Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام فاضلی زاد صبح امروز در آئین پایانی همایش علمی-پژوهشی امام رضا (ع) و دفاع مقدس اظهار داشت: خصوصیات عام فرهنگ در سه محور اکتسابی بودن، جمعی و گروهی بودن و منسجم بودن قابل بررسی است که کارکرد فرهنگ در همین راستا و در دو سطح فردی و اجتماعی یا عام و خاص، قابل مداقه است.

وی با بیان اینکه در این همایش‌ها مخاطبان خاص موضوع را جست‌وجو می‌کنند، افزود: با این حال هدف اصلی در این همایش‌ها سطح عام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی در این همایش مورد بررسی است، گفت: پژوهش‌ها و جست‌وجوهای علمی باید بتواند مؤلفه‌های این فرهنگ رضوی را به سطح عام جامعه معرفی، نهادینه و فرهنگ سازی کند و مفهوم اصلی باید به سطح عام تسری یابد.

این مسئول عنوان کرد: پژوهش در فرهنگ رضوی و دفاع مقدس دو موضوعی است که از نظر معنایی قرابت درونی دارد و در این همایش درصدد مطابقت این قرابت بودیم.

فاضلی گفت: باید دید در جنگی که تنها کشور عراق طرف ما نبود بلکه پس از جنگ از ۳۶ کشور اسیر گرفتیم و عراق از کشورهای ابرقدرت تجهیزات می‌گرفت اما ایران با کمبود امکاناتی نظیر سیم خاردار و گلوله‌های سبک مواجه بود چه مولفه‌هایی داشتیم که ما را به نقطه اتکا پیروزی رساند.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی ایستادگی متأثر از فرهنگ رضوی و علوی متأثر از اندیشه ائمه اطهار (ع) و نهضت حسینی جوانان آن عصر را به جایی رساند که حتی یک وجب از خاک کشور را از دست ندادند حتی بخش‌هایی از استان کردستان و کرمانشاه که در قرار داد سال ۱۹۷۵ شاه وقت ایران از دست داد دوباره باز پس گرفته شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه امیدواریم خروجی این همایش‌ها منجر به احیای فرهنگ مذکور شود، افزود: باید مؤلفه‌های ایمان، محبت، صداقت، مهربانی، گذشت و مردم داری را مدنظر قرار دهیم در غیر این صورت حجم تحریکات محیطی و هجمه‌ها ممکن است ما را به سمت دور شدن از این مبانی پیش ببرد.

کد خبر 4807085

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهنگ رضوی جنگ تحمیلی دفاع مقدس کرمانشاه بوشهر ایلام تعطیلی مدارس آلودگی هوا شهرکرد خطبه های نماز جمعه گرگان قزوین شب یلدا بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی شیراز بارش باران بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

کد خبر 6094103 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود