Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@07:21:31 GMT

مجوز سه مرکز تحقیقات دانشگاهی لغو شد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۹۵۹۵

مجوز سه مرکز تحقیقات دانشگاهی لغو شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، عبدالله محمدی مدیر کل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی از لغو مجوز سه مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: تحقیقات هدفمند و مبتنی بر نیاز جامعه امری ضروری است که بدون آن هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد. برای انجام چنین پژوهش­ هایی زیرساخت هایی از جمله داشتن اعضاءهیأت علمی، کارکنان متخصص، کارشناسان توانمند و زیر ساخت های مناسب اعم از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و با فناوری بالا و مراکز تحقیقاتی لازم است و این ظرفیت در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: به منظور تمرکز در فعالیت های پژوهشی، در اواخر تیرماه شیوه نامه واحدهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی توسط ریاست دانشگاه ابلاغ شد. از آنجا که هر سازمان تحقیقاتی باید بهبود پیوسته در عملکرد خود را مد نظر قرار دهد، لازم بود، سیستم ارزیابی عملکرد مناسبی جهت ردیابی موقعیت دقیق و اخذ بازخورد وجود داشته باشد.

محمدی تاکید کرد: ارزیابی عملکرد، در کنار امکان بهبود مستمر و ایجاد نظام رتبه­ بندی، یکی از ابزارهای انگیزشی مفیدی است که باعث تحول، پویایی و هدفمندی تمام فعالیت­ های موسسات پژوهشی خواهد شد.

مدیر کل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: رئیس دانشگاه آزاد، حدود سه ماه بعد از ابلاغ شیوه نامه واحدهای پژوهشی، شیوه نامه ارزیابی و رتبه بندی مراکز خدمات و شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد را در تاریخ 21 مهرماه سال جاری ابلاغ کرد.

وی یادآور شد: اداره کل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی پس از ابلاغ بخشنامه های مربوط، قوی تر از گذشته وارد عمل شده و در حال ارزیابی واحدهای پژوهشی است که تاکنون نتیجه آن در کنار شناخت پتانسیل ها، حذف مراکز تحقیقاتی قرار گرفته و عزمی در واحد مربوطه برای احیا و تقویت آن دیده نمی شود. بنابراین مجوز سه مرکز تحقیقاتی، به دلیل نداشتن عملکرد مناسب فعالیت پژوهشی، تولیدات علمی و عدم جذب پژوهانه و طرح های پژوهشی برون دانشگاهی لغو گردید.

مدیر کل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با وجود اینکه دانشگاه آزاد اسلامی محدودیتی از نظر تاسیس مراکز تحقیقاتی ندارد اما سیاست اصولی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی توسعه متوازن و افزایش کیفیت واحدهای پژوهشی است.

انتهای پیام/

188 / 188 مدیر کل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی عبدالله محمدی مرکز تحقیقاتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی عبدالله محمدی مرکز تحقیقاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز

 فرهودی در جلسه‌ اطلاع رسانی برگزاری کنگره‌ سالمندی سالم گفت: این کنگره با هدف رسیدن به سالمندی سالم توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری و بین المللی برگزار می‌شود.

 وی افزود: این کنگره در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای می‌باشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه جمعیت سالمند کشور طی پنجاه سال گذشته در سنین ۶۰ سال به بالا ۶.۳ و ۶۵ سال به بالا ۶.۴ برابر شده است گفت: جمعیت کل کشور ۴.۲ برابر است که نشان می‌دهد جمعیت سالمند به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

فرهودی ادامه داد: اکنون ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند که سرعت چند برابر آن در کشور نگران کننده است و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ ما سه برابر جمعیت فعلی سالمند داشته باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سالمندی تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در پی دارد خاطرنشان کرد: مدیریت تبعات سالمندی نیازمند عزم عمومی و حاکمیتی است که به نوعی مسئولیت اجتماعی همگانی هم محسوب می‌شود. 

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشکده علوم پزشکی تبریز اذعان کرد: این پژوهشکده سال ۱۳۹۵ با حساسیت به موضوع سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی با سه مرکز تحقیقاتی آغاز به کار کرد که اخیرا یک مرکز تحقیقاتی دیگر به این پژوهشکده اضافه شده است.

وی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، روان پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را از چهار مرکز زیر مجموعه این پژوهشکده برشمرد و بیان کرد: با برگزاری این کنگره سعی می‌کنیم نگاه جامعی به مقوله‌ سالمندی داشته باشیم و با درگیر کردن گروه‌های هدف در این زمینه حل مشکلات سالمندی را به ثمر برسانیم.

وی افزود: با تشکیل میزگرد‌هایی در ارتباط با سالمندی، هدف اصلی ما حساس سازی مسئله سالمندی در جامعه است که به این مقوله صرفا با نگاه مشکل و چالش نگاه نکرده بلکه به عنوان فرصتی برای سالم سپری کردن سالمندی صورت گیرد.

وی ارسال خلاصه مقالات را ۴۳۰ مورد، پروپوزال ۶۸، ایده ۴۹ و تجارب موفق را ۱۷ مورد اعلام کرد که بیشترین ارسال آثار از آذربایجان شرقی بوده اما از شهر‌ها و حتی کشور‌های دیگر هم به این کنگره آثار ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی