Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «وارش» می‌گوید که نظر و برداشت خانم‌ها درباره سریال «وارش» برایش مهم است.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آناـ سید مرتضی حسینی؛ این روزها مخاطبان تلویزیون و طرفداران سریال‌های خانوادگی شاهد پخش سریالی هستند که توانسته با داستان جذاب خود و شخصیت‌های پرتعداد در جذب مخاطب موفق عمل کند.

سریال «وارش» با نام قبلی «بهترین سال‌های زندگی ما» به کارگردانی احمد کاوری، محمودرضا تخشید و بازی بازیگرانی همچون بهنام تشکر، علیرضا کمالی،هدایت هاشمی، الهام طهموری، شهرام قائدی، ساناز سماواتی، رحیم نوروزی،افشین سنگ‌چاپ، نیلوفر شهیدی، رامین راستاد، نسرین بابایی، برزو ارجمند و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مجموعه تلویزیونی شبانه شبکه سه سیما است.

در ادامه گفتگو با بازیگران این سریال، پای صحبت ساناز  سماواتی نشسته‌ایم که در این مجموعه ایفاگر نقش «نیّـره» همسر تراب ( با بازی بهنام تشکر) است.

ساناز سماواتی از بازیگران شناخته‌شده سینما تئاتر و تلویزیون است. او در کنار فعالیت هنری، بازرس انجمن بازیگران سینما و تلویزیون نیز هست. وی از میانه‌های دهه ۷۰ پس از فعالیت در عرضه تئاتر، تقریباً به‌صورت هم‌زمان بازی در سینما و تلویزیون را آغاز کرد. با این‌حال مخاطبان، سماواتی را بیشتر با سریال‌های پربیننده‌ای همچون «مسافر» به کارگردانی سیروس مقدم، «زیر آسمان شهر» (سری سوم) به کارگردانی مهران غفوریان، «نود شب» و «نقطه‌چین» به کارگردانی مهران مدیری و «تولدی دیگر» ساخته داریوش فرهنگ می‌شناسند.

او نوروز امسال هم با سریال «شش قهرمان و نصفی» در تلویزیون حضور داشت و تابستان امسال هم در سریال «محرمانه» ایفای نقش کرد.

این بازیگر سینما،تئاتر و تلویزیون درباره چگونگی حضور در  سریال وارش گفت: سال ها پیش با آقای احمد کاوری کارگردان این سریال همکاری داشتم اما راستش خودم یادم نبود! روزی که برای تست گریم رفته بودم ایشان یادآوری کردند. به هر حال سریال وارش تجربه بسیار خوبی بود و خیلی خوشحالم که فرصت همکاری با ایشان فراهم شد.ضمن این که با اکثر دوستان دیگری که به عنوان بازیگر در کار حضور داشتند، سابقه همکاری داشته‌ام.

سماواتی عنوان کرد: «نیّره» گرچه از شخصیت‌های اصلی داستان سریال وارش  نیست، اما به خاطر ویژگی‌های شخصیتی خود و همسرش مورد توجه مخاطب قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود عمیق‌بودن این شخصیت برای من خیلی مهم بود. به اعتقاد من اگر یک بازنویسی در فیلمنامه صورت می‌گرفت و به لایه های درونی و زندگی او بیشتر پرداخته می‌شد جای کار بیشتری هم داشت.البته این نظر شخصی من است.با این حال با همین میزان حضور هم بازتاب بسیار خوبی بین مردم داشته و نقش کاملاً دیده شده است و توقع مردم هم از آن مشخص است؛ برای اینکه دائماً در خیابان از من سؤال می‌کنند که سرانجام نیّر چه می‌شود؟ نیّر به فلان موضوع چه واکنشی نشان می‌دهد؟ چطور اصلاً تراب را به عنوان همسر انتخاب کرده؟ این نشان می‌دهد که جایگاه نیّر در قصه وارش خوب تعریف شده است.

سماواتی بیان کرد: از سوی دیگر وارش یک سریال پرشخصیت است؛ بنابراین طبیعی است که محدودیت زمانی به  نویسنده و کارگردان اجازه نمی‌دهد که بخواهند به شخصیت ها پر و بال بدهند. نقشی که من ایفاگر آن بودم یک شخصیت کم دیالوگ بود و  برای همین با توجه به تجربیاتم در تئاتر، بیشتر روی  بازی در سکوت و حالت چهره تکیه کردم. شاید یکی از دلایلی که من این شخصیت را دوست داشتم همین  بازی در سکوت بود.

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون  با اشاره به استقبال مخاطبان از مجموعه تلویزیونی وارش گفت: این روزها مردم هر جا که مرا می‌بینند از این سریال می‌گویند و مثل همیشه به من لطف دارند. خیلی خوشحالم که این نقش برای بینندگان تأثیرگذاربود. فکر می‌کنم یکی از نقش‌های تأثیرگذاری است که در کنار سریال وارش در ذهن مردم خواهد ماند.

سماواتی در باره  غلیظ نبودن لهجه شمالی شخصیت‌های سریال نیز گفت: این تأکید خود کارگردان بود و به نظر من  درست هم بود. برخی دوستان مثل آقای رحیم نوروزی یا آقای  افشین سنگ چاپ اصالت شمالی دارند و  لهجه آنها  غلیظ‌تر است، اما به نظر می‌رسد لزومی نداشته که سایر بازیگران هم با لهجه صحبت کنند و فقط یک ته‌لهجه دارند. کارگردان صلاح دید که ما زیاد لهجه نگیریم، چون به هر حال مال آن منطقه نیستیم و شاید  کوچک‌ترین تغییر یا اشتباهی در بیان باعث سوءتفاهم شود و کلاً نقش را باور پذیر نکند. از سوی دیگر چون این سریال از شبکه سراسری پخش می‌شود، اگر می‌خواستیم لهجه را غلیظ بگیریم شاید درک برخی دیالوگ ها و مفاهیم برای مخاطب سخت می‌شد.

وی در پاسخ به این پرسش که کدام ویژگی داستان وارش برای او جذابیت دارد نیز گفت: واگویه‌های زنانه سریال وارش برای من جذاب است. الان هم به دوستان و خانم‌های اطرافم توصیه می‌کنم که سریال را ببینند و نظرشان را در فضای مجازی برای من بفرستند. برای من خیلی مهم است که ببینم زنان ما چه برداشتی از این سریال دارند.

این بازیگر سریال های تلویزیونی اظهار کرد: جنس سریال وارش یک سریال زنانه است و از طرف دیگر اتفاقات صرفاً روی محوریت شخصیت وارش نیست. هر کدام از شخصیت های زن برای خودشان قصه ها و رنج هایی دارند. قصه وارش متعلق به دیروز و امروز و فردا نیست؛ یک پیشینه و چرخه ای است که مدام تکرار می شود. به نظرمن این می تواند به مسئولان ما هم کمک کند. چرا زن‌های ما در تاریخ همیشه تنها هستند و پشتوانه ندارند؟ چرا شرایط آنها در هر سطح و هر طبقه ای ثبات ندارد؟

وی در توضیح این مطلب افزود: البته من اصلاً نمی‌خواهم بحث را جنسیتی کنم. بله؛ زنانی هم داریم که من به آنها می‌گویم شیرزن. واقعاً باعث افتخار هستند و در نهایت سختی، کار کرده‌اند و قهرمان زندگی فرزندان‌شان بوده‌اند. یعنی وقتی به زندگی بچه‌های آنها  نگاه می‌کنی، با افتخار این بچه‌ها را به ثمر رساندند یا زندگی را چندین پله بالا برده‌اند. نمی‌خواهم بگویم  لزوماً همه این گونه هستند. فقط می‌خواهم بگویم که می‌تواند یک الگویی باشد که مسئولین ما بیشتر به حمایت های رفاهی و روانی از بانوان فکر کنند.

سماواتی عنوان کرد: بنابراین دیدن سریال وارش را به خاطر احساس لطیف زنانه‌ای که دارد به دختران و زنان سرزمینم توصیه می‌کنم. وارش از قصه‌ها و رنج‌های مشترک زنان در یک گستره متنوع تاریخی و جغرافیایی می‌گوید.

بازیگر سریال وارش در ادامه بیان کرد: واقعاً به آقای کاوری و همه عوامل این سریال تبریک می گویم. یکی از قشنگ‌ترین سریال‌هایی است که در سال‌های اخیر پخش شده، به خاطر انتخاب لوکیشن، به خاطر فضاهای فوق‌العاده زیبا، نماهای چشم نواز، داستان جذاب و حرکت‌های فوق‌العاده دوربین.

وی درباره فعالیت‌های جاری خود هم گفت: سال گذشته یک تئاتر موزیکال کودک به نام «زمین مهربانی» را هم‌ روی صحنه داشتم؛ در این نمایش تقویت نگرش کودکان به محیط‌زیست، صرفه‌جویی در انرژی و مهربانی با حیوانات را که دغدغه‌های شخصی خود  من بود در قالب ۳۰ آیتم و به شکل غیرمستقیم به بچه‌ها آموزش می‌دهیم.این نمایش  بازخوردهای بسیار خوبی داشت و بین مخاطبان و خانواده‌ها به‌خوبی دیده شد و حتی  کمیسیون ملی یونسکو و  مؤسسه بین‌المللی صلح از این کار تقدیر کردند.

سماواتی افزود: این روزها هم در یک کاردیگر درحوزه تئاتر کودک به نام «ننه شهرزاد در سرزمین عجایب» به تهیه کنندگی و  کارگردانی آقای هومن حسین نژاد بازی دارم که البته چند روزی است به خاطر آلودگی هوا روی صحنه نمی رود. این اثر هم یک تئاتر موزیکال است و  روی صلح، دوستی، همدلی، مهربانی و اتحاد تمرکز دارد. خوشحالم که با افتخار بگویم یکی از نمایش هایی است که بچه‌ها در آن حضور پررنگ و مستقیم دارند و اصلاً کار برای بچه‌هاست.

 انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: احمد کاوری شبکه سه سیما ساناز سماواتی سریال های تلویزیونی سریال وارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهایی از مهران مدیری، پریناز ایزدیار و لغو ۵ کنسرت

سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری، تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران، «ایران‌ اکسپو» ۵ کنسرت تهران را لغو کرد، تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت، خبرهایی از مهران مدیری و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش‌ها برای ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری در سال جاری، گفت: کارگردان آن مشخص شده و در حال آماده‌سازی فیلمنامه است ولی چون قرارداد بسته نشده، فعلا نام ایشان را نمی‌آورم.

روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد

کارگردان فیلم «همسایه شما، زهره» که فیلمش را نسبت به آنچه در جشنواره فجر سی‌وهشتم نشان داد، تدوین مجدد کرده است، می‌گوید: این فیلم تاریخ مصرف ندارد و تشابه قابل توجه آن با جامعه امروز آن را زنده نگه داشته است.

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارائه کرد.

چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟

افسون امینی می‌گوید: به نظر من مخاطب شعر کودک عام است، اما مخاطب شعر نوجوان خاص. کتاب‌های شعر کودک از سوی والدین در هر سطح و طبقه‌ای برای سرگرمی و آموزش کودکان خریداری می‌شوند؛ اما شعر نوجوان باید توسط نوجوان علاقه‌مند به شعر خریداری شود. 

تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران

با توجه به ادامه محدودیت‌ سفر هندی‌ها به ایران، این کشور میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران نخواهد بود و یمن جایگزین آن شد.

ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود

دور جدید برگزاری کنسرت‌های پاپ در استان خوزستان، شب گذشته ۷ اردیبهشت با کنسرت مجید رضوی در سینما فردوسی اهواز از سر گرفته شد.

«ایران‌ اکسپو» ۵ کنسرت تهران را لغو کرد

به نظر می‌رسد تعداد ۵ کنسرت در تهران که قرار بود در سالن‌های اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه بین‌المللی برگزار شوند، به علت برگزاری رویداد «ایران اکسپو» در مجموعه نمایشگاه بین‌المللی لغو شدند، اگرچه شاید بهتر بود پیش از برگزاری این رویداد تهمیدات لازم سنجیده می‌شد!

مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟

روزهای گذشته، انجمن صنفی طراحان گرافیکِ ایران، از مردی با شماره عضویت «۴۴» در این انجمن تجلیل و به مناسبت هفته گرافیک ایران، نمایشگاهی از آثار او برپا کرد. کامرانِ کاتوزیان، هنرمند پیشکسوت، عضو شماره «۴۴» این انجمن است که به عقیده بسیاری تحول قابل توجهی را در صنعت تبلیغات به وجود آورده است.

تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت

آغاز ساخت یک شهرک جدید در جیرفت و در عرصه شهر باستانی معروف به «دقیانوس»، این محوطه تاریخی را در تهدید قرار داده است.

دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!

ونیز ایتالیا نخستین شهر در جهان شد که برای بازدید از کانال‌های تاریخی و جاذبه‌های دیگر در روزهای اوج از گردشگرانِ روزانه هزینه دریافت می‌کند. درحالی‌که برخی مسئولان ونیز انتظار دارند اعمال این سیاست از جمعیت گردشگران انبوه بکاهد، اما برخی دیگر، از جمله شهروندان ونیزی اعمال این قانون را زیر سوال برده و حتی نسبت به آن معترض شده‌اند.

کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟

حسن فتحی با سریال «ازازیل»، محمدحسین مهدویان با سریال «زخم کاری ۳»، کمال تبریزی با سریال «بی عاطفه» و رضا دادویی با سریال «پوکر» این روزها مشغول ساخت سریال‌ در شبکه نمایش خانگی هستند.

علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟

شهید شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از ۴۰ بار سانحه و بیش از ۳۰۰ مورد اصابت گلوله به هلی‌کوپترش، باز سرسختانه می‌جنگید.

پیشنهادهایی برای خواندن:

تهیه‌کننده متهم به تجاوز تبرئه شد

آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟

کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند

مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟

فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام

وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبرهایی از مهران مدیری، پریناز ایزدیار و لغو ۵ کنسرت
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • (ویدئو) آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است | ویدئو
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • افشاگریِ وحیدِ نون‌خ: در چابهار چندین بار بیهوش شدیم
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟