Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی بردسکن کمبود اعتبارات را علت عدم لوله کشی آب بهداشتی به روستاهای این شهرستان دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان در «فارس من» سوژه‌ای را با عنوان «عدم لوله کشی آب بهداشتی به روستاهای بردسکن چیست؟» به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشته‌اند.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی بردسکن در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: یکی از مشکلات حوزه آب شرب روستاها فرسودگی شبکه‌ها، تأسیسات و مخازن آب‌رسانی این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد صادقی کمبود اعتبارات را علت عدم لوله‌کشی آب بهداشتی به روستاهای بردسکن دانست و اضافه کرد: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آب‌رسانی روستایی نیازمند اعتباری معادل 300 میلیارد ریال بوده که نبود آن سبب پیشرفت کند اجرای طرح‌های لوله‌کشی در روستاهای این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر اعتبارات بسیار خوب و قابل توجهی در حوزه تأمین آب شرب روستاها تخصیص یافته، اما به منظور افزایش شاخص برخورداری روستاییان بردسکن از نعمت آب شرب سالم و پایدار، تخصیص اعتبار ویژه به این حوزه اجتناب‌ناپذیر است.

 وی گفت: هم‌اکنون چند پروژه نیمه‌تمام آب‌رسانی وجود دارد که برای تکمیل و بهره‌برداری از آنها منتظر تخصیص اعتبار هستیم.

 مدیر امور آب و فاضلاب روستایی بردسکن یادآور شد: در صورت تخصیص اعتبار در دهه فجر سال جاری پروژه آب‌رسانی در روستای سلطان‌آباد مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

 انتهای پیام/ 70050

منبع: فارس

کلیدواژه: آب اعتبارات روستاها صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادی‌زاده گفت: پروژه‌های مصوب جهاد کشاورزی در سال 1402با اعتبار 19 میلیارد و 150 میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای اجرا می شودمدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: تملک دارایی سرمایه‌ای در واقع ساخت فضاهای جدیدی است که در آینده تبدیل به سرمایه‌های ملی می‌شوند و منابع تازه‌ای برای دولت‌ها فراهم می‌آورند.

هادی‌زاده افزود: پروژه‌های پیشنهادی جهاد کشاورزی در کمیته برنامه ریزی این شهرستان، شامل احداث سردهنه زراعی، ایستگاه پمپاژ، شن ریزی جاده دسترسی بین مزارع، لایروبی آببندان و کانالهای لاینینگ انتقال آب است.

وی گفت: تاکنون 108 میلیارد و 275 میلیون ریال از این اعتبارات تخصیص یافت و تعدادی از پروژه‌ها به ‌بهره برداری رسید و تعدادی نیز در مرحله انعقاد قراداد و انتخاب پیمانکار برای اجرا است.

دیگر خبرها

  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟