Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا «محمد کشاورز زاده» روز سه شنبه در آیین تجلیل از ایران شناسان چینی در دانشگاه مطالعات بین المللی پکن افزود:  با تدبیر رهبری و سیاست های دولت جمهوری اسلامی ایران، چین شناسی و یادگیری زبان و ادبیات چینی در کشور ما از جایگاهی نیک برخوردار شده که تا کنون سابقه نداشته است.

او با اشاره به اینکه هم اکنون مهمترین دانشگاه های ایران در رشته زبان و ادبیات چینی دانشجو می پذیرند و در برخی از دانشگاه ها، مرکز چین شناسی دایر شده است تصریح کرد: در سال های اخیر کتاب های فراوانی از زبان چینی به فارسی ترجمه شده و با بازگشت دانشجویان ایرانی تحصیل کرده در چین، چین شناسی رونق خاصی یافته و خواهد یافت این هنوز آغاز راه است و باید بکوشیم ایران شناسی در چین و چین شناسی در ایران در جایگاه واقعی خود قرار گیرد  و جلوه خاص خود را به عنوان دو کشور دوست نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر ایران در چین با اذعان به اینکه در سال های اخیر بعضا شناخت دو ملت ایران و چین از یکدیگر به واسطه منابع غربی و زبان ثالث بوده و عامه مردم شناخت ناقصی از کشور مقابل دارند یکی از وظایف اصلی ایران شناسان و چین شناسان را ارائه تصویر واقعی از کشور خود به هموطنانشان عنوان کرد.

کشاورز زاده گفت: این نشست به همین منظور برگزار می گردد تا گفته شود برای استمرار و پایداری دوستی، ابتدا نیاز به شناخت بیشتر از یکدیگر داریم و اهتمام ایران شناسانان چین و چین شناسان ایرانی در این عرصه بسیار لازم و درخور است و دانشگاه های دو کشور همانند گذشته می توانند راهبر شایسته ای برای این حرکت باشند.

وی اظهار کرد جمهوری اسلامی ایران قدردان ایران شناسان چین است آنانی که با تلاش خود آثار فاخر ایرانی را در این سرزمین تاریخی و فرهنگی منتشر کرده اند و قوام دوستی دو ملت را باعث شده اند.

سفیر ایران در چین بیان کرد این نشست ضمن تبیین  روابط تاریخی دو کشور متمدن، در بردارنده این نکته است که ایران و ایرانی، قدردان تمام استادان و محققانی چینی است که در این کشور به معرفی ایران پرداخته اند.

او به عنوان نماینده دولت و ملت ایران از تمام ایران شناسان چینی قدردانی کرد و افزود: در این نشست با معرفی نمایندگان برتر نخستین دوره از ایران شناسان وسپاسگزاری از آنها امیدوار است که در سال های بعد نیز بتوانیم  استادان دیگری را در چنین نشست هایی تقدیر نماییم.

سفیر ایران در چین گفت: دوستی دو ملت تاریخی و متمدن از قرن های بسیار دور از طریق جاده ابریشم شکل گرفته و نشانه های این روابط، در آثار تاریخی و ادبی به نیکی تجلی یافته است با ایده کمربند - راه «شی جین پینگ»  رئیس جمهوری خلق چین و احیای جاده ابریشم کهن، روح تازه ای در روابط فرهنگی تاریخی دو ملت دمیده شده است.

کشاورز زاده با بیان اینکه نویسندگان و محققان سهم بسزایی در قوام و استمرار این روابط دوستانه داشته اند گفت: حدود ۷۰ سال است که در دانشگاه های چین به صورت علمی به ایران شناسی و زبان و ادبیات فارسی پرداخته می شود در این سال ها چه بسیار دانشمندانی که در موضوع معرفی زبان و فرهنگ ایران، کوشش های فراوانی داشته اند و با انتشار آثار، دانش و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرارداده اند با نگاهی گذارا می توان دریافت که شاهکارهای زبان و ادبیات فارسی در این کشور متمدن از سوی دانشمندان و اهل تحقیق ترجمه و به ادب دوستان و عاشقان فرهنگ ارایه  شده است.

همایش تقدیر از ایران شناسان چینی روز سه شنبه با همت سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین در دانشگاه مطالعات بین المللی پکن برگزار شد.

در این همایش که با میزبانی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین و با همکاری بخش تبادل و همکاری های بین المللی دانشگاه مطالعات بین المللی پکن و دانشکده خاورمیانه شناسی این دانشگاه برگزار شد از اساتید زبان فارسی و ایران شناسان چین شامل «لی لینگ» استاد دانشگاه پکن، «یوان وین چی» استاد بازنشسته دانشگاه پکن، «لی شیان» دانشگاه خلق پکن، «وین یه شیو» استاد دانشگاه ارتباطات پکن، «جانگ هوی»، «وانک ای دن» استاد دانشگاه پکن و «مو هونگ ین» استاد دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن تجلیل و قدردانی شد.

برچسب‌ها دانشگاه چین ایران‌ شناسی محمد کشاورز زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه چین ایران شناسی دانشگاه چین ایران شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی را ارمغان روانشناسان و مشاوران عنوان کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی اجتماعی فراجا در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور با بیان اینکه مراتب قدردانیم را از این قشر دغدغه‌مند و دلسوز در راستای سلامت روان جامعه اعلام می‌دارم، گفت: حضور و فعالیت روانشناسان و مشاوران در سازمان بزرگ انتظامی کشور نیز منشاء خیر و مفید فایده بوده است.

وی در ادامه یادداشت یادآور شد: بیش از یک سده از جای گرفتن روان شناسی «علم النفس» در متون دانشگاهی ایران می‌گذرد وزمینه برای نشر و اشاعه این رشته علمی نوپا در کشورمان فراهم شد؛ در این سال‌ها روان شناسی و متعاقب آن مشاوره، به تدریج قلمرو کاربست خود را به بسیاری از حیطه‌های حیات فردی و اجتماعی مردمان این دیار بسط و گسترش یافته بگونه‌ای که اینک کمتر حیطه اجتماعی، سازمانی، بین فردی و فردی را می‌توان نشان کرد که در آن روانشناسان ایفای نقش نکرده باشند.

وی گفت: اینک گروهی از روان شناسان در قلمرو‌های آموزشی و یادگیری به معلمان و مربیان می‌آموزند تا فعالیت‌های آموزشی و تربیتی خود را به نحوی سامان دهند که بهتر از همیشه به شکل گیری «شخصیت» و منش کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین یاری رسانند. گروهی دیگر از آنان، به همراه مشاوران و روان پزشکان، در کلینیک‌ها و درمانگاه‌های خصوصی و عمومی صبورانه و حرفه‌ای چم و خم «کنار آمدن» با رنج‌های ناگزیر زندگی و فروکاستن از آلام حاد و مزمن روان را به درمانجویان یاد می‌دهند. آنان با بهره جستن از دانش بالینی و مشاوره‌ای خویش روان یاری گیرندگان را شفا می‌بخشند و ذهن آنان را پذیرای تجارب نو و کامرواساز می‌کنند.

منتظر المهدی گفت: خدمات روان شناسان و مشاوران، به ویژه در این سالیان، بسیار فراتر از این دو قلمرو آموزشی و درمانی (تراپی) رفته است؛ هم اکنون ده‌ها روانشناس در صنایع، کارخانجات، موسسات اجتماعی، سازمان‌های نظامی و سازمان پلیس حضور دارند و با دانش روان شناختی خود (از روان شناسی اجتماعی گرفته تا روان شناسی صنعتی و سازمانی و روان شناسی نظامی و جز آن) به مدیران کمک می‌کنند تا منابع انسانی خویش را بگونه‌ای به کار گیرند که هم رضایت و سلامت و انگیزش آنان فرونی یابد و هم بهره وری و عملکرد سازمان افزایش یابد.

وی بیان داشت: ما درسازمان پلیس بسیاری از موفقیت‌های خود را مرهون تلاش‌های حرفه‌ای و مسئولانه‌ی روان شناسان و مشاورانی هستیم که در جای جای این سازمان بزرگ (از پلیس آگاهی تا گزینش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و کلانتری‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و …) به ایفای نقش می‌پردازند و به گره گشودن از مشکلات مردم و کارکنان یاری می‌رسانند.

سردار منتظرالمهدی افزود: حاصل تلاش بیش از ۱۸۰۰ مشاور در ۱۱۰۰ کلانتری و ۵۵ مرکز مشاوره، همانا صلح و سازش ۷۰ درصدی در پرونده‌های ارجاعی است؛ پرونده‌هایی با اختلافات چندین ساله به دست و تدبیر روانشناسان و مشاورانِ معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقر در کلانتری‌ها و مراکز و دوایر مشاوره حل و فصل گردیده و در نهایت از حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاسته شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: در انتها باید قدردانِ روان شناسان و مشاورانی باشیم که با ارائه دامنه وسیعی از خدمات حرفه‌ای و تخصصی، سهم سترگی در پویایی و توسعه و سلامت جامعه دارند؛ همانانی که رنجمان را تسکین می‌بخشند و راه و روش خوشبخت زیستن، فضیلت‌مند بودن و شکوفا شدن را پیش رویمان قرار می‌دهند.

دیگر خبرها

  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور