Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سعید لیلاز در سی و هفتمین جلسه نقد و اندیشه با موضوع شفافیت و فسادستیزی در فضای مجازی با بیان اینکه تبلیغات مبارزه با فساد بیشتر از عمل به آن است، اظهار کرد: لازم نیست در مبارزه با فساد اینقدر تبلیغ کنیم و بهتر است به جای آن در عمل به این مهم بپردازیم.

وی ادامه داد: همیشه با تبلیغات زیاد یک نفر را دستگیر می‌کنند و در مدت‌زمان کوتاهی حکم آزادی آن را می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از صحبت با متهم، متوجه می‌شویم که از همان ابتدا تفهیم اتهام نشده است.

لیلاز با اشاره به اعتراضات اخیر افزود: یکی از دلایل مهم شورش اخیر، فساد و در کنار آن ناکارآمدی و عدم انسجام درون حکومت بوده است.

وی اضافه کرد: برای کاهش فساد نیاز به جریان آزاد اطلاعات داریم تا مردم بدانند درآمد حاصل از نفت و گاز به چه میزان بوده و چه سهمی از آن به آنها تعلق گرفته است.

لیلاز عدم شفافیت در سه دهه اخیر در اجرای برخی از قوانین مانند خصوصی‌سازی و آزادسازی اقتصاد را فسادزا دانست و افزود: هیچگاه در مورد خروجی این تصمیمات با مردم با شفافیت صحبت نشده و در مقابل پرسش‌ها سکوت کرده‌اند و اکنون این اتفاق برای سهمیه‌بندی بنزین و افزایش نرخ آن رخ داده است.

وی افزود: تصمیمات اشتباه دولت برای تامین کسری بودجه همیشه به زیان افرادی بوده که در سطح پایین جامعه قرار دارند.

لیلاز با اشاره به تعداد بالای زندانیان در کشور اظهار کرد: آمار نشان می‌دهد 280 تا 290 هزار نفر زندانی در کشور وجود دارند که بسیاری از آنها نتیجه تصمیم‌گیری‌هایی بودند که منجر به شرایط نابسامان اقتصادی برای مردم شده‌ است.

این اقتصاددان با تاکید بر اینکه به نقطه‌ای رسیده‌ایم که باید دست به اصلاحات عمیق بزنیم، افزود: ناهنجاری‌ها در اقتصاد به نقطه‌ای رسیده است که نیاز به جراحی دارد و بدون شک این جراحی بدون درد نخواهد بود.

لیلاز خواستار اعتماد مردم شد چراکه از نظر وی مردم نشان دادند که بدون هیچ نظارتی قدرت تشخیص درست را دارند همانطور که در زمان انقلاب توانستند امام خمینی (ره) را به عنوان رهبر قابل اعتماد شناسایی و دست به اطلاحات بزنند.

وی اظهار کرد: اگر فساد هم در بین مردم باشد به خاطر قوانین فسادزایی بوده است که ما و مجلس برای آن تصمیم گرفته‌ایم.

لیلاز با اشاره به موضوع FATF گفت: برای موضوع به این مهمی منتظر تصمیم چند نفر هستیم در حالی برای تصمیم برای این مهم باید نظر مردم را نیز مورد توجه قرار دهیم.

این اقتصاددان با تاکید بر اینکه فضای عمومی جامعه دیگر به ما اجازه بی‌عملی نمی‌دهد، افزود: باید هرچه سریعتر قوانین فسادزا و انحصارزا را حذف و اصلاح کنیم و به مردم اجازه دهیم نظرات خود را ارائه دهند. به عبارتی دیگر اکنون نیاز است که به دنبال آشتی ملی باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین شورش ناهنجاری نفت و گاز آشتی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ ورود پلیس ضد شورش برای متفرق کردن دانشجویان در پاریس

در این تظاهرات دانشجویان فرانسوی با سر دادن شعار «ما همه فلسطینی هستیم» حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند.

دریافت 1 MB

دیگر خبرها

  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • تنبیه به سبک یورگن کلوپ؛ نصف ترکیب لیورپول نیمکت‌نشین شدند
  • فیلم| ورود پلیس ضد شورش برای متفرق کردن دانشجویان در پاریس
  • فیلم/ ورود پلیس ضد شورش برای متفرق کردن دانشجویان در پاریس
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت