Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت نسبت توانگری مالی شرکت‌های بیمه در سال جاری نشان می‌دهد که ۲۲ شرکت در سطح یک و وضعیت مطلوبی قرار دارند.

به گزارش ایسنا، وضعیت توانگری مالی بیمه‌ها در واقع یکی از معیارهای مهم برای انتخاب شرکت بیمه‌گر است که همواره مورد توصیه بیمه مرکزی به مردم برای تعیین شرکت بیمه‌گر بوده است.

توانگری مالی بیمه‌ها نشان می‌دهد که تا چه حد این شرکت می‌تواند در انجام تعهدات خود توانا باشد  که در پنج سطح‌ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تازه‌ترین گزارش مربوط به سطح توانگری بیمه‌ها بر اساس اطلاعات رسمی بیمه مرکزی از این حکایت دارد که عمده شرکت‌ها در سطح یک قرار دارند که عبارتند از: "بیمه آسیا، البرز، دانا، پارسیان، ملت، سامان، نوین، پاسارگاد، کارآفرین، میهن، کوثر، بیمه ما، سرمد، تعاون، اتکای ایرانیان، حکمت صبا، تجارت نو، زندگی خاورمیانه، امید، ایران معین، آسماری و اتکایی امین ".

  قرار گرفتن شرکت بیمه در سطح یک نشان می‌دهد که در وضعیت مطلوبی قرار دارند و نسبت توانگری آنها برابر ۱۰۰ درصد و بیشتر است. این شرکت‌ها از توانایی کافی جهت انجام تعهدات خود در مقابل بیمه گذاران و صاحبان حقوق آنها برخوردارند.

اما چند شرکت در سطح دو قرار دارند که "بیمه ایران، بیمه معلم، رازی، سینا، دی و آرمان" بیمه‌های این بخش هستند. نسبت توانگری مالی سطح دو بیش از ۷۰ درصد و کمتر از ۱۰۰ درصد است و مطابق شاخص‌های تعریف شده سطح دو توانگری به این معناست که شرکت‌های بیمه توانایی ایفای تعهدات خود را دارند ولی باید برای رسیدن به شرایط مطلوب وضعیت مالی خود را ترمیم و تقویت کنند.

این در حالی است که بیمه مرکزی از شرکت‌هایی که در سطح دو قرار دارند درخواست ارائه برنامه ترمیم وضعیت مالی سه ساله و حسب مورد افزایش سرمایه را داشته که پس از بررسی و تایید برای اجرا به این شرکت‌ها ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمه بيمه مركزي توانگری بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند

ایتنا - نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. طبق گزارش بلومبرگ، غول فناوری چینی هوآوی علیرغم اینکه در لیست سیاه قرار گرفته است، مخفیانه به تحقیقات در آمریکا کمک مالی می‌کند. این تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌هایی از جمله هاروارد در حال انجام است، و پول آن از طریق یک بنیاد تحقیقاتی مستقل مستقر در واشنگتن، همراه با مسابقه‌ای برای دانشمندان، تزریق می‌شود.
 
به گزارش ایتنا، بلومبرگ دریافته است که هواوی تنها سرمایه‌گذار یک مسابقه تحقیقاتی است که از سال 2022 میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده و صدها پیشنهاد از دانشمندان را به خود جلب کرده است. برخی از این دانشمندان در دانشگاه‌های برتر ایالات متحده هستند که پژوهشگران را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند.
 
مشکل بزرگ چیست؟ به گفته کوین وولف، شریک شرکت حقوقی متمرکز بر تجارت Akin که متخصص در کنترل صادرات است، نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. اپتیکا، بنیاد پشت همه اقدامات، اعلام کرده است که به «حسگرها و آشکارسازهای نوری با حساسیت بالا» علاقه دارد.
 
جیمز مولونون، یک پیمانکار دفاعی که روی مسائل امنیتی تحقیقاتی کار کرده و یکی از نویسندگان چندین کتاب در مورد جاسوسی صنعتی است، گفت: «ظاهر بدی دارد که یک بنیاد تحقیقاتی معتبر به‌طور ناشناس پول یک شرکت چینی را که نگرانی‌های امنیت ملی بسیاری را برای دولت ایالات‌متحده ایجاد می‌کند بپذیرد».
 
شایان ذکر است که این عملیات تزریق پول غیرقانونی به نظر نمی رسد، زیرا پژوهش‌هایی که برای انتشار در نظر گرفته شده‌اند در حوزه ممنوعیت قرار نمی‌گیرند. هواوی مسابقات مشابهی را در سایر نقاط جهان، هر چند آشکارا، اجرا می‌کند. افرادی که در این رقابت پژوهشی مستقر در ایالات‌متحده شرکت کردند حتی نمی‌دانستند که هوآوی در این مسابقه دخیل است و معتقد بودند که این پول از اپتیکا می‌آید. این مسابقه سالانه یک میلیون دلار جایزه اعطا می‌کند و اپتیکا هیچ نشانه‌ای اشاره‌ای بر تامین پول نقد توسط هوآوی ارائه نکرده بود.
 
یکی از سخنگویان هوآوی به بلومبرگ گفت که این شرکت و بنیاد اپتیکا این رقابت را برای حمایت از تحقیقات جهانی و ارتقای ارتباطات دانشگاهی ایجاد کردند و گفت که این رقابت ناشناس باقی مانده است تا به نوعی تبلیغ تلقی نشود. مدیر عامل اپتیکا، لیز روگان، در بیانیه‌ای گفت که بسیاری از اهداکنندگان به این بنیاد «ترجیح می‌دهند ناشناس بمانند» و  اینکه «هیچ چیز غیرعادی در مورد این عمل وجود ندارد». او همچنین گفت که کل هیات مدیره از دخالت هواوی اطلاع داشتند و همه آن را امضا کردند. با این حال بلومبرگ اشاره کرده است که این مسابقه تحت حمایت هواوی تنها مسابقه‌ای در وب‌سایت اپتیکا است که فهرست حامیان مالی فردی و شرکتی را ذکر نکرده است.
 
هواوی در چندین سال گذشته در شبکه‌ای از محدودیت‌های ایالات‌متحده پیچانده شده است. اکثر قریب به اتفاق محصولات هواوی در آمریکا قابل خرید نیستند، زیرا این شرکت عملاً ممنوع شده است. این ممنوعیت‌ها از سال 2019 زمانی آغاز شد که رییس‌جمهور ترامپ فرمان اجرایی را امضا کرد که فروش و استفاده از تجهیزات مخابراتی را که خطرات «غیرقابل قبول» برای امنیت ملی به همراه دارند ممنوع کرد.
 

دیگر خبرها

  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!