Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه مشترک کمیسیون ماه ۵ و شورای ترافیک استان بازهم احداث تقاطع غیرهمسطح امام خمینی(ره) و کیوانفر به تصویب نرسید تا داستان این تقاطع همچنان ادامه‌دار باشد. ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه مشترک کمیسیون ماه 5 و شورای ترافیک استان ظهر امروز با حضور بهشتی معاون استاندار، جلالی رئیس شورای شهر قم، معتمدی قائم‌مقام شهردار، معاونان شهردار و مدیران دستگاه‌های مختلف در سالن جلسات معاونت امور عمرانی استانداری برگزار شد،

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در این جلسه با اشاره به اهمیت احداث تقاطع غیرهمسطح خیابان امام خمینی(ره) و خیابان شهید کیوانفر اظهار داشت: با توجه به مطالعات طرح جامع ترافیکی شهر قم، این تقاطع از نقاط بحرانی شهر بوده و در رینگ اصلی ترافیکی قم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم احداث تقاطع غیرهمسطح خیابان امام خمینی(ره) و خیابان شهید کیوانفر

عباس ذاکریان با بیان اینکه این مسیر به علت‌های مختلف از جمله تردد خطوط ویژه حمل‌ونقل عمومی از مکان‌های پرتردد شهر به شمار می‌رود، ابراز کرد: 19 خط شبکه اتوبوسرانی از این مسیر عبور می‌کند و احداث این تقاطع جز طرح‌های اولویت‌دار شهر است.

وی هدف از اجرای این طرح را کاهش مشکلات ترافیکی رینگ شهر دانست و عنوان کرد: با استفاده از این تقاطع می‌توان ترافیکی که در مسیر خیابان امام خمینی(ره) به وجود آمده را به سمت بلوار زینبیه هدایت کرد تا ترافیک کمتری در اطراف حرم مطهر به وجود آید.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خاطرنشان کرد: طرح جامع حمل‌ونقل شهر قم زیر نظر مشاوران هنوز نهایی نشده و بخش پنجم آن‌که مربوط به طرح‌های عمرانی شهر است.

انتقال ترافیک خیابان امام به بلوار زینبیه

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر قم نیز در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف وضعیت قطار پرسرعت تهران-قم-اصفهان تصریح کرد: با توجه به آنکه هنوز زمان اجرای این قطار مشخص نبوده باید از هم‌اکنون به فکر ایجاد راه‌های دسترسی آن باشیم.

روح‌الله امراللهی یکی از راه‌های دسترسی این قطار پرسرعت را بلوار زینبیه دانست و افزود: برای مدیریت ترافیک این قطار باید طرح‌های ترافیکی با در نظر گرفتن مسائل اجتماعی در نظر گرفته شود و ما با احداث تقاطع خیابان امام خمینی(ره) و خیابان شهید کیوانفر به افراد پیاده و سواره امکان مکث می‌دهیم.

محسن اوروجی مدیرکل بحران استان نیز با تأکید بر لزوم اولویت‌بندی در اجرای پروژه‌های شهری یادآور شد: باید در اجرای طرح‌ها کاهش خطرات و کاهش آلودگی هوا در نظر گرفته‌شده باشد، همچنین باید طرح‌های عمرانی در برابر زلزله مقاوم باشند.

انتقاد از رویه خودرو محوری در شهرها

کارشناس شهرسازی نیز در این جلسه یکی از نقاط ضعف شهر قم را تکمیل شبکه معابر ذکر کرد و گفت: با آنکه بخش قابل‌توجهی از این شبکه تکمیل‌شده ولی همچنان بخشی از آن باقی‌مانده است، احداث تقاطع‌ها باید آخرین راه‌حل برای کاهش مسائل ترافیکی باشد.

مصطفی سعادت طلب ادامه داد: تعطیلی مدارس در این روزها نشان از این بوده که باید توجه ویژه به مسائل آلودگی هوا در شهر قم داشته باشیم و با احداث تقاطع‌ها مردم را در استفاده از خودروی شخصی تشویق نکنیم و موضوع آلودگی هوا در اولویت طرح‌ها قرار گیرد.

وی با انتقاد از رویه خودرو محوری در شهرها اظهار داشت: باید در طراحی شهرها به فکر پیاده‌ها به‌جای سواره‌ها باشیم، چراکه در این شرایط شهر در حال از بین رفتن است.

پور میدانی رئیس جهاد کشاورزی استان نیز در بخش دیگری از این جلسه با بیان این سؤال که با احداث این تقاطع ترافیک این مسیر در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت، ابراز کرد: این تقاطع‌ها جوابگوی ترافیک‌ها نبوده و تنها منتقل‌کننده ترافیک هستند و ما باید شهر را مسطح کنیم تا برای افراد پیاده و دوچرخه‌سواران مناسب‌سازی شود.

احداث تقاطع غیرهمسطح خیابان امام خمینی(ره) و خیابان شهید کیوانفر براساس طرح تفصیلی

رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با اشاره به اولویت اجرای پروژه‌ها بر اساس طرح جامع حمل‌ونقل اظهار داشت: اجرای پروژه تقاطع خیابان امام خمینی(ره) و خیابان شهید کیوانفر در شورای شهر به تصویب رسید که بعد از مخالفت کمیته تطبیق و اصرار شورا به تصویب هیئت حل اختلاف استان رسیده است.

عبدالله جلالی با بیان اینکه اجرای این تقاطع بر اساس طرح تفصیلی است، اضافه کرد: امروز در شرایط اقتصادی کار کردن سخت است ولی مدیریت شهری در قم به دنبال کار کردن و حل مشکلات مردم هستند.

در نهایت در این جلسه نیز احداث تقاطع غیرهمسطح امام خمینی(ره) و کیوانفر به نتیجه نرسید و مقرر شد در جلسه آینده با حضور استاندار و شهردار و مدیران استان درباره آن به جمع‌بندی برسند.

انتهای پیام/456/ش

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۳۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فیلم/ شوخی گل آقا با امام خمینی با این ولخرجی‌ ورشکست نشوید؟
  • عملیات اصلاح هندسی و احداث دوربرگردان در بلوار ارم اجرایی شد
  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟