Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مصطفی داننده- بهروز رهبری فرد تا کمر جلوی حمید درخشان خم شده است. خرما و شیرینی مراسم ختم پدر زن درخشان را آماده کرده بود. دلیل او رفتن به تیمی است که درخشان مربی اوست. پژمان جمشیدی هم هاج‌ و واج در حال نگاه کردن پاچه‌خواری رهبری‌فرد است. درخشان برای اینکه از بازیکن سابق خود در پرسپولیس تشکر کند به او می‌گوید شب به خانه‌اش بیاید تا با هم «نود» ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماجرا سکانسی از سریال پژمان است. سریالی که دوباره از شبکه سه در حال بازپخش است اما با طعم سانسور. مدیران شبکه سه هرچه اسم«نود» در این سریال بوده را با قیچی درآورده‌اند.

باورتان می‌شود مدیران این شبکه که فردوسی‌پور را دوست ندارند در عصر ارتباطات که دنیا به اندازه‌ی که موبایل کوچک است، دست به سانسور و حذف نام یک برنامه در تکرار یک سریال می‌زنند.

آنها فکر می‌کنند با این کار مردم فردوسی‌پور و خاطرات‌شان با «نود» را فراموش می‌کنند. نه، حضرات مدیر، نود و عادل فردوسی‌پور بخشی از تاریخ تلویزیون و ایران هستند و نمی‌‎شود با این شیوه آنها را حذف کرد. گزارش ندادن، سانسور کردن، نشان ندادن و هزار کار بزرگ و کوچک دیگر برای دیده نشدن عادل درست مثل کوبیدن آب در هاون است.

صداوسیما، عادل را با این شیوه نخ نما شده سانسور می‌کند تا مردم او را فراموش کنند بعد برنامه اینترنتی او«کلاسیکو» برای بازی بزرگ اسپانیا میان رئال مادرید و بارسلونا در 24 ساعت اول حدود یک میلیون و ۸۲۰هزار نفر ببینده داشته است.یک هفته بعد از انتشار این آمار به 2 میلیون 700 هزار نفر رسیده است.  برنامه‌ای که فقط از طریق سه پلتفرم فیلیمو، نماوا و بازار قابل دسترسی بود.

مردم برای دیدن عادل از حجم اینترنت خود استفاده کردند و این نشان می‌دهد که چقدر او و برنامه‌‍اش برای مردم مهم هستند. این درحالی است که برنامه‌ای که دوشنبه‌ شب‌های جای نود عادل را گرفته است با تمام لطایف الحیلی که به کار می‌گیرد نتوانسته‌ است جای نود را بگیرد.

اگر یادتان باشد صبح‌های سه شنبه اهالی فوتبال در مورد دوشنبه شب و نود حرف می‌زدند اما حالا اگر میثاقی در برنامه‌اش توپ هم بترکاند، مردم از آن حرف نمی‌زنند چون جدی‌اش نمی‌گیرند. معمولا کاریکاتورهایی که از یک اصل کشیده می‌شوند چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

بله، تاریخ را نمی‌شود حرف کرد. همانطور که وقتی می‌خواهیم از تاریخ جمهوری اسلامی حرف بزنیم باید بگوییم اولین رییس جمهور ایران، بنی صدر بوده است. باید بگوییم نخست وزیر دوران جنگ میرحسین موسوی بوده و رییس جمهور دوران اصلاحات سید محمد خاتمی.

سبک لباس پوشیدن افراد  با برخی ویژگی‌های اخلاقی هم بخشی از تاریخ است و نباید آن را حذف کرد. مثل کروات زدن دکتر شریعتی یا سیگار کشیدن آیت‌الله طالقانی.

مدیران صداوسیما باید توجه کنند این رفتارها آنها تنها و تنها چاه بی‌اعتماد مردم و تلویزیون را عمیق‌تر می‌کند. این چاه ویل دیگر پر نخواهد شد اگر این تصمیمات ادامه پیدا کند.

عادل حتی در صورت حذف از تمام برنامه‌های تلویزیون به راحتی می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی با مردم در ارتباط باشد و برنامه بسازد. اگر عادل را دوست ندارید به خودتان مربوط است اما نود بخشی از تاریخ این کشور است، لطفا تاریخ را دست کاری نکنید که به ما بر می‌خورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   ______________________   بیشتر بخوانید:   سانسور برنامه ۹۰ از بازپخش سریال پژمان در تلویزیون (فیلم) کراوات نزنید حتی شما مجسمۀ دکتر شریعتی‌! ضرر می‌کنی آقای تلویزیون!

_________________________

لینک کوتاه: asriran.com/002xTD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فردوسی پور نود صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | سکانس جنجالی سانسور شده در پایتخت ۵
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌‌ها
  • نعیمه نظام‌دوست در برنامه اسکار با اجرای مهران‌مدیری: دوست دارم با «مهران مدیری» ازدواج کنم (فیلم)
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • (ویدئو) از دست دادن «مهاجرانی» یک اشتباه بزرگ در تاریخ تلویزیون بود
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده