Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:45:38 GMT

لزوم افزایش مراکز تحقیقاتی برای حل مشکلات کشور

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۴۳۸۷۳

لزوم افزایش مراکز تحقیقاتی برای حل مشکلات کشور

ایسنا/خوزستان معاون پژوهش و فناوری بسیج استان خوزستان گفت: برای حل مشکلات باید مراکز تحقیقاتی را در کشور افزایش دهیم و نخبگان را به سمت این مراکز هدایت کنیم.

مهرداد قلی‌زاده در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و هفتمین فن بازار خوزستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد:  هدف اصلی معاونت پژوهشی و فناوری بسیج استان خوزستان، شناسایی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌های استان، به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی است تا بتوانیم ظرفیت موجود را به سمت حل مشکلات و معضلات استان هدایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی پس از شناسایی مشکلات استان، دانشجویان و نخبه‌های استانی را به سمت حل این مشکلات سوق دهیم.

وی با بیان این‌که خوشبختانه در کشور ما ظرفیت و نیروهای نخبه خوبی وجود دارد، ادامه داد: اما متاسفانه هیچ‌گاه راه حلی برای معضلات ارائه نشده است. در معاونت پژوهشی و فناوری بسیج استان، ظرفیت‌های موجود را هدایت می‌کنیم و  شبکه‌سازی انجام می‌دهیم تا بتوانیم در راستای حل مسائل و معضلات استان و کشور گام برداریم.

معاون پژوهش و فناوری بسیج استان خوزستان بیان کرد: در حال حاظر هسته‌هایی متشکل از دانشجویان ارشد و دکتری در استان، در سطح دانشگاه‌های صنعت نفت اهواز، آزاد، پیام‌نور، شهید چمران اهواز، جهاد دانشگاهی اهواز و ... وجود دارند. هدف از تشکیل این هسته‌ها این است که هر کدام از دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به تخصصی که دارند به مضلات استان مانند پساب‌ها، گازهای فلر، ریزگردها و... بپردازند.

قلی‌زاده بیان کرد: سامانه سراسری نیز وجود دارد که توسط سازمان بسیج دانشجویی تشکیل شده است. مردم نیز می‌توانند مشکلات و مسائل خود را در این سامانه ثبت کنند. پس از ثبت مسائل، ما به این سامانه مراجعه می‌کنیم و با توجه به اهمیت مسائل مطرح شده، پروژه‌ها تعریف می‌شوند.

وی در خصوص طرح‌های اجرا شده در سال جاری نیز افزود: از جمله طرح‌های پژوهشی کاربردی انجام شده، پرداختن به مسئله گازهای فلر و پسماندها است که خوشبختانه به نتیجه نیز رسیده‌ایم. درحوزه فاضلاب شهری اهواز هم توانستیم به دستاوردهایی برسیم.

معاون پژوهش و فناوری بسیج استان خوزستان در پایان، گفت: برای حل مشکلات باید مراکز تحقیقاتی را در کشور افزایش دهیم و نخبگان را به سمت این مراکز هدایت کنیم. راهبرد ما این است که بتوانیم ارتباط خود را با وزارت‌ها، دستگاه‌ها، سازمان‌ها و جامعه برقرار کنیم تا بتوانیم مسائل را خوب شناسایی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علمی و آموزشی خوزستان استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان