Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ناصر حاج محمدی روز چهارشنبه در جلسه پیگیری پروژه ساماندهی محل تخلیه زباله سراوان رشت در فرمانداری اظهار داشت : سامانه سخت افزاری و نرم افزاری برای جمع آوری پسماند خشک در حال طراحی است، فراخوان انجام شده و تاکنون چند شرکت آمادگی کردند.

وی با بیان این که علاقمندان در فراخوان سرمایه گذاری در پروژه جمع آوری پسماند خشک در رشت می توانند به سایت سازمان سرمایه گذاری شهرداری این کلانشهر به آدرس http://investinrasht.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir/fa مراجعه کنند، افزود: برنامه برای جمع آوری پسماند خشک از مبدا در کلانشهر رشت قابلیت دانلود دارد که جزئیات چگونگی انجام آن بعد از اجرای برنامه اطلاع رسانی می شود.

وی بیان داشت: تامین سطل پسماند با برچسب به تعداد واحدهای مسکونی ، تجاری، اداری و.... ، احداث حداقل ۵۵ اتاقک بازیافت در مناطق مختلف رشت، تامین ماشین آلات مورد نیاز سیستم دریافت زباله خشک از منازل و مراکز تجاری و صنعتی، جمع آوری زباله های خشک درب منازل حداکثر ۲۴ ساعت پس از درخواست شهروندی و پرداخت به شهروند به ازاری هر کیلو زباله خشک تحویلی از شرایط برای جمع آوری پسماند خشک در این برنامه است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام شده برای احداث تصفیه خانه شیرابه سراوان رشت (محل دفن زباله) خاطر نشان کرد: در نشستی در استانداری قرار شد که از محل مطالبات لوله، یک  میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پول به پیمانکار مربوط به این پروژه بدهیم، معاون عمرانی استاندار گفتند مبلغ پرداخت شود، سعی می کنیم تا از محل مالیات بر ارزش افزوده از شهرداری کم نشود.

حاج محمدی اظهار داشت: ما مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان را به پیمانکار پرداخت کردیم اما قول معاون عمرانی استاندار   اکبری مقدم عملی نشد و اداره کل اقتصاد و دارایی ، ۲ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده را از ما گرفت.

شهردار رشت  خاطر نشان کرد: همه به مجموعه شهرداری رشت فشار می آورند، اگر قدری نسبت به این مجموعه انصاف داشته باشیم، خوب است.

جلسه پیگیری پروژه ساماندهی محل تخلیه زباله سراوان رشت امروز چهارشنبه به ریاست فرماندار شهرستان رشت برگزار شد.

برچسب‌ها رشت پسماند دفع زباله شهرداری رشت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت پسماند دفع زباله شهرداری رشت گیلان رشت پسماند دفع زباله شهرداری رشت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود