲۱ درصد اوراق را به مشهد اختصاص دهیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد ادامه داد: از این میزان اوراق، هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان شامل هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به خطوط ریلی و ۳۰۰ میلیارد تومان به خرید اتوبوس اختصاص یافته است که ۵۰ درصد آن را دولت پرداخت می‌کند.

محمدی مقدم بیان کرد: همچنین چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از اوراق به نوسازی بافت‌های فرسوده تعلق گرفت که شامل دو هزار میلیارد تومان برای بازسازی بافت پیرامون حرم رضوی (ع)، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی بافت‌های فرسوده عامل، آبکوه و میدان شهدا و ۱۵۰ میلیارد تومان برای خط سه قطار شهری منتشر می‌شود.

او تصریح کرد: این میزان اوراق برای اولین بار در مشهد منتشر شد و رکورد خوبی محسوب می‌شود، زیرا سال گذشته سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و سال ما قبل آن در حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان انتشار داده شد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از اوراق جذب شده که در ساخت و احداث خطوط ریلی قطار شهری و نیز ساماندهی بافت‌های فرسوده، وکیل آباد، عامل و ثامن هزینه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است