Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه الجمهوریه، نبیه بری رئیس پارلمان لبنان به کسانی که با وی دیدار کرده‌اند، گفته است در پیشرفته‌ترین دموکراسی‌ها، وزیران حزبی در کنار وزیران تکنوکرات و متخصص انتخاب می‌شوند، احزاب پایه و اساس نظام دموکراتیک و فعالیت سیاسی هستند.

بری افزود احزاب لبنانی شخصیت‌هایی دارند که دارای ویژگی‌های شفافیت و سلامت مالی هستند و در نتیجه می‌توان از وجود چنین شخصیت‌هایی که هم وابستگی حزبی دارند و هم پاکدست هستند، در دولت استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آنچه روزنامه الجمهوریه نوشته است، بری بر آمادگی خود برای ارائه هر حمایتی از حسان دیاب مامور تشکیل  دولت برای موفقیت وی تاکید کرد و افزود تاکنون تسهیلات و کمک‌های زیادی به وی ارائه‌ کرده‌ ایم و برای افزایش این کمک‌ها آمادگی داریم، زیرا نیاز به تشکیل دولتی در نزدیک‌ترین زمان ممکن داریم تا با بحران اقتصادی و مالی و پیامدهای آن مقابله کند.

رئیس پارلمان لبنان خاطر نشان کرد پیشتر نیز جنبش امل و حزب الله تمام تسهیلات ممکن را به سعد الحریری ارائه کرده و انعطاف پذیری کاملی را از خود نشان دادند تا وی مسئولیت تشکیل دولت جدید را برعهده بگیرد و حتی در این چارچوب به وی پیشنهاد دادم که در ترکیب دولتش، 24 وزیر شامل 18 تکنوکرات و فقط 6 شخص سیاسی حضور داشته باشند.

بر اساس این گزارش، نبیه بری افزود : تا آخرین لحظه تلاش کردیم تا وی را برای پذیرش ماموریت تشکیل دولت متقاعد کنیم و آخرین تلاش را خلیل(مشاور نبیه بری) انجام داد که به همراه یکی از اعضای حزب الله به بیت الوسط رفتند تا حریری را تشویق کنند کنار نکشد،همه کار کردیم، فقط مانده بود دستانش را ببوسیم، ولی وی بر مخالفت (با تصدی نخست وزیری) پافشاری کرد به ویژه پس از آنکه حزب  القوات اللبنانیه(به ریاست سمیر جعجع) وی را معرفی نکرد.

نبیه بری از تحرکات اعتراض آمیز طرفداران سعد الحریری در خیابان‌ها در اعتراض به عدم مامور شدن وی ابراز شگفتی کرد و گفت انگیزه‌های این افراد مشخص نیست، زیرا ما هر کاری را کردیم تا وی بار دیگر به ریاست دولت بازگردد. حتی وقتی اعلام شد که حزب القوات اللبنانیه وی را معرفی نخواهد کرد، من او را نصیحت کردم که ادامه دهد. زیرا محاسبات مامور شدن غیر از محاسبات تشکیل دولت است و چیز فراتر از آن از تو خواسته نمی‌شود.

رئیس پارلمان لبنان خاطر نشان کرد حسان دیاب باید تلاش کند همه را در دولت وارد کند، حتی کسانی که از معرفی وی در خلال رایزنی‌های پارلمانی خودداری کردند. وی گفت شنیده است که نخست وزیر مکلف با نمایندگان گروه‌هایی که وی را مامور تشکیل دولت نکردند، دیدار کرده است، که این مسئله خوبی است اگر صحت داشته باشد.

نبیه بری در پاسخ به این سئوال که آیا جنبش امل و حزب الله در دولت آینده در صورتی که المستقبل، حزب سوسیالیست ترقیخواه و حزب القوات اللبنانیه برای عدم مشارکت در آن اصرار کنند، مشارکت خواهند کرد؟ پاسخ بله ما مشارکت خواهیم کرد، مگر چه مشکلی دارد؟

رئیس پارلمان لبنان تصریح کرد نه ما و نه نخست وزیر مکلف درصدد منزوی کردن و کنار گذاشتن دیگران نیستیم، بلکه به آنها چنگ می‌زنیم،‌این مرحله مستلزم مشارکت همگان در رویارویی با چالش‌ها و دستیابی به راه حل‌های مطلوب است،‌ولی کسانی که با مشارکت مخالفت می‌کنند، با مسئولیت‌پذیری مخالفت می‌کنند.

روزنامه الجمهوریه نوشت : نبیه بری در ضیافت ناهار اخیر در عین التینه به سعدالحریری گفته بود : با آتش بازی نکن آقای نخست وزیر،شاید یک بار ببری اما این به این معنی نیست که  آتش، یک بازی است.

بری معتقد است که الحریری با مسئله نخست وزیری بر اساس قاعده «نگاهش به آن است، اما ناز می‌کند(یعنی از ته دلش ریاست دولت را می‌خواهد اما ناز می‌کند)، وی احتمال داد که رئیس حزب المستقبل در حال حاضر احساس پشیمانی می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مقام انصارالله خطاب به متجاوزان به یمن: با آتش بازی نکنید
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟