Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سلیمانی سود صنعت بیمه در سال مالی جاری را بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد. تاریخ انتشار: 13:50 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۲۲۶

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی رییس کل بیمه مرکزی اظهار کرد: از ۴۵۰۰ میلیارد تومان سود، سه هزار میلیارد تومان سهم کارگزاران و نمایندگان شبکه فروش است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که سهم شبکه فروش هم با سلامت مالی توام باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس شورای عالی بیمه با بیان اینکه بهره گیری از ابزار فضای فناوری و تحلیل داده‌های بخش فناوری اطلاعات سازمان‌ها می‌تواند به نظام بازرسی کمک کند، افزود: شفافیت در صنعت بیمه یک آرمان بزرگ است و بازرسی و نظارت باید مسیر شفافیت در صنعت بیمه را هموار کنند.

سلیمانی از اداره کل بازرسی، حسابرسی داخلی و مبارزه با پولشویی به عنوان دیده بان بیمه مرکزی یاد کرد و بیان کرد: میزان رضایتمندی بیمه گذاران از خدمات صنعت بیمه، هدف نهایی نهاد ناظر است و نیرو‌های این اداره کل باید با دقت و حساسیت بسیاری بر امر پرداخت خسارت‌ها و جلب رضایت مردم نظارت کنند.

وی صنعت بیمه را از مجموعه‌های مهمی دانست که خدمات را به صورت بی واسطه به مردم عرضه می‌کنند و در همین راستا تصریح کرد: اثر اجتماعی پرداخت صحیح، به موقع و کامل خسارات بیمه گذاران می‌تواند تصویر مناسبی از صنعت بیمه در جامعه ارائه کند و به همین خاطر باید تلاش کنیم تا نارضایتی‌های مردمی به حداقل برسد.

رییس شورای عالی بیمه از همکاران این اداره کل خواست تا ضعف‌های آیین نامه‌های موجود را بررسی و اعلام کنند تا در راستای اصلاح آنان اقدامات لازم به عمل آید.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت سلامت مالی در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: در فرآیند افزایش سرمایه شرکت‌های بیمه، باید منشا سرمایه‌ها و مساله مبارزه با پولشویی با جدیت دنبال شود، هر چند که خوشبختانه سلامت صنعت بیمه در بخش‌های مختلف اقتصادی به عنوان یک الگو مطرح شده است.

وی سود بیمه در سال مالی جاری را بالغ بر ۴۵۰۰میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان سه هزار میلیارد تومان سهم کارگزاران و نمایندگان شبکه فروش است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که سهم شبکه فروش هم با سلامت مالی توام باشد.   بیشتر بخوانید: صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی تاسیس می‌شود
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بیمه مرکزی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • نگرانی رونالد آرائوخو از آینده‌اش؛ مدافع اروگوئه‌ای در لیست فروش بارسلونا؟
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟