Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@20:36:13 GMT

آخرین میخ بر تابوت کتابخوانی

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۸۵۵۹

آخرین میخ بر تابوت کتابخوانی

درست یک ماه بعد از افزایش نرخ بنزین، در حالی که رئیس‌جمهور از ممنوعیت افزایش قیمت‌ها و هزینه‌های خدماتی سخن می‌گفت، نرخ‌نامه پست بالا رفت و هزینه ارسال کتاب هم به شدت افزایش یافت تا حال کتاب و نشر در کشور از قبل بدتر شود. ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، پس از افزایش قیمت بنزین این بار نوبت خدمات و کالاهای دیگر بود که بوی گرانی به خود بگیرند؛ در حالی که هم رئیس‌جمهور و هم سخنگوی دولت «تدبیر و امید» اعلام کرده بودند که هیچ مجوزی برای افزایش قیمت صادر نمی‌شود و دستگاه‌ها «حتی درخواست گرانی ندهند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط یک ماه از افزایش بهای بنزین گذشته بود که که شرکت پست، تعرفه‌های ارسال مراسلات و «نرخ‌نامه» خود را افزایش داد و در پی این افزایش، بسیاری از مصرف‌کنندگان آن لب به گلایه گشودند. برخلاف آنچه مسئولان اعلام کرده بودند، اما قیمت‌ها یکی پس از دیگری افزایش می‌یابد و خدمات پست هم از این قاعده پیروی می‌کند.

کتاب که از یک سال قبل با نرخی ارزان‌تر و با سامانه‌ای موسوم بهپست کتاببه دست خریداران می‌رسید، حالا در همین سامانه هم مشمول گرانی شده است. سال گذشته بود که این سامانه، رونمایی شد و آغاز به کار کرد، بر این اساس ناشران، کتابفروشان و فعالان حوزه نشر بعد از ورود به این سامانه از طریق سایت خانه کتاب باید مدارک لازم را ارسال و قرارداد بین خانه کتاب و استفاده کننده را امضا می‌کردند؛ اما هزینه‌های این سامانه نیز با توجه به روند افزایشی شرکت پست، بالا رفت و داد پخش‌کنندگان کتاب را در آورد.

* آغاز دور جدید افزایش قیمت‌های پست کتاب

این تفاهم‌نامه و نرخ‌های متفاوت آن تلاش داشت حال حوزه نشر و کتابخوانی را بهتر کند،‌ اما از 23 آذرماه امسال که تعرفه پست کتاب با افزایش حدود 15 درصدی روبرو شد، حال ناخوش فروشندگان، پخشی‌ها و خریداران را رقم زد.

در تفاهمنامه‌ای که به سامانه پست کتاب منتهی شد، بین 15 تا 30 درصد پایین‌تر از نرخ مصوب هزینه‌های ارسال مراسلات تخفیف در نظر گرفته شده بود که از 2 تا 40 کیلوگرم را شامل می‌شد. اما این نرخ‌ها که افزایش 15 درصدی را حالا تجربه می‌‌کند در شرایط کنونی نشر، نگرانی‌های تازه‌ای را موجب شده است.

یکی از مسئولان شرکت پست کتاب در این راستا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: مبنا، نرخ‌نامه شرکت پست است که با قرارداد با خانه کتاب آن را پوشش می‌دهد و ما در شرکت هم پوشش‌دهنده خدمات هستیم. البته درصدی هم بنا به وزن مرسولات و ترافیک تخفیف ارائه می‌شود. در این طرح مرسولات از 500 گرم به بالا شامل تخفیف خواهند شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تأیید می‌کنید نرخ‌ها از 23 آذر تغییر کرده و افزایشی بوده عنوان کرد: بله؛ نرخ محاسبه در این سامانه نرخ نامه پستی است. این جای اطمینان را برای مخاطبان افزایش می‌دهد که ما دخل و تصرفی در قیمت‌ها نداریم و ملاک همین نرخ‌نامه است.

البته این فرد اعلام کرد: تعرفه‌ها باید هرساله 15 تا 20 درصد افزایش پیدا می‌کرد، اما به دلیل رفاه حال ناشران و کتابفروشان و عموم مردم 4 سالی بود که شاهد تغییر در نرخ‌ها نبودیم، اما امسال این روند افزایشی انجام شد.

* افزایش بیش از20 درصد است

به رغم اعلام افزایش حدود 15 تا 20 درصدی نرخ ارسال کتاب در سامانه «پست کتاب»، زهیر قدسی مدیر پخش کتاب آفتاب که مرتبط با پست کتاب است، می‌گوید: این افزایش‌ها بر کار ما اثرگذار بوده و طبیعتا به نظر می‌رسد بیش از 15 تا 20 درصد افزایش داشته، چرا که اگر تا پیش از این یک کتاب را با 6 هزار تومان هزینه ارسال می‌کردیم، به تازگی این رقم به 9 هزار تومان رسیده است. در واقع سه هزار تومان افزایش قیمت را می‌بینیم که این رقم، خیلی بیشتر از 20 درصد است.

وی با تاکید بر اینکه از طریق فضای مجازی سفارش کتاب دریافت می‌کنیم، ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌ها این بخش هم متضرر می‌شود، زیرا تمام کار ما از طریق پست سفارشی ارسال کتاب انجام می‌شود و سفارشی بودن، هزینه‌های بالاتری برای مرسولات دارد.

* هزینه ارسال 15 جلد کتاب به قم 60 هزار تومان!

نخبه زارع، مدیر شرکت پخش و انتشارات دانشگاهیان ضمن اشاره به افزایش قیمت‌ها می‌گوید: 15 جلد کتاب از طریق پس به قم ارسال کردیم و هزینه آن 60 هزار تومان شد؛ در حالی که تا پیش از این 10 تا 12 هزار تومان محاسبه می‌شد! این نشان می‌دهد افزایش قیمت خیلی زیاد است.

* نگرانیم؛ مسئولان فکری کنند

در ادامه خبرنگار فارس با «مجید اقبال» مدیر انتشارات امین‌نگار و پخش کتابی به همین نام گفت‌وگو کرد. این ناشر با ابراز نگرانی از این افزایش، نرخ‌های پست کتاب را دغدغه‌مندی امروز دانست و گفت: ما تا پیش از این، ارسال کتاب در شهر تهران را رایگان انجام می‌دادیم؛ چون راننده استخدام کرده بودیم و خدمات می‌دادیم، اما پس از مدتی با افزایش هزینه‌ها ناچار شدیم با پیک قرارداد ببندیم.

اقبال هم افزایش نرخ‌ها را از 23 آذر ماه سال جاری تائید کرد و ابراز داشت: باید مسئولان فکری کنند تا نرخ‌ها به حالت قبل برگردد.

مرادی از شرکت پخش کتابستان نیز با اشاره به افزایش نرخ‌های پست می‌گوید: این افزایش قیمت‌ها بر کار ما هم تاثیرگذار بوده است. جالب اینکه بسیاری از مشتری‌ها از این افزایش قیمت‌ها مطلع نیستند. بنابراین وقتی سفارش می‌دهند و ما هزینه را اعلام می‌کنیم، متعجب می‌شوند.

وی افزود: هزینه پست معمولی یک جلد کتاب از قم به تهران 10 هزار تومان است، اما هزینه همین یک جلد به تهران و استان‌های همجوار به شکل پیشتاز 13 هزار تومان است. حالا شما محاسبه کنید تعداد مجلدات بیشتر از یک کتاب را. در صورت افزایش تعداد جلدهای یک کتاب وزن هم افزایش داشته و هزینه‌ها بیشتر خواهد شد.

* ناچار به اعمال قیمت‌های جدید هستیم؛ این مصوبه شرکت پست است

«نیکنام حسینی‌پور» مدیرعامل خانه کتاب هم در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس به نامه ارسال شده از شرکت پست طی هفته گذشته در راستای افزایش تعرفه اشاره و اعلام کرد: این نامه هفته گذشته به خانه کتاب آمد و ما در حال رایزنی هستیم. مکاتبات آغاز شده و تلاش داریم دغدغه ناشران و کتابفروشان را کاهش دهیم.

وی ابراز داشت: قرارداد 500 ناشر منعقد شده و امورشان در حال انجام است و به سامانه پیوسته‌اند. فکر می‌کنم از یک تا 25 کیلو با تخفیف متفاوت خدمات ارائه می‌شود،‌ اما طی هفته گذشته در راستای تغییرات تعرفه‌ها نامه‌ای واصل شد، ولی افزایش محدود بود. در حال رایزنی هستیم تا این افزایش‌ها در حوزه فرهنگ و هنر اجرایی نشود؛ اگرچه این مسأله مصوبه هیأت مدیره شرکت پست است و احتمالاً ناچار به اعمال باشیم. نامه‌ای آماده شده که به زودی به شرکت پست ارسال خواهد شد.

* تصویر نامه موسسه خانه کتاب به شرکت پست در پی افزایش نرخ‌ها

 

متن کامل این نامه را در ادامه بخوانید؛

جناب آقای دکتر حسین غضنفری

معاونت محترم فنی و بازرگانی شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران

باسلام
احتراماً؛ همانگونه که استحضار دارید در سال گذشته بر پایه تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت پست، نرخ‌نامه‌ای برای ارسال و مراسلات کتاب تعیین شد که طبق قرارداد شماره 7913/400 مورخ 30/8/1397، فی مابین خانه کتاب با شرکت پست، عملیاتی شد.

فرآیند راه اندازی و معرفی «سامانه پست کتاب» و متقاعد کردن ذینفعان و هماهنگی با دفاتر پستی تا پایان سال گذشته به طول انجامید و از ابتدای سال 1398 به تدریج بر تعداد متقاضیان و استفاده‌کنندگان از سامانه افزوده شد و اکنون به تراکنش قابل قبولی رسیده و مورد استقبال قرار گرفته است. البته این در حالی است که علیرغم یک نوبت واریز پول، هنوز امکان دریافت صورت حساب از سامانه گیت وی شرکت پست فراهم نشده و متاسفانه پیگیری‌ها و درخواست‌های مکرر ما تاکنون به نتیجه نرسیده است.

با وجودی که در حال حاضر 450 فروشگاه کتاب در این سامانه فعال شده‌اند و بیش از 50 هزار مرسوله تاکنون ارسال شده است که در مقیاس بازار نشر و کتاب، عدد قابل قبولی است، اما در کمال تعجب و تأسف در تاریخ 24 آذر 1398، نامه‌ای به امضای جناب آقای افروز، مدیرکل محترم بازاریابی و توسعه کسب و کار شرکت پست واصل شد که افزایش نرخنامه «پست کتاب» از تاریخ 23 آذر 1398 را «بدون اطلاع قبلی» به اطلاع ما رساند. از آنجا که این اقدام بدون اطلاع قبلی صورت گرفت، اعتراض استفاده‌کنندگان از «سامانه پست کتاب» و واکنش رسانه‌ها را در پی داشت.

از آنجا که اساساً طرح «پست کتاب» در راستای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت پست راه‌اندازی شد و برخاسته از این نگاه مدیران دو نهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت پست بود که در حوزه فرهنگ مکتوب هرچه هزینه شود، در حقیقت سرمایه¬گذاری برای نسل‌های آینده محسوب می‌شود، با توجه به اینکه حوزه نشر اساساً اقتصادی نیست و فعالان و دست اندرکاران حوزه کتاب، از نویسندگان و اهل قلم تا ناشران و کتابفروشان و توزیع کنندگان در شرایط بسیار دشواری به سر می‌برند، لذا از جنابعالی تقاضا می‌شود در صورت امکان از افزایش نرخ خدمات پستی در سامانه «پست کتاب» خودداری گردد.

این گزارش در پایان اضافه می‌کند: افزایش قیمت‌های پست موجب شده بسیاری از توزیع‌کنندگان کتاب به پیک‌های موتوری روی آورند. این در حالی است که با افزایش قیمت بنزین، نرخ این پیک‌ها نیز به واسطه مصرف بنزین روند روبه رشدی داشته است.

منبع:فارس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر

خسرو زرافشانی رییس شورای شهر کرمانشاه در نشست خبری امروز در خصوص عدم تصویب به موقع لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه گفت : لایحه بودجه دی‌ماه سال گذشته به موقع تحویل شورا شد، اما به جای یک لایحه کامل، یک لایحه ناقص تحویل ما شد.

رییس شورای شهر کرمانشاه افزود: متاسفانه با رفتن آقای یارتبار (معاون مالی شهرداری کرمانشاه) نیروی جدیدی که جای ایشان آمده اشراف زیادی در این زمینه ندارد و همین امر موجب شد لایحه‌ای با اشکالات فراوان به شورای شهر ارسال شود.

وی تصریح کرد: با توجه به ملاحظاتی که در بحث شهر و شهرداری وجود دارد، به ناچار با کلیات بودجه موافقت شد، هرچند که معقتدیم تصویب آن خلاف اصول مالی و قوانین وزارت کشور است، اما به هرحال برای صلاح شهر این کار صورت گرفت.

زرافشانی گفت: با توجه به اینکه جزییات بودجه پراشکال بود، به ناچار دو دوازدهم بودجه را هم مصوب کردیم که کار شهر و شهرداری لنگ نماند.

وی در خصوص مشکلات بودجه گفت: رقم بودجه باید متناسب با تحقق درآمد‌های سال گذشته و با توجه به ضریب درآمد‌های پایدار تعیین شود و باتوجه به تحقق ۵۰ درصدی بودجه سال گذشته شهرداری، رقم بودجه امسال باید به جای ۶۳۰۰ میلیارد تومان نهایتا با ۴۰۰۰ میلیارد تومان بسته می‌شد.

زرافشانی گفت: ما حتی نباید کلیات بودجه را که پر از اشکال بود مصوب می‌کردیم، اما به هرحال برای منافع شهر و شهرداری با کلیات بودجه موافقت کردیم، ولی در خصوص جزییات، کار را به کمیسیون مربوطه سپردیم.

وی در خصوص دوفوریتی بودن لایحه بودجه و منع قانونی آن برای واگذاری به کمیسیون، گفت: اولا موضوع بودجه موضوعی نیست که فوریت داشته باشد. مگر می‌شود بودجه یک سال شهر و شهرداری که پراشکال هم هست را به عنوان فوریت مطرح کرده و بدون بررسی کمیسیون تصویب کرد.

زرافشانی گفت: بودجه باید کامل بررسی شود و کارفوری نیست و کار باید کارشناسی شده پیش برود و نیاز است که حتما در کمیسیون بصورت دقیق بررسی شود.

رییس شورای شهر کرمانشاه در خصوص تاخیر چند ماهه در بررسی این لایحه در کمیسیون گفت: من لایحه بودجه را به کمیسیون داده ام و پس از آن شهردار کرمانشاه باید پیگیر برگزاری جلسات باشد و به همراه مدیران دیگر شهرداری در جلسات حضور داشته باشد، اما شهردار پیگیر بودجه نبوده و تقاضایی برای تشکیل جلسات نداشته که زودتر لایحه بررسی شود.

وی افزود: نهایتا در حال حاضر کلیات بودجه به تصویب رسیده و ایراداتی در خصوص جزییات بودجه گرفته شده که به شهردار اعلام کرده ایم و باید این اشکالات مرتفع شود تا آن را تصویب کنیم.

زرافشانی در خصوص برخی اشکالات در لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه گفت: دراین لایحه رقم مزایای کارمندان رسمی شهرداری از ۹۲ میلیارد تومان در بودجه سال گذشته به ۱۹۷ میلیارد تومان در لایحه بودجه امسال افزایش داده شده است و این افزایش ۱۱۴ درصدی برای کارمندان شهرداری در حالیست که مزایای کارگران شهرداری تنها رشد سه درصدی داشته و از ۸۱ میلیارد تومان به ۸۴ میلیارد تومان افزایش داده شده است.

وی افزود: اضافه کار‌ها هم در لایحه بودجه از ۱۸۶ میلیارد تومان به ۳۱۶ میلیارد تومان افزایش داده شده که رشد ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

زرافشانی گفت: هزینه اطلاع‌رسانی هم از ۵۰۰ میلیون به دو میلیارد تومان، هزینه چاپ آگهی اداری و عکس و نقشه از ۱.۲ میلیارد به سه میلیارد تومان، هزینه عکاسی و فیلم برداری از ۵۰۰ میلیون به ۲.۵ میلیارد تومان و هزینه تبلیغات تلویزیونی و مستند از ۱.۲ میلیارد تومان به شش میلیارد تومان رسیده و هزینه آگهی تبلیغات که سال گذشته در بودجه نداشته‌ایم امسال سه میلیارد تومان برای آن در لایحه بودجه تعیین شده است.

رییس شورای شهر کرمانشاه گفت: این افزایش‌ها در حالیست که سال گذشته ۵۰ درصد بودجه محقق شده و امسال هم رقم بودجه بیش از واقعیت موجود تعیین شده و این هزینه‌های تبلیغاتی و ... هم که اینطور افزایش داده شده است.

زرافشانی گفت: این افزایش هزینه‌ها در بخش‌های مذکور در حالیست که در بخش‌های مورد نیاز شهر از جمله ساماندهی متکدیان سطح شهر رقم بودجه کاهش داده شده است.

وی افزود: کمک‌های رفاهی پرسنل که سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان لحاظ شده و یک ریال آن برای پرسنل خرج نشده، امسال به ۱۰ میلیارد تومان کاهش داده شده است.

زرافشانی گفت: این کاهش در موارد ضروری در حالیست که هزینه «تشریفات» از ۵.۵ میلیارد به یازده میلیارد تومان، هزینه «مواد غذایی» از ۱۹ میلیارد به ۴۲ میلیارد تومان، هزینه «سمینار‌ها و جلسات» از ۱.۵ میلیارد به ۴.۵ میلیارد تومان و «سایر هزینه‌های متفرقه» هم از ۱۲ میلیارد به ۲۷ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هزینه «تشویقی موردی» که حتی بنده نمی‌دانم چیست و قبلا هم در بودجه نداشته‌ایم، امسال در لایحه بودجه ۱۵ میلیارد تومان تعیین شده است.

زرافشانی با انتقاد از این تقسیم بندی بودجه‌ای گفت: قطعا این موارد از نظر ما اشکال است و به جای اینکه بودجه صرف امور ضروری شهر شود، نباید صرف غذا و تبلیغات و تشریفات شود. بله این موارد هم باید باشد، اما نه با این میزان رشد. ۴۲ میلیارد تومان برای مواد غذایی، ۱۵ میلیارد تومان برای تشویقی موردی و ۲۷ میلیارد تومان برای هزینه‌های متفرقه پذیرفتنی نیست، آن هم در شرایطی که وضع نظافت شهر و آسفالت کوچه‌ها اصلا مطلوب نیست و مردم گلایه‌مندند.

رییس شورای شهر کرمانشاه با تاکید بر لزوم اعمال تغییرات در لایحه بودجه شهرداری، گفت: هر زمان که شهردار کرمانشاه لایحه جدید را بفرستد، بلافاصله جلسه تشکیل شده و نسبت به بررسی و تصویب آن اقدام می‌کنیم. اگر شهردار سریع عمل کند مصمم هستیم لایحه بودجه را تا ۱۵ اردیبهشت ماه امسال مصوب کنیم.

وی در خصوص لایحه دیگر شهرداری یعنی اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ هم گفت: کلیات اصلاحیه بودجه هم با هفت رای مخالف در شورا رد شد، چرا که این لایحه هم پر از اشکال و ابهام بود.

وی افزود: بودجه سال گذشته ۵۰ درصد محقق شده و به جای اینکه در اصلاحیه بودجه هزینه‌ها کاهش یابد، در بخش‌هایی غیرضروری افزایش یافته و این یعنی شهرداری بیش از درآمدی که داشته در بخشی از موارد هزینه کرده است.

وی افزود: در اصلاحیه بودجه سال گشته هزینه تشریفات که ۵.۵ میلیارد تومان بوده و به جای اینکه با توجه به تحقق ۵۰ درصدی بودجه کاهش داده شود، به ۷.۱ میلیارد تومان افزایش داده شده است.

زرافشانی گفت: هزینه هدایا و پرداخت تشویقی از ۳.۵ میلیارد به ۱۰ میلیارد تومان، کرایه ماشین آلات از ۳۲ میلیارد به ۴۰ میلیارد و هزینه مواد غذایی از ۱۹ میلیارد به ۲۹ میلیارد افزایش یافته است.

رییس شورای شهر کرمانشاه خاطرنشان کرد: این افزایش‌ها درحالیست که در موارد ضروری مانند مطالعه و طراحی رینگ شهری که دو میلیارد تومان بودجه داشته، ریالی هزینه نشده است و هزینه کمک‌های رفاهی برای پرسنل شهرداری هم که ۳۰ میلیارد تومان بوده، بازهم ریالی هزینه نشده است.

زرافشانی گفت: هزینه روشنایی معابر هم که ۱۶.۵ میلیارد تومان بوده به ۳۴ میلیارد تومان افزایش داده شده و این نور و روشنایی‌ها کجا هست که ما نمی‌بینیم و اینقدر هزینه برای آن شده است. همین الان بلوار سرابیان در خاموشی است، این پول‌ها کجا هزینه شده است.

رییس شورای شهر کرمانشاه ادامه داد: در خصوص آسفالت هم ۱۴۰ میلیارد تومان بودجه داشته‌ایم که در اصلاحیه رقم آن به نصف کاهش یافته و به ۷۵ میلیارد تومان رسیده است، اما هزینه بازدید‌های شهردار که به عنوان هزینه‌های پیش بینی نشده لحاظ شده از ۴۰ میلیارد به ۶۴ میلیارد تومان افزایش داده شده است.

زرافشانی گفت: این لایحه پر از اشکال است و باید این موارد رفع شود و شهردار باید جواب قانع کننده برای این تغییرات داشته باشد. اگر جواب‌ها قانع کننده باشد، برای چه نباید مصوب کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • (عکس) کشف ۱۱۱۸ عتیقه و چند مومیایی در یک خانه