Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد ملی نخبگان اطلاعیه ای مبنی بر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان در موضوعات مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور منتشر کرد.

به گزارش مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در مسیر اجرای مأموریت‌های خود در زمینه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای اجتماع نخبگانی آینده‌ساز کشور بر اساس الزامات سند راهبردی کشور در امور نخبگان (راهبرد کلان ۴ سند)، حمایت از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری، در محورهای پژوهشی مشخص را آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای پژوهشی به شرح زیر است؛

الف. بازنگری، بهبود و تکامل اهداف، رویکردها و اقدامات تعیین‌شده در سند راهبردی کشور در امور نخبگان برای اجتماع آینده‌سازان، بر اساس آسیب‌شناسی‌ها، تجارب و ارزیابی عملکرد و نتایج کسب شده.
ب. بررسی میزان تطابق برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان و سایر اجزای نظام نخبگانی برای اجتماع آینده‌سازان، با رویکردهای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و میزان موفقیت این برنامه‌ها در دستیابی به اهداف تعیین شده.

ج. پیشنهاد اصلاح، حذف یا تدوین برنامه‌های جدید در زمینه‌های« شناسایی ، هدایت و توانمندسازی اجتماع نخبگانی آینده‌ساز برای اثرگذاری بیشتر در ارتقای علم و فناوری وتوسعه متوازن کشور»، « اجرایی‌سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان و تحقق نظام نخبگانی مطلوب و اجتماع نخبگانی کارآمد»، « پایش مطلوب‌تر اجتماع نخبگانی و عملکرد نظام نخبگانی کشور»

موضوعات مدنظر معاونت آینده‌سازان بنیاد در این خصوص به شرح زیر است؛

آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «شناسایی دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین

آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «حمایت دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین

آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «توانمندسازی دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین

آسیب‌شناسی برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای دانشجویان مستعد برتر کشور، از نگاه استادان و دانشجویان (مبتنی بر رویکرد واقع‌گرایی انتقادی)

ارزیابی عملکرد فعالیت‌های معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان بر اساس سند راهبردی کشور در امور نخبگان

ارزیابی اهداف و راهبردهای تعیین‌شده در سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مرتبط با آینده‌سازان (ارزیابی هدف)

پدیدارشناسی تجربه زیسته دانشجویان مشمول پشتیبانی‌های بنیاد ملی نخبگان در مقاطع تحصیلی مختلف و مقایسه آنها با یکدیگر

پدیدارشناسی تجربه زیسته دانشجویان فعال در هسته‌های دانشجویی مسئله‌محور (طرح شهید احمدی روشن)

طراحی الگو و شاخص‌های شناسایی فعال و غیرخوداظهارانة دانشجویان مستعد برتر کشور و راهکارهای تحقق آن

شناسایی مسائل و نیازهای دانشجویان مستعد برتر کشور در مقاطع و سطوح مختلف (سال‌های نخست کارشناسی، سال‌های پایانی کارشناسی و مقاطع تحصیلات تکمیلی)

طراحی سازوکارهای مناسب مهارت‌افزایی دانشجویان مستعد برتر کشور بر اساس شناسایی و اولویت‌بندی مهارت‌های مورد نیاز آنان در سطوح مختلف؛

طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در نظام حکمرانی کشور

طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در حل مسائل دستگاه‌های اجرایی کشور

طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در حل مسائل و نوآوری‌های اجتماعی

طراحی الگوی همکاری‌های میان‌سازمانی معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با نهادهای مختلف مؤثر بر اجتماع آینده‌سازان کشور

دانشجویان علاقه‌مند به تدوین پایان‌نامه و رساله در این موضوعات، می‌توانند پس از هماهنگی با استاد راهنمای مد نظر، «کاربرگ کلیات طرح‌نامه پایان‌نامه- رساله در زمینه‌های مرتبط با نظام نخبگانی و اجتماع آینده‌سازان» را تکمیل و به نشانی الکترونیکی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت آینده‌سازان (research@bmn.ir) ارسال کنند تا پس از بررسی‌، در صورت موافقت برای حمایت از پایان‌نامه، هماهنگی‌های لازم برای اقدامات بعدی، از سوی دفتر مذکور انجام شود.

اعتبار پژوهانه درنظرگرفته‌شده برای حمایت از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد، سی میلیون ریال و برای حمایت از رساله‌های مقطع دکتری تخصصی، شصت میلیون ریال است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آشغال های دوست داشتنی نورعلی تابنده شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا علیرضا فیروزجا پایان نامه رساله نخبگان حمایت انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آشغال های دوست داشتنی نورعلی تابنده شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا علیرضا فیروزجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور

مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم با سخنرانی دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. هدف از برگزاری مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور و تقدیر از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

 این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند. در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و نهایتا اساتیدی که بیشترین آراء را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر به این مراسم دعوت شدند.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم گفت: دانشگاه‌های ما از قبل از انقلاب تا کنون همیشه مبدا تحول بوده‌اند. قبل از انقلاب بسیاری از جریان‌ها در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی برای کشور تربیت کردند و بعد از آن مجموعه‌های تحقیقاتی را برای پیشرفت و توسعه کشور پرورش دادند.

او افزود: طی ۲ الی ۳ دهه اخیر ماموریت‌هایی همچون تولید علم در کشور پررنگ شد و اساتید را برای تولید علم تشویق کردیم و کسانی که مقالات علمی زیاد و با کیفیت منتشر می‌کنند مورد تشویق قرار گرفتند. اساتیدی که در حوزه صنعت و حل مسائل کشور مشارکت داشتند نیز تجلیل شدند. دانشگاه کارخانه علم آفرینی، فناوری آفرینی و کارخانه تولید نوآوری بوده و از همه مهم‌تر دانشگاه کارخانه انسان سازی است.

دهقانی ادامه داد: بزرگترین وظیفه دانشگاه که هرگز فراموش نشدنی است پرورش انسان‌ها و شاگردانی بوده که باعث تکثیر ما شوند. در ۵۰ دانشکده برتر سراسر کشور اساتیدی که در همه زمینه‌ها همراه دانشجویان هستند و شاگرد پرور محسوب می‌شوند جایزه شیخ مفید را دریافت می‌کنند.این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطاء شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگردپرور اعطاء شود. 

او بیان کرد: این جایزه دارای ۱۵ بخش است؛ اعتبار مالی مستقیم که سبک اعتبار مستقیم آن ۴۰۰ میلیون تومان در سال، استفاده از امکانات شبکه‌های آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجویان، استفاده از پست‌داک و پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج کشور، استفاده از شرکت در کنفرانس‌ها، استفاده از فرصت بازدید و اردو‌های علمی و خدماتی که در بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری است که این سبد را در اختیار اساتید برتر قرار دهد.

دهقانی اظهار کرد: فرمی در جهت اعطای جایزه به اساتید ارسال خواهد شد و افرادی که در دبیر خانه مشخص شده‌اند طی یک سال آینده همراه اساتید خواهند بود تا خدمات را ارائه دهند. در این فرم‌های اعطاء هزار امتیاز وجود دارد که ۴۰۰ امتیاز از آن قابل تقدیم برای کمک مالی مستقیم است. انتخاب استفاده از هر کدام از آن‌ها بر عهده خود اساتید خواهد بود. این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: امید داریم در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم ۱۰۰ نفر استاد برگزیده این دوره را به ۵۰۰ الی ۷۰۰ نفر تکثیر و تربیت کنیم. بنیاد ملی نخبگان در پایان این دوره به ۱۰ نفر از استادان شاگردپرور یک گرنت معادل یک سال پژوهانه که کار خود را درست انجام دهند تقدیم خواهد کرد. امروز افتخار داریم که در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد