Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، اسماعیل نجار در رابطه با وضعیت آبگرفتگی‌ها در نقاط مختلف اهواز، گفت: بارندگی‌های اخیر در استان خوزستان دوره بازگشت 100 ساله داشتند یعنی در 100 سال گذشته این نوع بارندگی را در منطقه نداشتیم به نحوی که روز دوشنبه هفته گذشته در بازه زمانی سه ساعت حدود 88 میلی‌متر باران در اهواز بارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشور نبود سیستم دفع آبهای سطحی در شهر‌های مختلف استان خوزستان و جوابگو نبودن سیستم فاضلاب شهری را از دیگر دلایل آبگرفتگی نقاط مختلف استان دانست و اظهار کرد: 17 نقطه شهر اهواز در این بارندگی دچار آبگرفتگی شد که با توجه به واقع شدن شهرک دانشگاه و شهر کوت عبدالله به عنوان خط القعر اهواز، سبب شده تا بیشترین میزان آبگرفتگی در این مناطق باشد. در گذشته کوت عبدالله محل تالاب بوده که به مرور زمان پرشده و ساخت و سازهایی در آن انجام شده است، در واقع آب‌ها به محل طبیعی خودشان در تالاب وارد شده‌اند.

ارسال 70 قلم پمپ و تجهیزات از تهران به اهواز / 35 نیروی مجرب از شهرداری تهران به اهواز اعزام شده است

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور با بیان اینکه آب‌ گرفتیگ‌ها با پمپ در حال استخراج است، اظهار کرد: 35 نیروی مجرب و 70 وسیله شامل پمپ و اقلام مورد نیاز از شهرداری تهران و استان‌های همجوار برای رفع آبگرفتگی‌ها به خوزستان آمده‌اند و تا زمانی که لازم باشد در کنار مردم می مانند. اما مشکل فاضلاب و دفع آبهای سطحی شهرهای خوزستان به ویژه اهواز نیازمند کار اساسی است.

اختصاص ۴۰هزار میلیارد ریال برای ساماندهی فاضلاب اهواز / رفع مشکل فاضلاب شهرهای خوزستان به 5 الی 6 سال زمان نیاز دارد

معاون وزیر کشور، افزود: خوشبختانه مقام معظم رهبری با درخواست وزیر کشور مبنی بر  تخصیص 4 هزار میلیارد تومان ازصندوق توسعه ملی موافقت کرده‌اند، که امیدواریم با تخصیص آن بخشی از مشکلات مردم اهواز و شهرهای خوزستان حل شود. اما رفع مشکلات فاضلابی و آبهای سطحی نیازمند کار کارشناسی و علمی بوده که حداقل به 5 تا 6 سال نیاز است تا بتوان با تخصیص اعتبارات مشکل را برطرف کرد.

رفع مشکلات فاضلاب استان خوزستان نیازمند کار کارشناسی و علمی است

نجار، تصریح کرد: علیرغم تمامی تلاش‌های انجام شده در خصوص تخلیه آب‌گرفتگی‌ها، مشکلات زیرساختی کماکان وجود دارد و در صورت بارندگی با حجم مشابه، مجددا شاهد چنین اتفاقاتی خواهیم بود هرچند در کنار گذرها و بلوارها لوله‌هایی برای انتقال و تخلیه سریع‌تر آب و فاضلاب احداث شده و آمادگی نسبی وجود دارد. اما رفع مشکلات شهرهای استان خوزستان نیازمند کار کارشناسی و علمی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فاضلاب اسماعیل نجار سیل خوزستان فاضلاب اهواز آبگرفتگی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگرفتگی معابر در اهواز

دریافت 8 MB

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان، عصر امروز بارش شدید باران شهر اهواز را فرا گرفت.

این بارش شدید که همراه با رعد و برق و باد بود موجب جاری شدن آب در سطح معابر و اختلال در تردد شهروندان شد.

کد خبر 6095923

دیگر خبرها

  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • وضعیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • وعضیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم
  • آبگرفتگی شدید در اهواز
  • آبگرفتگی معابر در اهواز
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان