Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-هندیانی گفت: ۴.۵ درصد سبد هزینه‌ای خانوار در حوزه آرایشی است که می‌توانیم از این ظرفیت برای افزایش اشتغال استفاده کنیم.

عبدالله هندیانی معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا در افتتاحیه دومین همایش و نمایشگاه ایران کازمتیکا با بیان اینکه وظیفه ستاد مبارزه با قاچاق کالا سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت است، اظهار کرد: مبارزه با قاچاق کالا در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا این حوزه‌ها با سلامت مردم در ارتباط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به حجم قاچاق کالا در سال ۹۶ اظهار کرد: حجم کالای قاچاق سال گذشته حدود ۱۲.۶ دهم میلیارد بوده که بخشی از این قاچاق مرتبط با فراورده‌های آرایشی و بهداشتی است.

هندیانی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه رخ داده علیه ایران، تصریح کرد: ما در حوزه آرایشی و بهداشتی با ۲ مقوله قاچاق و تقلب مواجه هستیم و می‌توانیم با ظرفیت‌های داخلی ضمن جلوگیری از این دو پدیده اشتغال زایی هم ایجاد کنیم.

او گفت: ما باید با اقدامات پیشگیرانه رویکرد جامعه را نسبت به استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی تغییر دهیم؛ از رویکرد مقابله‌ای فاصله بگیریم و به سمت فرهنگ سازی حرکت کنیم، چرا که ۴.۵ درصد سبد هزینه‌ای خانوار در حوزه آرایشی و بهداشتی است و می‌توانیم از این ظرفیت برای افزایش اشتغال و مقابله با تهدید‌های اقتصادی، اجتماعی و بیوتروریسم استفاده کنیم.
کاهش صادرات مواد آرایشی و بهداشتی در سایه تحریم‌ها

معاون پیشگیری و کاهش تقاضای مبارزه با قاچاق کالا با بیان اینکه محدودیت در واردات مواد آرایشی و بهداشتی با هدف رشد تولید داخل رخ داده است، گفت: باید توجه داشت که در شرایط تحریم‌ها به دلیل مشکل ورود مواد اولیه صادرات کاهش پیدا کرده است.

هندیانی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری همه دستگاه‌ها باید مقابله با قاچاق را وظیفه خود بدانند، گفت: در سند راهبردی ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای مصرف کالای ایرانی باید نگاه‌ها تغییر کند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قاچاق کالا محصولات آرایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت

مرتضی امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده نگهداری انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در شعبه اول بدوی قاچاق کالا و ارز رشت رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و نداشتن مدارک معتبر اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت پنج میلیارد و ۵۳۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: بازرسان اداره صنعت معدن تجارت استان، این گزارش را تهیه و برای رسیدگی به این اداره کل ارسال کردند.

کد خبر 6092036

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟