Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه وضع درمان استان اصلا خوب نیست، تصریح کرد: در جریان شیوع آنفلوآنزا در کشور سه مورد مرگ بر اثر ویروس آنفلوآنزا در هرمزگان تایید شد.

دکتر حسین فرشیدی صبح امروز (چهارم دی ماه ۹۸) در نشستی خبری اظهار کرد: وضع درمان استان اصلا خوب نیست، ادغام خدمات آموزشی درمانی در بخش سلامت، بیمارستانی و بهداشت صورت گرفته و کارهایی که انجام می شود، جوابگوی نیاز استان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هنوز به چیزی که به دنبالش بودیم نرسیدیم، تصریح کرد: شکاف عظیمی بین وضعیت استان و کشور داریم، هرمزگان استانی است که ما محروم نگه داشته ایم و از پتانسیل های قوی که دارد استفاده نکردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه در ماه گذشته در پرداخت حقوق کارکنان مشکل داشتیم، اضافه کرد: از بیمارستان میناب بازدیدی داشتم که بسیار شلوغ بود، تصمیم کمک از از نیروهای کمک پرستار گرفتیم اما امروز نمی توانم این کار را انجام دهم و در پرداخت حقوق آن ها خواهم ماند.

وی با تأکید بر اینکه سه ماه آخر سال ۹۸ برای ما بسیار سخت خواهد بود، اظهار کرد: امیدوارم در سال جدید وضعیت ما بهتر شود، نفت، صنایع و معادن موهبتی برای کشور است که امیدوارم با راهکارهایی بتوانیم استفاده لازم را از این منابع داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: درخصوص آنفلوآنزا حمله شدیدی در دو ماه گذشته داشتیم، پیک آنفلوآنزا و بیماری های ریوی را هر سال در آبان و بهمن ماه داریم اما امسال بیشتر بود.

فرشیدی ادامه داد: در دو الی سه ماه اخیر ۷۴۳ مورد بستری با بیماری تنفسی داشتیم، از ۱۲۹ مورد نمونه گیری انجام شده و به تهران ارسال شد.

وی ادامه داد: متاسفانه ۱۶ مورد مرگ رخ داد که سه مورد تایید شد ویروس آنفلوآنزا مسبب آن بوده که دو مورد آن مادر باردار بودند، افرادی که بنیه ضعیفی دارند یا بیماری های قلبی، ریوی، نقص ایمنی، سن بالا و بارداری دارند در خطر بیشتری هستند و باید پیش از این واکسن می زدند.

وی اظهار کرد: بعد از این اطلاعیه افرادی که نیازی به زدن واکسن نداشتند، برای واکسن مراجعه کردند، داروهایی که کورتون و استروئید دارند، علائم بیماری را کاهش می دهد اما از نظر ایمنی ضعیف می شوند و خطر را بسیار بالا می برند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه اگر افراد به موقع مراجعه کرده بودند زنده می ماندند، افزود: از ۱۲۹ مورد ۱۸ مورد آنفولانزای مثبت داشتیم.

فرشیدی تصریح کرد: در مقطعی شدیدا دچار کمبود دارو شدیم که اواسط آذر این مشکل حل شد، تصمیمی گرفته شد که برخی داروها را متخصصین داخلی، عفونی یا ریه تجویز کنند.

وی عنوان کرد: درمان سرماخوردگی آنتی بیوتیک نیست بلکه استراحت و مصرف مایعات است، برای سال آینده بهتر است بیماران قلبی، سنین بالا و مادران باردار حتما در شهریور ماه واکسن آنفلوآنزا را بزنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: امسال ۳۰ درصد افزایش نیروی تخصصی در استان داشتیم و بالای ۸۰ نیروی متخصص و فوق تخصص جذب کردیم، در بخش درمان سرطان و بیماری های خونی، اطفال، نفرولوژی و ... کمبودهایمان رفع شده است، متخصصین داخلی و اطفال نیز در روزهای آینده به بشاگرد اعزام می شوند.

فرشیدی اضافه کرد: در خصوص کیک هایی که حاوی قرص و کپسول بود، اولین گزارش از پارسیان بود، که دانش آموزی در مدرسه ای کیکی باز کرده و در آن قرص موجود بوده و قرص را برای تضخیص فرستادیم؛ احتمال می دادیم بچه ها بازی گوشی داشته باشند چراکه معلوم بود در کارخانه اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: متاسفانه به مرور این اتفاق بیشتر افتاد و همه گیر شد و سیستم های اطلاعاتی وارد کار شدند و مشخص شد اقدامی برای به هم زدن آرامش عموم بوده، محتویات داروها نیز خوشبختانه خطرناک نبودند اما دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی ورود کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: مشکلاتی از نظر روانی در جامعه ایجاد شد که خوشبختانه با ورود دستگاه های اطلاعاتی حل شد و امیدواریم دیگر چنین مواردی دیده نشود.

این خبر تکمیل می شود...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قرص كيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند