Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «تاتیک» گفت: کتاب «تاتیک» با هدف بیان حقایقی از رزمندگان مسیحی و اقلیت در جنگ تحمیلی و همراهی آنان با مسلمانان به رشته تحریر در آمده است، این کتاب تلاش دارد تا دفاع مقدس را از زاویه دیگر مورد بررسی قرار دهد. تاریخ انتشار: 14:19 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۲۴۴ حسن شیردل نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون کتاب «تاتیک» که به تازگی توسط انتشارات شهید کاظمی به بازار عرضه شده است گفت: کتاب «تاتیک» با هدف بیان حقایقی از رزمندگان مسیحی و اقلیت در جنگ تحمیلی و همراهی آنان با مسلمانان به رشته تحریر در آمده است، این کتاب تلاش دارد تا دفاع مقدس را از زاویه دیگر مورد بررسی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب تلاش دارد تا دفاع مقدس را از زاویه دیگر مورد بررسی قرار دهد و نقش رزمندگان اقلیت‌های دینی را در دفاع مقدس یادآوری کند.   شیر دل با اشاره به دو کتاب دیگر خود با نام‌های «سقف سفید» و «ساره» خاطرنشان کرد: عرصه نویسندگی روایت موضوع و سوژه‌ها از زوایا و نگاه‌های متفاوت مسئله بسیار با اهمیتی است. در کتاب در کتاب ساره من و برادرم درساره تلاش کردیم تا بیوگرافی مستقل را دنبال کنیم، اصول و قواعد بیوگرافی نویسی را بصورت کامل رعایت کنیم تا زندگی شهید علی خداد از دیدگاه همسرش مورد بحث و بررسی قرار بگیرد، البته پرداختن به موضوعات جدید یک ریسک محسوب می‌شود با این همه قابل توجه و ارزشمند است. بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات شهید کاظمی  اینجا کلیک کنید
این نویسنده در ادامه با اشاره به جریان شکل گرفته در حوزه نویسندگی اظهار کرد: متاسفانه اخیرا نویسندگان دفاع مقدس در سوژه‌یابی به نوعی تکرار رسیده‌اند که این موضوع به عنوان آفت برای حوزه کتاب‌های ارزشی محسوب می‌شود.   وی در همین راستا ادامه داد: ایجاد یک دانشکده برای آموزش و تربیت نسل جدیدی از نویسندگان دفاع مقدس و هدایت پتانسیل‌ها به سمت و سوی مناسب علاوه بر تربیت نویسندگان و خاطره‌نویسان موفق می‌تواند کتاب‌های با ارزش‌تری را برای جامعه تولید کند. بدین ترتیب سازو کار‌های مناسب شکل می‌گیرد و از تولید کتاب‌های بی محتوا جلوگیری می‌شود.
*** تبلیغات به کتب ارزشی ضربه زده است
  شیردل در خصوص نادیده گرفتن ارزش نویسندگان توسط برخی انتشارات اظهار کرد: این روز‌ها تبلیغات در حوزه کتاب‌های ارزشی بیش از این که کمکی کرده باشد به آن‌ها ضربه زده است. رسانه‌های جمعی ما در گذشته تک سویه بودند، اما اکنون شاهد ظهور رسانه‌های چند سویه هستیم که عموما جانبدارانه عمل می‌کنند. رسانه‌های امروزی بیشتر تجارت و سود را مد نظر قرار می‌دهند به همین دلیل است که عموما کالا‌های فرهنگی مانند کتاب مهجور باقی می‌ماند و مخاطبین شناختی نسبت به کتاب پیدا نمی‌کنند.   وی در خصوص مشکلات حوزه خاطره‌نویسی در عرصه ادبیات بیان کرد: هم اکنون برخی نویسندگان بی تجربه بازار تولید محتوا را به دست گرفته‌اند. آن‌ها کار خود را از داستان نویسی آغاز نکردند پس نمی‌توانند به خاطره نویسی خوب بپردازند، در واقع کار‌هایی که تولید می‌شود به خاطره نویسی ضربه می‌زند. افزایش ناگهانی تعداد خاطره‌نویسان سبب شده است تا نویسندگان نیز در حاشیه قرار بگیرند.   وی با اشاره به مشکلات فراوان تولید یک کتاب برای نویسنده اظهار کرد: از زمانی که نویسنده تصمیم به نوشتن یک کتاب می‌گیرد مراحل متعدد و فراوانی را باید پشت سر بگذارد از جمع آوری اطلاعات، بررسی اسناد و مدارک تا مراحل بعدی که زمان بسیاری را از نویسنده می‌گیرد، اما با وجود این نمی‌تواند حق الزحمه مناسبی را دریافت کند. متاسفانه باید گفت ناشران حق نویسندگان را در بسیاری از موارد نادیده می‌گیرند.   ***هنوز ارزش و جایگاه کتاب‌های دفاع مقدس را در جامعه نمی‌دانیم   وی تلاش برخی از نویسندگان به منظور تبلیغات برای کتاب‌های خود را یک شیوه مناسب برای جذب مخاطب دانست و بیان کرد: برخی نویسندگان برای کتاب‌های خود در رسانه‌های مجازی تبلیغ می‌کنند درحالی که نویسندگان کتاب‌های ارزشی برای کار‌های خود هیچ تبلیغی نمی‌کنند، زیرا آن‌ها احساس می‌کنند که کتاب‌هایی که تولید می‌شود به آن‌ها تعلق ندارد و ناشران نیز به شکلی کتاب‌های ارزشی را تبلیغ و اطلاع رسانی می‌کنند که دیگر نامی از نویسنده برده نمی‌شود.   این نویسنده افزود: کتاب‌های ارزشی بدون توجه به تلاش و زحمتی که برای آن‌ها کشیده می‌شود با قیمت‌های بسیار کمی به فروش گذاشته می‌شوند، و این سبب می‌شود که حق الزحمه مناسبی دست نویسنده را نگیرد به بیان دیگر نویسنده با وجود نا ملایمات سلاخی می‌شود.   وی با اشاره به جایگاه کتاب‌های جنگی در تمام دنیا اظهار کرد: کتاب‌هایی که در خصوص نقش رزمندگان در دنیا به چاپ رسیده کتاب‌های ارزشمندی محسوب می‌شوند و از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و عموما جایزه‌های ادبی قابل توجهی را از آن خود می‌کنند این امر بیانگر این نکته است که ما هنوز ارزش و جایگاه کتاب‌های دفاع مقدس را در جامعه نمی‌دانیم.   شیر دل به تبیین شرایط ناشران پرداخت و افزود: ناشران ما در برخورد با نویسندگان ضعیف عمل کردند، آن‌ها خود را تافته جدا بافته می‌دانند در عین حال ارزش نویسندگان رمان بیشتر از نویسندگان کتاب‌های ارزشی و دفاع مقدس قلمداد می‌شود، زیرا چاپ برخی رمان‌ها برای چندمین بار بازگشت سرمایه بیشتری را برای ناشران در بر دارد.

  این نویسنده تغییر و تحول را برای ایجاد حرکت عظیم در حوزه فرهنگ و تولید محتوا ضروری خواند و تصریح کرد: ما نیازمند تغییر و تحولات عظیمی در حوزه قوانین و مقررات در حوزه ادبیات هستیم قوانینی که بتوانند حامی نویسندگان باشد.

وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی باید قوانینی را تصویب و تصحیح کند که بتواند حامی اصلی نویسندگان باشد و شرایط برای شکایت نویسندگان از فضای حاکم بر رابطه بین ناشران و نویسندگان فراهم شود و در این زمینه وزارت ارشاد اسلامی را ملزم کند تا آسیب شناسی لازم در مورد این مسئله انجام شود و شرایط مناسبی برای تولید کتاب‌های ارزشی فراهم گردد.   شیردل ضمن بر شمردن راهکار‌های اثر گذار بر حوزه نویسندگی تأکید کرد: برای کسب جایگاه مناسب توسط نویسندگان ابتدا باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شود و در ادامه به منظور رشد و توسعه، فعالان و نویسندگان اقدام به تأسیس دانشکده نویسندگی و تربیت نویسندگان خلاق کنند تا علاوه بر تولید محتوای ارزشمند شغل نویسندگی نیز به عنوان یک حرفه اثر گذار بر فرهنگ در جامعه به رسمیت شناخته شود.       انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات انتشارات شهید کاظمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پل آستر»‌ درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت.

«گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بدرود آقای پل استر
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • بحران ادبیات داریم