Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و نظارت اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: 2 راهدارخانه و یک اداره شهرستانی اداره کل به امکانات انتقال تصاویر دوربین های نظارت تصویری راهها مجهز شده تا راهداران با رصد لحظه ای جاده ها بویژه محورهای کوهستانی، خدمات رسانی بهتری برای کاربران جاده ای در فصل زمستان داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری برنا گلستان: علی زینلی اظهار کرد: امکانات انتقال تصاویر دوربین های نظارت تصویری راهها در 2 راهدارخانه خوش ییلاق و جنگل گلستان و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گرگان فراهم شده تا پس از دریافت تصاویر حوزه های مرتبط، اکیپ های مستقر در راهدارخانه ها و ادارات؛ برنامه ریزی و اقدامات بموقع راهداری از جمله برفروبی، نمک پاشی،انسداد،بازگشایی راهها و غیره را اعمال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در راهدارخانه خوش ییلاق تصاویر مربوط به پل غزنوی، منطقه اولنگ در محور شاهرود- آزادشهر و در راهدارخانه جنگل گلستان تصاویر مربوط به تنگه گل، سه راهی کلاله، تنگراه، سه راهی دشت، گردنه امین ا... حوزه خراسان شمالی و اداره گرگان تصاویر مربوط به منطقه توسکستان، گرمابدشت، شاهکوه بالا و پل قربان آباد (سمت محور گرگان- آق قلا) انتقال می یابند.

معاون فنی و نظارت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با بیان اینکه منابع مالی این اقدامات از محل اعتبارات اداره کل تامین شده است، ادامه داد: انتقال تصاویر منطقه سرعلی آباد در محور توسکستان نیز در آینده ای نزدیک به این دوربین ها اضافه می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جاده خدمات رسانی دوربین راهداری و حمل و نقل جاده زمستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد

وضع پدافند غیرعامل مرکز ذخیره‌سازی گاز سراجه با حضور معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز و تیمی متشکل از مدیران و مسئولان اچ‌اس‌ئی و اجرایی وزارت نفت، شرکت ملی گاز، انتقال گاز و مهندسی و توسعه گاز و گروه نفت مرکزی بررسی شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت انتقال گاز ایران، مهدی زارع، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز، در ‏این بازدید با ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل و ایمنی در تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه، با توجه به موقعیت حساس و راهبردی آن گفت: این تأسیسات در فصل‌های سرد سال بخشی از گاز مصرفی استان تهران و شهرهای شمال و شمال شرقی کشور را تأمین می‌کند و در پایداری شبکه انتقال گاز نقشی بسزا دارد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ‏برای کارکنان، نصب سیستم کولینگ و فومینگ روی مخازن ذخیره‌سازی، روزآمدکردن سیستم‌های اطفا و اعلان حریق و تجهیز دو دستگاه ‏ماشین اطفای حریق، نصب دوربین مداربسته، ارزیابی ریسک امنیتی SVE، مطالعات HAZOP و برگزاری نشست با ‏سازمان‌های متولی استان در این زمینه، ازجمله این ‏اقدام‌هاست.‏

عبدالرحمن کشوری، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، با ارزیابی و بررسی این اقدام‌ها به‌لحاظ رعایت الزام‌های پدافند غیرعامل در مخازن و تأسیسات ذخیره‌سازی و محیط‌های پیرامونی، از زحمات کارکنان منطقه ۳ عملیات انتقال گاز در ایجاد زیرساخت‌های حوزه ایمنی و پدافند ‏غیرعامل قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل