Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: ایجاد مسکن محرومین سبب تحرک و اشتغالزایی در مناطق روستایی استان شده است.

محمدصادق معتمدیان، عصر امروز سه شنبه 3 دی، در نشستی با اعضای مرکز نیکوکاری رسانه یاران استان اظهار کرد: محرومیت‌زدایی یکی از اهداف اصلی استان است که در این زمینه از یک سال گذشته اقدامات خوبی آغاز شده و در مناطق با محرومیت بیشتر خدمات عمرانی، اقتصادی و سایر در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد 10 هزار واحد مسکونی محرومان، افزود: احداث 10 هزار واحد مسکونی به معنای ورود 300 میلیارد تومان یارانه یعنی 550 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه است در حالی که مجموع تملک دارایی استان سال‌های گذشته به 100 میلیارد نمی‌رسید.

به گزارش ایسنا، استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از این تعداد، دو هزار واحد تکمیل شده و به زودی با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه در استان افتتاح می‌شود.

معتمدیان با بیان اینکه با این پروژه‌ها برخی شهرستان‌ها با کمبود نیروی کارگر ساده و ماهر مواجه‌ هستند، تصریح کرد: با به سرانجام رسیدن این پروژه شاهد مهاجرت معکوس از روستاها به شهرها خواهیم بود.

وی با اشاره به شناسایی و امکان سنجی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مناطق مختلف استان، افزود: متناسب با ظرفیت هر منطقه طرح‌ها عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: مجموع نهاد حمایتی کمیته امداد در کشور و استان در این زمینه عملکرد بسیار قابل قبولی داشته‌اند، بر موضوعات اشراف داشته و مسائل را دنبال می‌کنند.

وی با تاکید بر انجام کارهای زیربنایی برای به حداقل رساندن محرومیت‌های موجود در استان، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هر کدام یک منطقه را به عنوان معین محرومیت‌زدایی برعهده گرفته‌اند تا بتوانیم اشتغالزایی داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: اگر کارهای زیربنایی انجام نشود هر سال شاهد افزایش جامعه تحت پوشش نهادهای حمایتی خواهیم بود، اما زمانی موفق خواهیم بود که افراد تحت پوشش را کاهش دهیم.

وی با اشاره به معضل حاشیه نشینی در استان، افزود: خراسان جنوبی، یکی از استان‌های کم درآمد کشور است، در حالی که مردم این استان با وجود شرایط اقتصادی نامناسب از نظر مشارکت در امور خیرخواهانه سرآمد هستند.

وی با بیان اینکه ایجاد درآمد و توانمندسازی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی باید در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: طی سال جاری 50 درصد کل واردات دام کشور مربوط به خراسان جنوبی بوده است که نشان می‌دهد ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد که باید در راستای کمک به مردم از آن بهره برد.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: جامعه هدف ما مرزنشینان و روستاییان هستند که با ارائه وام‌های کم بهره به آنان کمک خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود