Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا عباسی معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: زنان به خاطر ماهیت وجودیشان باید همیشه مورد حمایت خانواده و جامعه باشند.

او افزود: زنان سرپرست خانوار، زنان بد سرپرست و دختران و زنان خود سرپرست از جمله کسانی هستند که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند و باید از طرف نهاد‌های اجتماعی و حکومتی مانند بهزیستی حمایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با اشاره به فرق میان زنان بی سرپرست و زنان بد سرپرست بیان داشت: بیش‌تر اوقات این ۲ گروه را یکی در نظر می‌گیرند در صورتی که این افراد با هم متفاوت هستند و در واقع به زنانی که به دلیل فوت یا طلاق همسرشان را از دست می‌دهند لفظ بی سرپرست اطلاق و به زنانی که به هر دلیلی اعم از اعتیاد، مهاجرت، مفقود شدن یا هر دلیلی سرپرستشان صلاحیت و توانایی نگهداری از خانوار را ندارند زنان بد سرپرست گفته می‌شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در حال حاضر ۳۳ هزار خانوار بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی هستند و زنان در معرض آسیب‌های اجتماعی که در مراکز مخصوص حمایت و نگهداری می‌شوند آمار به مراتب کمتری دارند که تعداد آن‌ها در مجموع ورودی و خروجی در طول سال به حدود ۱۰۰ نفر می‌رسد، برای مثال هم اکنون ۲۶ نفر در مراکز مخصوص بهزیستی که در ادامه توضیح داده خواهد شد به سر می‌برند.

نگهداری زنان آسیب پذیر در مراکز زیر مجموعه

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان خوزستان ادامه داد: مراکز بهزیستی که از زنان آسیب پذیر اجتماعی نگهداری می‌کنند ۳ دسته شامل؛ خانه‌های امن، مراکز مداخله در بحران و مراکز باز پروری هستند.

او گفت: خانه‌های امن مراکزی بدون مشخصه و گمنام هستند و تابلوی معرفی ندارند و در این خانه‌ها زنانی که به هر دلیلی مانند اختلافات خانوادگی یا نداشتن امنیت جانی محل سکونتشان را ترک کرده اند و هیچ پناهگاهی ندارند، به راحتی پذیرش شده و نگهداری می‌شوند تا بتوانند آرامش و شرایط بهتری داشته باشند.

به گفته محمدرضا عباسی، علاوه بر پذیرش زنان در این خانه ها، به افراد خدمات مددکاری، مشاوره‌ای و روانشناسی ارائه می‌شود تا مشکلشان حل شود و شرایط بازگشت به خانه برایشان فراهم گردد، ضمن اینکه گاهی اوقات با همسر و افراد خانواده آن‌ها ارتباط گرفته می‌شود تا بحران رفع شده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری بعمل آید.

او اظهار کرد: مراکز مداخله در بحران از کارکرد‌ها و فعالیت‌های اورژانس اجتماعی (۱۲۳) است که با سطوح بندی مختلف از نظر مدت زمان نگهداری در اهواز و شهرستان‌های مختلف استان خدمات ارائه می‌دهند که برای مثال در اهواز بین ۲۰ تا ۴۰ روز افراد نگهداری می‌شوند.

عباسی ادامه داد: در شهرستان‌ها این زمان معمولا یک هفته است که در این مدت زمان خدمات تخصصی و پیگیری‌های مربوطه در مورد اشخاص انجام می‌شود تا بعد از طی این مدت اگر توانستند به خانه و جامعه برگردند و در غیر اینصورت برای ادامه حمایت‌ها به مراکز بازپروری ارجاع داده خواهند شد و به مدت ۶ ماه یا یک سال یا بیشتر در آنجا زندگی می‌کنند.

او بیان داشت: بدلیل اینکه امکان نگهداری افراد تا سالیان طولانی امکانپذیر نیست، اگر امکانش باشد بعد از توانمند سازی برای ادامه زندگی به جامعه باز می‌گردند و از نظر معیشت و مستمری مورد حمایت بهزیستی قرار می‌گیرند.

به گفته عباسی، بسیاری از این زنان با یادگیری حرفه‌ای به کار بیرون یا مشاغل خانگی مشغول می‌شوند و تا ۶ ماه مددکاران بهزیستی به محل کارشان سرکشی می‌کنند و بهزیستی حمایت‌ها های خود را تا حصول نتیجه مطلوب ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنان بی سرپرست اداره بهزیستی مددکاران اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند